Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megy a BK. később leszek.!
Szép jó estét!
Estét!
http://daredevils.hu/index.php...
Autós-motoros tali!
UZSA
Nem lehet rossz!
ismét köszönöm
már van annyi telefon számom h. fúúú
legalább nagyobb esélyem van rá h. találok olyan alkatrészt amire épp szükségem van

sztem. meg kell lennie a vizsgának, péntekig lesz eredmény
Majosháza: 06-24-486129
anno a millenium falcon cbr1000-re innen szereztem mindent.
Vizsgád hogy sikerült?
ezt találtam én is, de ez tavalyi hirdetés, nem hiszem h. már megvannak a cuccok, de majd utána kérdezek

egyenlőre be is fejeztem a telefonálgatást, mert felvilágosítottak h. lehet egyengeti azt az acél összekötőt, és ahhoz kaptam egy újabb teló számot
nah de most megyek ebédelni, megjött az étvágyam a jó hírek hallatán
Jah.
Ja csak ez már későbbi évjárat utána kell nézni, hogy jó-e
Sok sikert!
köszönöm
asszem most egy ideig elleszek a telefonálgatással
A Fehér Béla eddig azt csinálta, ha tudott valamit hozni adni, akkor megkérdezte, hogy mennyiért adják a bontók és engedett belőle pár ezret.
Megoldjuk, megoldjuk............
A jánoshalmi bontó az tényleg nagyon jó, nagyon korrektek már én is vettem tőlük ezt azt
Sziasztok
A Polgárdis bontó száma 20/945-0610. Hát ők egy kicsit érdekesen állnak a dolgokhoz, de azért érdemes megpróbálni.
köszönöm
Fóliasátorban igen.
Bocs, sikerült kitörölnöm a telszámát.

Fehér Béla: 70/244-6063
Esőben lehet betonozni?
OK.

Első akitől én szoktam beszerezni a cuccokat, olcsón és jü minőséget ad. Belgából hozza a cuccokat. Fehér Béla: 0670

Ahol vettem már: Sugomotor: 06705008881 v. 06305798360
Jánoshalmi: 77/402-539 v. 30/9643-532
És ez: 06 20 425 63 33 v. 06 20 923 80 57

Ezeket tudom, hogy megbizhatóak és aránylag olcsóak, de úgyis beszélned kell többel, van ahol sok sok ezerrel olcsóbb. Nem Vp. környékiek, de nekem általában 1500 Ft ért utánvéttel kiküldték.
Holnap állítólag nem fog esni. De pénteken igen.
szólok
eddig a Csetényi tudom, meg Polgárdiba hallottam h. van, de nekik nem tudom az elérhetőségüket még
Hát HONDA, mire számitottál? Nekem a visszapillantó tükröm kerül 60 ezerbe. Szerintem nézz szét bontókban. Ha kell egy pár megbizható és jó akkor szólj és adok.