Milyen érdekes a világ.
Mi itt vitézkedünk a csillogó motorjainkkal és a legnagyobb gondunk hogy melyik kanyarvadászatot válasszuk hogy egy távoli cukrászdában vicceskedve elnyaljunk egy fagyit. Eközben az ország egy másik szegletében emberek válnak nincstelenné , azon töprengve, hogy van-e értelme újrakezdeni . Sajnos testközelből éreztem a sóhajukat.
Milyen érdekes a világ.
Mi itt vitézkedünk a csillogó motorjainkkal és a legnagyobb gondunk hogy melyik kanyarvadászatot válasszuk hogy egy távoli cukrászdában vicceskedve elnyaljunk egy fagyit. Eközben az ország egy másik szegletében emberek válnak nincstelenné , azon töprengve, hogy van-e értelme újrakezdeni . Sajnos testközelből éreztem a sóhajukat.
Általában 2000 ft, de ha nem hétvégén akarsz menni akkor általában a kutya sincs kint, szóval ingyen van :-). Kőszárhegyen tuti nincs kint senki hétköznap.
El is felejtettem mondani, meg lett a vizsgám, igaz volt benne tanári jóindulat is, megszenvedett ő is a hármasér
Tihanyban találtam egy teknőst az úton, de sajnos nem a miénket
Fogtam szegényt, aztán levittem a balatonhoz
Rohadt meleg van motorozni... Belesültem a bőrruhába, érik a protektor szett nagyon.
Kiforditottam a kabátot-nadrágot, mivel lehet/érdemes takaritani hogy ne legyen büdös?
Szia Laci! Vagy egyik sem. Lehet, hogy csak utál egyedül járni vagy rajtad akarja tartani a szemét. Bár ahogy ismerem mégis inkább a szerelmesség lesz az..
Ahogy néztem az átszerelés annyi lenne mintha csinálnál egyet. Néztem a neten és a konzol az olyan 20 ért szokott menni, a használt. Mármint a Bandit konzolról beszélek.
A protektorokat kibontani belőle... elvoltam vele
Grat a vizsgához.
Tihanyban találtam egy teknőst az úton, de sajnos nem a miénket
Fogtam szegényt, aztán levittem a balatonhoz
Kiforditottam a kabátot-nadrágot, mivel lehet/érdemes takaritani hogy ne legyen büdös?
Olyan terméket keress az ebay-n ami mellett egy kék P betű (paypal)
található, ott neked nincs utalási díjad, a költségeket az eladó fizeti.
Üdv
G
Gyere motorral az edzőterembe, mi is azzal járunk,
így hatékonyabb a zsírégetés
Üdv
Gábor
Ahogy néztem az átszerelés annyi lenne mintha csinálnál egyet. Néztem a neten és a konzol az olyan 20 ért szokott menni, a használt. Mármint a Bandit konzolról beszélek.
Látom neked is nagyon bejön az a féklámpa.