Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi... csak 1x akartam elküldeni, de úgylátszik az ördög Itt sem alszik.
Milyen érdekes a világ.
Mi itt vitézkedünk a csillogó motorjainkkal és a legnagyobb gondunk hogy melyik kanyarvadászatot válasszuk hogy egy távoli cukrászdában vicceskedve elnyaljunk egy fagyit. Eközben az ország egy másik szegletében emberek válnak nincstelenné , azon töprengve, hogy van-e értelme újrakezdeni . Sajnos testközelből éreztem a sóhajukat.
Milyen érdekes a világ.
Mi itt vitézkedünk a csillogó motorjainkkal és a legnagyobb gondunk hogy melyik kanyarvadászatot válasszuk hogy egy távoli cukrászdában vicceskedve elnyaljunk egy fagyit. Eközben az ország egy másik szegletében emberek válnak nincstelenné , azon töprengve, hogy van-e értelme újrakezdeni . Sajnos testközelből éreztem a sóhajukat.
Amúgy hol van ez a crosspálya? Mert nem találom google maps ben.
Hétköznap mennék szerintem. Hogyhogy ingyenes? Nincs ott semmi kerítés vagy kapu vagy akármi?
Ennek a harmada is elég lett volna egy hete !
Kiraktam szellőzni...
A protektorokat kibontani belőle... elvoltam vele
Amúgy szép meleg estét mindenkinek !
Hali ! Van egy ötletem vedd fel így kifordítva és így húzz egy kövéret, meglátod nem lesz büdös.
A bőrruhában motorozás tényleg jó lehet zsírégetésnek meg legalább büdös is leszek.
Általában 2000 ft, de ha nem hétvégén akarsz menni akkor általában a kutya sincs kint, szóval ingyen van :-). Kőszárhegyen tuti nincs kint senki hétköznap.
Mocsári teknős volt, jobb neki a balatonban mint háznál
Nem tudom jól tetted-e ? Vannak a Balatonban teknősök?
Csere teknős!

Grat a vizsgához.
El is felejtettem mondani, meg lett a vizsgám, igaz volt benne tanári jóindulat is, megszenvedett ő is a hármasér
Tihanyban találtam egy teknőst az úton, de sajnos nem a miénket
Fogtam szegényt, aztán levittem a balatonhoz
Sosem mondtam hogy az vagyok
Úriember nem izzad
Rohadt meleg van motorozni... Belesültem a bőrruhába, érik a protektor szett nagyon.
Kiforditottam a kabátot-nadrágot, mivel lehet/érdemes takaritani hogy ne legyen büdös?
Hali

Olyan terméket keress az ebay-n ami mellett egy kék P betű (paypal)
található, ott neked nincs utalási díjad, a költségeket az eladó fizeti.

Üdv
G
Hali

Gyere motorral az edzőterembe, mi is azzal járunk,
így hatékonyabb a zsírégetés

Üdv
Gábor
Szia Laci! Vagy egyik sem. Lehet, hogy csak utál egyedül járni vagy rajtad akarja tartani a szemét. Bár ahogy ismerem mégis inkább a szerelmesség lesz az..
Egyből németbe küldöd akkor nem mindegy milyen bankból küldöd. Van ahol mocskosul drága, de van ahol csak egy ezres körül van.

Ahogy néztem az átszerelés annyi lenne mintha csinálnál egyet. Néztem a neten és a konzol az olyan 20 ért szokott menni, a használt. Mármint a Bandit konzolról beszélek.

Látom neked is nagyon bejön az a féklámpa.
Mennyi a belépő a pályára kb? Mert nekem csak annyira kéne hogy megnézzem hogy megy stb...