Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

innentől én sem fogok senkit vinni aki nincs beöltözve, elég nagy tanulság volt ez hozzá h. milyen fontos a ruha.
Mi is itthon !
Gyerekek Norbi pont ma mondta lassabb vagyok az átlagnál, sokszor megérzem a bajt előre. B.ederics előtt egy Motoguzzi-s csoppert vasaltak ki , de rendesen , az alkatrészek vagy 20-30 méteren szétfröccsenve.
Sajnálattal olvasom ami itt is történt , ha tudok segíteni keressetek!
Sok sikert!

Sajnos holnap sem fog menni, mert ma is azért nem csináltam, mert elhordta valaki a sódert és csak cement maradt.
Pedig pont jó idő volt hozzá! Holnap viszont be tudod pótolni.
Cserébe én most megyek dolgozni.
Hát igen. Az utas iránt mindig nagyobb a felelőség. Én nem is engedek magam mögé olyat aki nincsen beöltözve. Egyszer egy rendőrt kellett vinnem, aki nem volt beöltözve, de akkor nem volt más válaszutásom.
Én meg nem betonoztam.
Szerencse, hogy Nektek nem lett nagyobb bajotok!
Jót mentünk ma! Remélem találtatok fagyizót nyitva Keszthelyen!

Safety, ha ezt olvasod, akkor tudd, hogy ma jót motoroztunk és hiányoztál a csapatból! És remélem tudod hasznosítani mindazt a tudást, amit eddig megszereztél a katasztrófavédelmi gyakorlatokon. Ja, és hogy tudd, az éjjel megint felhívlak, hogy mindezt személyesen is elmondjam. Ha meg hazajössz, úgyis sokat mesélsz, ezért inkább ne is terheljük a fórumot ezzel. Elég nagy tragédia az ottaniaknak, ha Nektek is ott kell lennetek.
hali

Örülök, hogy szerencsésen megúsztátok

Üdv
Gábor
elköszönök, mert tanulnom kéne...
bár most elég nehéz rá koncentrálnom, de muszáj lesz
Hali!
igen az a fő h. nem lett nagyobb bajuk.

Nem tudom h. mikor lesz megcsinálva, de a nagyobb probléma az h. miből de majd lesz valahogy

Amúgy a csajt mikor először vittem akkor nem volt rajta motoros felső, és most mondtam neki h. az nélkül többet nem fogom vinni, de milyen szerencse h. most vett fel...
Legalább akkor nektek nem lett nagyobb bajotok.

A motor meg gondolom hamarosan újra róni fogja a köröket.

Hát látod, még szerencse, hogy volt protektorod. Gyógyuljatom meg mihamarabb.
motor:
széttörött az (új) plexim, a műszerfal, első sárvédő, fékcső letörött
elhajlott a bal oldali teleszkóp, a kormány, váltókar
meg egyék karcolások
motor hátulját 98%-ba megvédte a doboz mert csak a kipufogón lett egy kis karc
a csajt akit vittem neki a kéz feje fájt nagyon nem tudta mozgatni az ujjait, mert elmondása szerint megfogta a fejét mikor érezte h. csúszunk ki, a bukó meg odacsaphatta... még este bevitték a balesetire, mert mondom én nem nyugszok meg míg nem tudom h. mi van vele, de szerencsére zúzódással megúszta és nem törött el.

én a térdemet vágtam oda, be van dagadva rendesen, a gatygyám kiszakadt basszus még jó volt h. benne protektor kül. lenyalja a térdem, így is lehorzsota picit a protektor.

Úgyhogy mondhatjuk h. elég jól megúsztuk.
Bakker........

És veletek mi lett? A motorral? Bakkkerr....
Bakonygyepes-Noszlop közötti részen mentünk arról azt kell tudni h. sok hosszú egyenes meg pár éles kanyar.
Direkt a lelkemre kötötték h. vigyázzuk ezért hiába volt jó hosszú egyenes nem mentem őrült módjára csak ilyen túra tempóval.
Aztán látom jön egy élesebb kanyar, elég jól be lehetett látni láttam h. milyen éles ugyh. nem is fékeztem csak motorfékkel lassítottam kb. 80-90-ig és elkezdtem kanyarodni, eleite nem volt semmi baj, de 1x csak elkezdtem érezni h. csúszik ki alólam a motor(az első meg a hátsó kerék is) pedig még direkt nem is döntöttem be nagyon, mer láttam fehér aszfalt van. Az utolsó pillanatig próbáltam visszahozni, de nem sikerül és az út mellett élvő árukba landoltunk.
Hát igen.

Mi mondjuk most a másik oldalon állunk, mert ahogy ma kaptam otthonról az infót megjött az áradás amit nem vártunk.
Hi.

Mi történt? Mesélj!
Tájékoztató Safetytől: A víz emelkedik, házak dőlnek össze. Felnőtt férfiak sírnak. A házakból nem akarnak kijönni az emberek...
Mentenek mindent és mindenkit. A máskor agresszív kutyákat hozzák ki ölben... mindenki dolgozik a 10 évestől az aggastyánig. Borzasztó ezt elviselni lelkileg.

Azt hiszem valamennyien büszkék lehetünk arra, hogy ismerjük Robit.
Többet nem írok, felzaklatott a beszélgetés.
jah és mi miatt még rosszabb az egész, h. nem egyedül voltam hanem vittem utast is....
vigyázzatok magatokra nagyon!
én tegnap elintéztem a motorom, meg picit magam is egy fehér aszfaltos kanyarba
Az igaz és ezért én áshatok, meg betonozhatok is.
Pedig már azt hittem, hogy lesz egy nagyobb banda.
Szép időtök lesz Jó szórakozást!