Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarlak elkeseríteni, de teljesen felesleges újra rendbe tenned....megint ellopnák....
láttad az alsóőrsit? detto....
Tudom! Már itt sem vagyok!
Kezdődik a sorozatod
Sajnos drága felajánlás, de megyek megnézni, hátha mágis sikerül megalkudnunk.
Ez nagyon elszomoritó, hogy vannak ilyen emberek. Remélem valaki tud majd segiteni. Szét nézek én is, de sajnos nem tudok igérni semmit.
Nem jött össze, amit felajánlottak az XX-fórumon?
Amikor megálltunk itt, félve néztem rá, vajon meddig fog megmaradni ott ami mozditható... Ezek szerint nem sokáig.
Ilyen helyen élünk, nem tisztelnek senkit és semmit.
De van nekem már dobozom, csak nem olyan mint ami a vágyam. Gatyám meg nincsen már.

De figyeld meg, hogy milyen szép dobozom lesz, ha lesz gatyám végre.
Látod! Vettél volna dobozt Te is inkább!
Sziasztok! Ne haragudjatok ,de muszáj irnom,
ezt az emlékmüvet a férjem emlékére csináltattam 1 hónapja! 2 napja kilopták belöle a lámpákat, és lelopták róla a tükröket! Egyszerüen nem hiszem el hogy ilyen emberek vannak! Ha valakinek van ötlete hogy honnan tudok szerezni bele másik lámpát, vagy hogy tudnám ugy megcsinálni hogy ugy nézzen ki mint elötte, akkor azt megköszönném! Vigyázzatok magatokra!
Ja és még most sem találtam nadrágot! Neked meg már dobozod is van.
Én csak ezt nézem, meg a született feleségeket...
De lesz még házdoktor meg a Jobb Arátok!
Igen, de csak Barátok Közt után!
Kész vagy.

Este leszel?
Hello nekem lenne kedvem de nincs veled egy kategóriájú motorom:D
Ha nagyon unatkozol nézz Te is Barátok közt-öt!
Sziasztok!
Most hétvégén lesz a motoros találkozó Bicskén és a szórolapon minden rajta van! Gyertek minnél többen! Nagyon jó szokott lenni!
Üdv
Valaki motorozik ma a környékről?
Szép jó reggelt mindenkinek!

Újabb meleg nap várható, sőt már el is kezdte ontani sugarait a nap.
Általában nincsenek bekerítve.
A kőszárhegyi pálya: N47 06.534 E18 20.061
Az ajkainak nem tudom a pontos helyét
Igen, én voltam!
Siettem haza a Kedvesemhez, Ritushoz, meg már fáradt is voltam, mert hosszú volt a hétvégém. 1x mehetnénk együtt is!
A vas viszonylag jó, de még vár rá egy finomhangolás, és akkor lehet csak igazán menni vele.
Hali, téged értelek utol vasárnap este a 8ason? Látom végre jól gurul a vas
No para. Sajnos mi is hasonló helyzetben vagyunk, de azért a ház megmarad. Viszont több barátomnak nem.