Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is úgy gondoltam, de lehet megvárlak a Csesznek oda-visszával. Te mész egy párat gumit koptatni, mi meg megvárunk. Én csak egyenesen tudok menni!
kb igen , csak cseszneken mennék pár oda- viszát , onnét meg a bakonyon keresztül kellene pápára menni , mert elég uncsi a győri rész .
Rakd!
Szerintem rakj ki egy felhívást. Mert ezzel &rash-t is piszkálhatnád. Meg lehet többen mennének.

Vagy kirakjam én?
Ez az!
Akkor lejössz Veszprémig? Aztán mi Csesznek felé hazakísérünk, fagyi, és mi jövünk vissza. Én tutira megyek! Max megyünk egy hasonlót, mint ZoliCBR-rel!
A tégely NAGY tégely fagyimat! Én sem vagyok boldog, de még semmi sem biztos.
Gondoltam már rá , úgyis gumit kell cserélnem hátul , csesznek felé meg elhasználhatom a maradék szélét is és akkor nincs pazarlás.
Akkor most ehetem meg én a fagyidat!
Hát igen! Csak jönne már össze!

A kis csávó bár mosolyog, DE NEM!
Az is elég, ha 1x összejön.
Mé'?!
Én még nem tudok nyilatkozni a szombatról.
Az előző kettő is lehetséges volt!
Az királyság! Nekem este 7-re kéne hazaérnem. Ha belefér az időnkbe esetleg megejthetnénk egy Veszprém-Csesznek-Pápa Veszprém kanyart.
Jó választás. Szóval lehetséges, hogy ez lesz?
Nem megyek a H.ringre , jó nekem a bakony is .
Különben is ha jöttök szombat délután elétek megyek Veszprémig.
Múltkor annyira akartad vinni
Még az is lehet legközelebb mást viszek
Vagy megyek egyedül, és szabadon garázdálkodhatom
8 nap van hátra jó esetben a vizsgaidőszakomból, csak éljem túl
És akkor mikor fogom látni Annát!?
Ez ugyan az mint amit én szeretnék, csak nem a verzió 3 hanem az előtte lévő. A méter ugyan az vagyis 55 liter. Köszönöm....köszönöm nem kell fel állni elég a tapsból!
Nem láthattad, kiretusáltam
Hétvégén nem valószinű hogy megyek motorozni, részben mert el kell olvasnom egy 640 oldalas könyvet, részben mert a garázsból sem tudnám kicibálni a motort
Láttam, amikor darabokban volt!