Köszi , de a legfontosabb a doboz volt. Az a baj, hogy az utalásnak annyi a banki jutaléka , hogy egy ismerősömmel annyiból doboztartót is tudunk csinálni! Viszont a kép jó lesz mintának , meg megnézem Blacious tartóját is. Valahogy majdcsak összejön. Vagy még a GSF-es tartót is át lehet szerintem alakítani, bár abból reményeim szerint féklámpa lesz a dobozba!
Szerintem a legjobb megoldás, ha kiviszed egy cross pályára, ott tuti nem piszkálnak és még érdekesebb is. Ajkarendeken (talán ez a legközelebbi) van egy elég jó kis pálya, nem tudom, hogy működik-e még. Esetleg nem érdekel eladó cross cucc, nekem van egy komplett, motor nélkül, azt már eladtam :-)
Sajnos a doboz amit én szerettem volna az is 35 euroról ment fel 200 ra. De ha szerencsétek van akkor nem megy fel nagyon. Ahogy nézem itthon egy új gyári kerül 17 ezerbe.
Sziasztok!
Én is veszprémi vagyok és azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy veterán crossmotorom amit ki szeretnék próbálni olyan helyen ahol nem kergetnek meg a rendőrök. Ezt hol tudom megtenni? Mert az utcánban kicsit necces ezzel a motorral menni...
Hát nem tudom. Mert ugye ennek a neve Givi Maxia E55 de van E52 is.
Na madj, ha megjön akkor teli töltöd nekem fagyival és meglátjuk.
Eléggé jó áron vetted amúgy, főleg, ha el tudod passzolni a konzolt. Atixnak volt múltkor platni. Én meg köv hétvégére elviszem neked a konzolom és mire megjön a doboz meg tudod csináltatni, ha akarod.
Szerintem a legjobb megoldás, ha kiviszed egy cross pályára, ott tuti nem piszkálnak és még érdekesebb is. Ajkarendeken (talán ez a legközelebbi) van egy elég jó kis pálya, nem tudom, hogy működik-e még. Esetleg nem érdekel eladó cross cucc, nekem van egy komplett, motor nélkül, azt már eladtam :-)
Nekem a német kinai. Bár több évig jártam ki.
Motorradkleidung
Damenbekleidung
itt megtalálsz minden női cuccot
Üdv
G
Sajnos a doboz amit én szerettem volna az is 35 euroról ment fel 200 ra. De ha szerencsétek van akkor nem megy fel nagyon. Ahogy nézem itthon egy új gyári kerül 17 ezerbe.
Én is veszprémi vagyok és azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy veterán crossmotorom amit ki szeretnék próbálni olyan helyen ahol nem kergetnek meg a rendőrök. Ezt hol tudom megtenni? Mert az utcánban kicsit necces ezzel a motorral menni...
Ezek liciten vannak kint, az áruk emelkedni fog, de az a kérdés mennyit?
Üdv
Gábor
Figy én elviszem még most, mert utánna nem fogom tudni, ha gondolod kiméreted és majd megcsináltadot. Ha persze nem tudsz addig olcsóbban.
http://cgi.ebay.de/Topcasetrag...
http://cgi.ebay.de/Honda-CBR-1
...
Na madj, ha megjön akkor teli töltöd nekem fagyival és meglátjuk.
Eléggé jó áron vetted amúgy, főleg, ha el tudod passzolni a konzolt. Atixnak volt múltkor platni. Én meg köv hétvégére elviszem neked a konzolom és mire megjön a doboz meg tudod csináltatni, ha akarod.