Jó reggelt!
Igen, láttam, hogy r...g 39x nyerte. akkor már sejtettem, hogy Te vagy az, csak nem akartalak éjfél körül felhíívni! ! Majd a freemail-emre írd meg légyszi mit kell tennem. Ha megírtad már, akkor azonnal intézkedem!
Hali ! Próbáljátok ki , én nagy melegbe indulás előtt mérve 2.1 2.3 al járok , hidegebb időbe 0.1 el több .
Amúgy a hétvége tényleg jó volt , két személlyel kergetőztünk egy VFR 800 as kollégával. ( nem akartam megelőzni a kanyarba mert az asszony verte a tankot)
Mi? egyenesben 90-et?
Nagyon helyes, egyenesben nem szabad pazarolni a benzint, a kanyarokban kell odacsapni, igy több kanyarra elegendő egységnyi üzemanyag
igen ez a lényeg
viszont inkább majd szerda után keresnélek, mert akkor lesz egy vizsgám (remélem h. az utolsó) és ha nekiállok közbe agyalni h. mit hogy lehetne, akkor úgy járok mint ma, hogy nem bírok nekiállni tanulni csak este...
köszi a segítséget előre is
Hali ! így ismeretlenül csak annyit mondanék én a Bömöst amikor hazavágtam ( mindent én javítottam rajta ), szervizbe 1 milla nem takarta volna be a javítást , így csak a töredéke volt. Minden műanyag javítható kipótolható, festhető , a telók javíthatók.....
Holnap hívjál fel és elmondod a pontos diagnózist , addig meg nyugi a gép javítható ,pótolható , de az ember nem!
A lényeg megúsztátok.
30-4646946.
Igen, láttam, hogy r...g 39x nyerte. akkor már sejtettem, hogy Te vagy az, csak nem akartalak éjfél körül felhíívni! ! Majd a freemail-emre írd meg légyszi mit kell tennem. Ha megírtad már, akkor azonnal intézkedem!