Ja a lényeget hagytam le. A marhabőr az birja ám. Esés után tisztitani kell. Nézegettem textil és bőr ruha tesztet. A muki X sebességekkel ment bele egy kanyarba többször és mindig kicsusztatta a gépet. Amit teszteltek ruhák, a bőr ugye nyert, egyértelműen. De volt egy bőr amit nem birt szinte "megkarcolni" sem. Pontosan nem tudom, de mintha kenguru lett volna.
Tegnap, hogy ez volt a téma, számolgattam. Mondjuk egy textil ruha komplett kerül bolti ára, jó minőségű: 120 ezer körül a jobb fajta protektorokkal.
Bőr ruha olyan : 150 től vannak az újak ugye? Ebből is ami már frankóbb.
Na most, ha a paciens szeret lepottyanni menet közben akkor bizony nem éri meg venni textilt, de ha olyan túrásabb és megy nagyob túrákra akkor viszont bőrben én megmakkannék. Ez személyes vélemény.
Tehát ha úgy vesszük akkor anyagilag hosszú távon, ha nem fogyja ki senki és nem is hizza ki akkor a bőr éri meg. Meg persze sport, "utca sport" és ilyesmi.
És ott vannak a használt, de nem esett textilek 20 ezer/db mondjuk. Akkor viszont többet leölhet, bár valószinű, hogy 1 esés után megy át a bőrre.
A motorosruháknál az egyik legfőbb szempont, hogy teljesen passzoljon rád, mivel ebben az esetben a protektorok egy esetleges esésnél nem mozdulnak el, ellátják védelmi funkciójukat. Egy passzoló ruha részben akadályozza a normális mozgásodat (pl jobb kézzel nem tudom megvakarni a bal vállamat )egy utcai séta közben, de nem is erre optimalizálták, hanem a motoron végzett testmozgásokra.
tanulunk fogásokat, deee azért még nem vagyok biztos benne hogy éles helyzetben minden menne...
Inkább szórakozásnak tekintjük. Mellesleg most vettem be a második fájdalomcsillapitómat
Önvédelem, aztán néha olyan játék van hogy mindenki mindenki ellen, vagy mindenki egy ellen Nagyon jó stresszoldó, általában mindig vigyorgunk valamin. Egyszer pl hanyattrugtak, aztán elterültem, az vicces volt
Jah, csak még sajnos mindig bedőlnek az emberek az akcióknak, holott lehet kis utánajárással ugyan annyiért vagy olcsóbban van máshol akció nélkül. Ruhát boltban én többet nem valószinű hogy veszek, inkább dealertől, vagy használtat jó áron - vagy ha nagyon vastag leszek.
Neked mondjuk gondolom méretet sem egyszerű találni
Mi is játszottunk tömegbunyót, én hamar kiestem A srácnak megrándult a térde, mert mentem felé erőteljesen a pajzzsal, és bele akart rugni, csak megálltam ahogy láttam hogy meglódul felém és nem érte el a rugás a pajzsot... Az meg elég kellemetlen, főleg ha erőből megy
Akkor nekem szerencsém volt.Az alsó és a fölső is kivehető béléses,a nadrág térdben és a comb felső felén a forgónál protektoros az ülepe gumis,a fölső könyökben és ha jól emlékszemvállban protektoros.A Pannónia ringre felengedtek benne,tehát nem nézték munkásruhának
Nem, nem ismerem a lányt, vagyis lányokat, mert ott volt a barátnője is vele. Érdekes beszélgetés volt
Bazzeg, úgy fájnak a kezeim, mint ha kiklopfolták volna. A buszon vettem észre hogy van egy fél diónyi dudor a jobb karomon Edzőtárs alig tud menni, mert fáj a térde
Bőr ruha olyan : 150 től vannak az újak ugye? Ebből is ami már frankóbb.
Na most, ha a paciens szeret lepottyanni menet közben akkor bizony nem éri meg venni textilt, de ha olyan túrásabb és megy nagyob túrákra akkor viszont bőrben én megmakkannék. Ez személyes vélemény.
Tehát ha úgy vesszük akkor anyagilag hosszú távon, ha nem fogyja ki senki és nem is hizza ki akkor a bőr éri meg. Meg persze sport, "utca sport" és ilyesmi.
És ott vannak a használt, de nem esett textilek 20 ezer/db mondjuk. Akkor viszont többet leölhet, bár valószinű, hogy 1 esés után megy át a bőrre.
A motorosruháknál az egyik legfőbb szempont, hogy teljesen passzoljon rád, mivel ebben az esetben a protektorok egy esetleges esésnél nem mozdulnak el, ellátják védelmi funkciójukat. Egy passzoló ruha részben akadályozza a normális mozgásodat (pl jobb kézzel nem tudom megvakarni a bal vállamat )egy utcai séta közben, de nem is erre optimalizálták, hanem a motoron végzett testmozgásokra.
Üdv
G
Inkább szórakozásnak tekintjük. Mellesleg most vettem be a második fájdalomcsillapitómat
Most találtam lábatlanban egyet.
Neked mondjuk gondolom méretet sem egyszerű találni
Pajzsal? Mit tanultatok, tömegoszlatást?
Térden öklözted?
Bazzeg, úgy fájnak a kezeim, mint ha kiklopfolták volna. A buszon vettem észre hogy van egy fél diónyi dudor a jobb karomon Edzőtárs alig tud menni, mert fáj a térde