Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődés hiányában a mai túra átrakva 14 órára.
Beszéltem Safety-vel. Azt mondja, hogy megvolt a motorozás, reggel irány a vizpart, és máris nézegetheti a helyi nevezetességeket, meg a bikinis csajokat. Közben a legnagyobb biztonságban lesz, mert mindenhol katona meg rendőr lesz. És közben még a lekedvesebb hobbijának is hódolhat. Legalább lesz mit mesélnie majd a nővérkéknek az öregek otthonában.
Ez a dolga, de attól még hiányzik.
Nem kell ezt túlspilázni. Katasztrófavédő, ez a dolga.
Szia! Mi Safetyvel nem megyünk, mert ő a katasztrófavédőkkel menteni ment még ma éjszaka. Szörnyen hiányzik, de nagyon büszke vagyok rá. Remélem a következő hétvégén már mehetünk veletek mi is. . Holnapra jó motorozást nektek!
De csak feleannyit, mint egyébként, nehogy már csak told a motort a végén!
Uraim egy élmény volt itt lenni! Most megyek melózni, de ha tudok, akkor benézek majd ide is.
Azt hiszem beszedem a nyugtatóimat holnapra , nehogy elguruljanak.
Szép jó estét mindenkinek.

Nem hittem volna, de szép napunk lett. Zircen sok sok motoros volt, mármint persze ahhoz képest, hogy nem nagyon voltak eddig.
Nem tudom, de én tuti ott leszek! Ha más nem csapatunk egy nagyot!
oké !
Üdv a társaságnak!
Mások is jönnek ?
Kedves VFR750!
Az út motorozható, kivéve Pannonhalma környékét, de tudvalévő, hogy holnap arra nem megyünk. Tehát ha Neked is jó, akkor induljunk holnap délután 3-órakor a veszprémi Pápai úti Shell kútról. A fényképezőt meg viszem, hogy örömmotorozásossorozatfelvételhegyeket tudjak csinálni.
Légyszi töltsd ki az adatlapod!
Ha Tapolcán nem a 84-es úton mentek Sümeg felé, hanem a mellékúton akkor igazán jó utatok lesz. Az egy teljesen felújított út. Minőségre elsőrangú. Erre az útra Tapolca belterületén tudtok ráfordulni, ahol ki van írva, hogy Sümeg 84 egyenesen, ott a fák között van alig láthatóan, hogy Sümeg jobbra.
Nagyon szívesen.Szólj a barátaidnak is.
Múltkor nem volt még semmi lezárás, nem is valószinű, néhol vizátfolyások lehetnek. Nosztori tiszta, de van pár hely ahol szokott lenni vizátfolyás. Tulajdonképpen normálisan motorozható
Sziasztok!

Vasárnapra tervezünk egy kis kirándulást a Balaton körül, meg talán elugrunk Sümegre is. Balatonfüred előtt Csopakon át a veszprémi elkerülőig mennénnk, onnan irány Tapolca és ....

Szeretnék érdeklődni, hogy milyenen az utak arrafelé a sok eső miatt? Van útlezárás?

Köszi az infókat előre is.
Kösz szépen.
Az Euroring az tőlünk 70 kmre van a Pannónia-ring meg Bándtól 80 kmre. Vagyis mind a kettő közel van.
Szia!

regisztráció

Ide küldjél egy e-mailt az info@motorospark.hu cimre.
Olvasd végig a hírekben,hogy mit kell az mailbe írni..
Üdv Ice
Látom a felhivást, ingerel is, de ez most nem fog menni
Viszont remélem lesz még ilyen
Egy euroringezés vagy kaucsukozás vonzana engem is, bár euro lehet nagy lenne a kicsi zizzenetnek, de legalább tempósan tudom magam összetörni - gonosz kacaj
Rohadt érdekes a közgazdaság elméletének története, most kezdődik a második menet, nem tudom lerakni a könyvet
Aki most jött annak elmondom, hogy túra lesz. Lentebb lehet jelentkezni.
Mindenkinek Jó Éjt! Akkor én is megyek!
Jó éjt! Megyek én is!
Mára OFF , holnap folyt.köv....