Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blaci! Szerinted ez hány literes?
Még nem tudom! Én meg a majré biztos!
Eddig senki nem jelentkezett, bár meg sem volt hirdetve.
Blacious szerintem jön, meg talán Safety is. Te nem mész a Hungaroringre?
Gratula!

Ez olyan, nekem, mint, hogy nyalakodtok!
Szép jó estét !
Norbi! szombatom kik és hányan jönnétek fagyizni?

Én az enyémet nem mutatnám meg
Ha meg tudom venni, akkor lehet eladom majd. Úgyis csak Téged akartalak húzni vele!
Remélem sikerül. Sok sikert hozzá. De csak, hogy tudd amint lesz rá pénzem én is olyat veszek ám. Engem nem nagyon zavar, hogy másnak van már olyan.
Gratula innen is.

Csak így tovább.
Gratula!
Heheeeeej meglett a vizsgám már csak kettő van hátra
Köszi, akkor megpróbálom azt is.
Alakul...
Lesz kerámiézva. Tegnapi prodzsekt hogy sikerült?
Pontosan BERING a márka neve. De nem is rólad nevezték el?

A dobozom megveheted, nem lesz rá lóvém.

Ha csak nem lesz olcsó, mert akkor TABU!
Nem is tudtam, hogy van rólam ruhamárka elnevezve! Esetleg be is van kerámiázva?!
Jó reggelt!

Erről ismét lemaradtunk! Sebaj! Lesz majd másik! Esetleg "megveszem" Blacious dobozát!
Szeva.

Kicsit láma vagyok, de már régóta kinéztem egyet. Szóval megkérdezem azt ami nyomaszt.

Ugye ezt felrakjuk a tanksapka körüli gyűrőre?

Az utas markolásza ezt ahelyetted, hogy téged markolászan, ha lány persze vagy lány esetén fiú. De a sok meghúzom, rá támaszkodom az nem tesz semmi rosszat közben a motornak? Nem-e gyengül meg, vagy a sok mozgás nem fogja deformálni? Vagy a festéket nem karcolja meg esetleges kilengésnél?

Előre is köszi.

Üdv,

B.
Kis szerencsés, nekem meg lehet hivogatni a házasokat, a szülinaposokat. Mert elfelejtettem, szal kösz.
Bassz@meg, nézem hogy feljelentkeztem-e a holnapi vizsgára... Tegnap feljelentkeztem, de nem tudom hogy mikor kezdődik... Nézem, 2010.06.03 12.00
Ránézek a dátumra a monitor jobb alsó sarkában. harmadika van. Mi a f@sz?
Megyek vizsgázni
Még jó hogy egyszer elolvastam az anyagot
Sajnos nekem is már módomban állt esni textilben. Nem nagy sebességgel, csak ahogy szoktam menni. Véreztem mindenhonnan, de komolyabb bajom nem lett. Pár perc eszméletvesztés....stb.

Ezért is mondom, hogy a ruha választás az nagyban függ azért a használójától is. Meg ugye a helyzettől. Mert 200 felett egy szakadék vagy kamion vagy bármi, akkor mindegy mi van rajtad.

Komolyabb ruha meg egyértelműen megéri. És a protektorok is legalább olyan fontosak. Szerintem.
Nekem alsó kategóriás bőr van, Shox Mondial.
Csúsztam már benne, nagyon kicsi felületi kopás van rajta. Amit olvastam mástól, az az hogy jó ez a ruha, de a protektorokat kicserélte erősebbre. A gerincprotektorja az valóban egy kalap szar, a többi eddig megvédett, bár nagy ütést nem kellett csillapitania. Több helyen légáteresztő anyagból van, igy annyira nem sülök bele, igaz a kabát az nem perforált, elég meleg tud lenni. 70 körül volt a nadrág plusz kabát, mostani eszemmel nem ilyent vennék, hanem valami márkásabb használtat.
Kengurubőr jó, de vigyázni kell vele, ha magasról esel, visszapattansz
Akkor Hú de jó a memóriám. Ilyenekre emléxem.

Amilyen bőr ruhákat próbáltam, egyik sem volt az amire azt mondtam volna, hogy igen, ebben ki mennék Finnbe.

Jah láttam már olyan bőrruhát közelebbről is. Gore-Tex eset, meg klima membránosat, meg ilyesmiket. Nagyjából tudom azért őket. Mert madj szeretnék venni.
Hali

A jobb bőrruhák perforálva vannak, a hajlatoknál sok helyen a bőr helyett elasztikus betétek vannak elhelyezve, így azért a szellőzés
minimum olyan jó, ha nem jobb, mint egy vízálló textil ruháé. Kenguru bőrből jellemzően a verseny ruhák készülnek.

Üdv
Gábor