Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem semmi. Sajnos nekem ilyen szerencsém nincsen, mindig volt ezzel bajom. De mivel most ellopták a nadrágom, vehetek másikat.
Anna hivta a motorod?
nem, edzőtárssal, csak épp van köztünk 30-40 kiló különbség.
Eddig megtelefonáltam
Felhivott valaki akinek plátói szerelme vagyok Ilyen sem esik minden nap meg az emberrel
Igen,azt ne kérdezd hány d-s,ha egyszer gurulunk együtt majd abba megyek.Még azt is megengedték anno,hogy a különböző méreteket egy fazonon belül összeválogassam.
Az eléggé olcsó. És protektoros meg vizálló is?
Én vettem egyet németben. Aztán kaptam egyet és végül most karácsonyra kaptam egy Gyári Honda XX kabátot.
Sziasztok

A veszprémi Suzukinál a múlt héten még volt leárazás cordurákra,én tavaly ott vettem protektoros alsó fölsőt leárazva 26000 ért.
na együtt viszont nagyon jó ár, én a gatyát vettem kb. 23ér mondjuk a felsőt meg örököltem...
Együtt, de elég jó vétel volt. Mert amúgy drága lenne.
jaa értem... de ez felső + nadrág együtt nem?
vagy csak a felső volt ennyi?
Manna vette, csak mi kerestük neki a megfelelőt. 40 ezer volt és még nem volt használva. Viz álló és még van benne egy +membrán is, meg thermo bélés.
most vetted?
Most lett egy BELO, utánna néztem és 1500D a könyököknél és a vállnál. A többi részen pedig minimum 600D, de 1000D és 800D is van rajta.

Viz álló is és még sok egyéb. Ja és elég sportos, majd meglátod.
vagyok, oké
a gatyám az vízálló de a mostani felsőm az nem, de van esőruhám.
De igazából tényleg a D a lényeg, utánna meg ugye a vizállóság...stb.

sok sikert
utána nézek, köszi
de most megyek enni
A legjobb amit ismerek az a RUKKA, de ilyet szerintem nem nagyon tudsz venni Te sem.
Vanucci, Alpenstar, djtoci cucca, BÜSE, stb.
A pókoddal?
például?
verekedtem
A textileknek a hány D-s a meghatározó. Olyan 1000D az már elég frankó. De általában szokott külön erősités lenni a kényes helyeken.

Van pár márka ami elég jókat gyárt.
nah majd körbenézek h. milyen van meg mennyiért, esetleg ha tudsz akkor adhatnál tippet h. milyen vegyek vagy milyet ne
azért le nem jön rólam
amúgy mikor összetalálkoztam egy kocsival, még a másik motorral akkor is csak egy póló volt alattam, de nem ütöttem meg magam
Az nem árt, mert akkor ha esés közben ki is esel belőle az jó, hogy meg óvd a ruhát, de saját épségedre nem szolgáll.
na ha azt kiveszem belőle akkor meg totál lóg rajtam
gondolkodtam is rajta h. nyárra kéne egy másik felső ami teljesen passzentos