Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg Manna beöltözik addig szerintem igen, de ha nem akkor meg majd add oda Mannának és kész. Majd hozzám kerül. Kösz.
Basszus! Én a motort nem írtam oda!
Tisztelt Társaság!

Fagylaltozási túrára lehet jelentkezni. Az ulticélhoz varázslatos tájakon, dombokon.....hegyeken, kanyarokon kell eljutni.

Indulás szombaton délután 15.00-kor a Veszprémi, Pápai út SHELL kútról.

Az útirány innen Csesznek felé kezdődik, majd Veszprém varsánynál bal kanyarral Pápa centrum fagyizó. Onnan pedig egy másik úton vissza Veszprémbe.

1. DJToci+benzintyúk
2.
3.
4.
5.
6.VFR750+ a moci
7.Snegurochka+hoppáré (de még nem biztos)
Feltöltöm a telcsire, és átmentjük a gépedre. Csak az a kérdés, szombaton lesz-e rá időnk.
Elhozod, nekem még nincsen meg?!
Tisztelt Társaság!

Fagylaltozási túrára lehet jelentkezni. Az ulticélhoz varázslatos tájakon, dombokon.....hegyeken, kanyarokon kell eljutni.

Az útirány innen Csesznek felé kezdődik, majd Veszprém varsánynál bal kanyarral Pápa centrum fagyizó. Onnan pedig egy másik úton vissza Veszprémbe.

1. DJToci+benzintyúk
2.
3.
4.
5.
6.
7.Snegurochka+hoppáré (de még nem biztos)
&rash elküldte PDF-ben. Elolvastam, és azóta próbálom hasznosítani az ott tanultakat.
Vegyétek meg a " Motorozás Mesterfokon " című könyvet nagyon hasznos szerintem.
Van köszi!
Manna gépét addig megcsináljam? Vagy van?
Majd nyomjuk a fényképeket!
Akkor írd ám be magad!
Az éjszakai inkább túlélősre sikeredett szarul lehetett látni az út szélét .
Egyébként cseszneken is jókat lehet döntögetni.
Annak Sne is örülne, mert bele akar vágni Ő is a sportabb részébe.

Szal nekünk is szóljatok majd. Eddig úgy fest lesz egy okitás július 7-én.
De hiszti nuku, ugye?
Mi is nevezünk Ritussal, ha jó lesz az idő, és ha nem megyek inkább homokzsákozni valahová árvízre.
A cenzúra uralma!

Jólvan jólvan tudom miért. De túl izgatott voltam.
Viszont egyszer, ha ráérek elmennék majd Veled (Veletek) a Pannónia Ringre. Egy űber-csiga-kezdő-csoportba.
Hiszen most voltál éjszakain!
Utólagos engedelmeddel átfaragtam egy kicsit! De gratula, mert az oroszlánrész a Tiéd volt.
Csak az idő legyen velünk, én már nagyon kiéheztem egy kis kanyarvadászatra...
Tisztelt Társaság!

1. DJToci+benzintyúk
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Megbeszéltük! Én nem vagyok annyira oda az ilyen oda-visszákért, de természetesen szívesen fotózlak, meg nézem ahogy mész! Aztán lehet még a végén én is kedvet kapok hozzá...
Tisztelt Társaság!

A találkozásnak a Veszprémi, Pápai út SHELL kút ad helyet.

Az útirány innen Csesznek felé kezdődik, majd bal kanyarral Pápa centrum fagyizó. Onnan pedig egy másik úton vissza.

A téprkép.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
fotózhatnátok egy párat ...
Persze mindenki annyit vállaljon amennyi jólesik neki.