Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fene se tudja
Pl alap a szorzótábla ismerete, én sosem tanultam meg, ellenben matematikából kb mindig ötös voltam szakközépiskolában általánosban meg gyenge hármas mivel ott nem használhattam számológépet
Én máig sem erőltetem meg az agyam egy ilyen felesleges tudáshalmazzal, hiszem ott a gép számoljon helyettem
De egy 2 ismeretlenes egyenletre ránéztem és láttam a levezetést soronként magam előtt, nem mintha erre is lett volna valaha szükségem
Semmi köze hozzá ki hol melózik. Pl a Legyen ön is Milliomost, egy biztonsági őr fingatta meg.
Ez alap műveltségi szint....nem pénz,vagy munkahely függő.
Amúgy egy hétköznapi gyári melósnak mi a szarnak kellene tudnia? sokan a saját megyéjükből nem mennek ki életük során 10x
A fele ezekhez képest professzori szint nyugi
Van köze a kecskéhez,sírok.
Szerintem fele megyét én se tudom merre van
Pedig az utóbbi pár évben kurva sokat utazok
Hozzáteszem...ők oktatták a 12 éves gyereküket,hogy káros a dohányzás...a 80-as években. Mikor még most sem tudják hol vannak
Na hagyjuk is ezt...a pestiek okosak maradjunk ennyiben
Esetleg körülnézel a kereszteződésben az nem jáccik?
Áh nem,csak a 85-90%-a.A maradék elpatkol gyorsabban,azok nem olyan szívós balfaszok.
Rendeltetésszerüen nem próbáltad meg használni?
Amelyik megéri azt az időt
esni estem én rengeteget Spec amire te gondolsz az karambol volt Nevezzük úgy, hogy átértékeltem a életemben fellépő kockázati tényezőket
és a motorozás az első helyen szerepelt
mert minden dohányos így jár ugye?
Jah,lehet nem pusztulsz meg de kiveszik a tüdőd és a maradék életedre huzigálhatsz kiskocsin egy O2 palackot.
Fasza élet.
Van akinél nem, embere válogatja.
Estél és befostál...láttam rengeteg ilyet!
Akkor kellett volna folytatni mihamarabb és elmúlik a para.
"Az ügyészség szerint az olajtanú valótlanul állította Pintér Sándor volt rendőrfőkapitányról, Szabó Iván volt pénzügyminiszterről, Lezsák Sándor országgyűlési képviselőről, Boross Péter volt miniszterelnökről és a fiáról, hogy a kilencvenes évek első felében bűnös kapcsolatban álltak a magyarországi olajmaffiával."

Ez az olajtanú egy ronda kis hazudós Hogy merészelt ilyet állítani hazánk volt és jelenlegi nagyjairól
Ez csak szóbeszéd. Nincs itt semmi látnivaló

Amúgy ezt fejtegettem már sokszor hogy sok jól menő vállalkozó nem azért jól menő mert csinál is valamit....
De van ilyen méhész is meg kutyatenyésztő meg amit akarsz
Én nem rettegek Amit az ember nem csinál attól nem retteg
arrafelé horgászni épp nem nagyon jártam
De az is lehet, hogy itt a központon elcsap a HÉV Alapvetően ennek is kissebb a kockázata
Dehogynem azt csinálsz amit szeretnél Nem hal meg mindenki aki motorozik és ernyőzik szerencsére. De hatványozott a tényező. Most harsogja a rendőrség valami vörös köd, vagy kód 127 halálos baleset történt októberben és a szeptemberi szám sem sokkal jobb. (Mondjuk ha nem hasalva út szélén álló traktor alol mérnének akkor fele még mindíg élne) Autóval is meg tudok én dögleni, annak még mindíg 17 szer kevesebb az esélye mint motorral. Legalább is ezt mondja a statisztika
Lehet 3 hónap...lehet 3 év...lehet több. Lehet...
Jól esélyel mire abba döglök bele, már egyébként sem leszek értékes tagja a társadalomnak