nekem a legelső használtan vett pendrivém 128 gb, űjonnan olyan geci drága volt hogy használtan tudtam csak venni
de a w7től már nem olvassa, kellene hozzá drivert keresni de nincs értelme, az xp még belelát
nekem a legdrágább cuccom egy mmc kártya volt 32gb 10 ezer, ez a kétezers évek egészen eleje volt
Megvan még életem legdrágábban vett pendrive-ja is (1GB-os Kingston DataTraveler), az 2006 körül volt vagy 20 ezer forint. Egyébként néha használom is, fotoklubra azon szoktam vinni az alkalmankénti 4-5 db fotómat. Kis türelem, hamarosan meg lesz a mérési eredménye annak is. (Valami leírhatatlanul lassú, arra szavak nincsenek)
Na, csináltam neked egy tesztet a 128-as Sandisk pendrive-omról a lassan 6 éves kis lapitopimban (Dell Latitude e7270), a 3.1-es sima USB portjába dugva, de itt maga a laptop teljesítménye a korlát, nem az SSD-pendrive szerintem.
ezt értem, csak egy olvasó 5-6 ezer aztán sd kártya meg van bőven, és az nem mind alis van ami az ebayról jött 😂
van egy olyan hamis samsungom ami szinte tudja az eredeti értékét
Hiába dugsz bele a pendrive helyett kártyaolvasót, ha egyszer az USB port a lassú. Az SD-kártyák is jóval lassabbak a calódi SSD-nél, azt sem lehet gyorsan megírni.
(Egyébként meg tényleg jó az a Sandisk amit linkeltem).
szerintem még 3.1 sincs rajta, amilyen béna ez a laptop kinézem belőle hogy csak 2.0
filmeket kellene vinni ide-oda, nem nagy terjedelem csak ne órákig tartson amíg a suliban átmásolják
pl nekem a gombokért vett alis pendrivék geci lassúak, ellenben van olan ami többszázszor volt írva és még mindig megy
na nem ilyeneket akar vinni........
aztán lehet kártya olvasó lesz belőle vannak ezek a kisebbek ami pendrive formák, nem olyan nagy olvasó+hub mint az enyém
na az a gecigyors pendrive csak nem lett rendelve most mondja a gyerek az almás laptopon nincs usb c
kb annyi idős a műszer mint a laptopom de kispórolták az almásék, a 30 cent spórolás mégiscsak 30 cent a zsebbe
Van olyan is, hogy a gyerekek a hatso ulesen elokàdjàk maguk mar 2 korforgalom utan is...tavaly meg Egerbol feljutottunk Szilvasvaradra 3 szor kellett megallni zsakkot uriteni es engem tolt a potos Ifa is mert 50-60- ig tudtam max felgyorsulni... semmi bajuk a bringan, hintan, forgo, billego jatszoteri szarokon, de kulon etren, akupunt -karkoto, okado zsacsi egy rovid autozas elokeszulete is...Jellenzoen ezert utazunk keso ejjel, mert akkor elfaradnak, lelassul az kivalaszto rendszer...
Ehhez hozzátenném hogy gyerekkel megy, ami neked tipikus meg unalmas a gyereknek meg érdekes
Pl én annyi állatkertben meg vadasparkban voltam amíg kicsi volt a gyerek hogy már majdnem az ereim vagdostam
Kalandpark nyári bob meg a fasz tudja még mi
Amúgy a gyereknek egy putri sátrazás a balaton parton nagyobb élmény mint egy buszos-autós kirándulás az osztrák alpokban
Én csak a nejét nem értem, dugni alig dugja mindenféle szarokat vesz csak neki, aztán hegyekben állnak a milliók teljesen feleslegesen
Mert csak egy neokomcsi bagázs kell aki kitalálja hogy 1 ember 1 lakóépület, a többit meg elveszik a migránsok javára, aztán baszhatja amit eddig összekuporgatott
Egy valamiben kozepes vagy,az a fantazialas.
Ami a lepusztult,unalmasesetleg tipikus helyek meglatogatasaban merul ki.
Egy 3 napos turam tobb elmenyt ad mint a te keteves erolkodesed mezokon meg ures tereken.
A legjobban a gyerkoc jar a muanyag latvanyparkokkal.
Vannak olyan emberek akiknek akkor jó ha nem jó
Zoli is ilyen, ha véletlen lenne egy kis szabadideje akkor máris keres valamit amivel be tudja magát szoptatni
És boldog 😂
de a w7től már nem olvassa, kellene hozzá drivert keresni de nincs értelme, az xp még belelát
nekem a legdrágább cuccom egy mmc kártya volt 32gb 10 ezer, ez a kétezers évek egészen eleje volt
😁
van egy olyan hamis samsungom ami szinte tudja az eredeti értékét
(Egyébként meg tényleg jó az a Sandisk amit linkeltem).
filmeket kellene vinni ide-oda, nem nagy terjedelem csak ne órákig tartson amíg a suliban átmásolják
pl nekem a gombokért vett alis pendrivék geci lassúak, ellenben van olan ami többszázszor volt írva és még mindig megy
na nem ilyeneket akar vinni........
aztán lehet kártya olvasó lesz belőle vannak ezek a kisebbek ami pendrive formák, nem olyan nagy olvasó+hub mint az enyém
kb annyi idős a műszer mint a laptopom de kispórolták az almásék, a 30 cent spórolás mégiscsak 30 cent a zsebbe
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Pl én annyi állatkertben meg vadasparkban voltam amíg kicsi volt a gyerek hogy már majdnem az ereim vagdostam
Kalandpark nyári bob meg a fasz tudja még mi
Amúgy a gyereknek egy putri sátrazás a balaton parton nagyobb élmény mint egy buszos-autós kirándulás az osztrák alpokban
Én csak a nejét nem értem, dugni alig dugja mindenféle szarokat vesz csak neki, aztán hegyekben állnak a milliók teljesen feleslegesen
Mert csak egy neokomcsi bagázs kell aki kitalálja hogy 1 ember 1 lakóépület, a többit meg elveszik a migránsok javára, aztán baszhatja amit eddig összekuporgatott
Ami a lepusztult,unalmasesetleg tipikus helyek meglatogatasaban merul ki.
Egy 3 napos turam tobb elmenyt ad mint a te keteves erolkodesed mezokon meg ures tereken.
A legjobban a gyerkoc jar a muanyag latvanyparkokkal.
Zoli is ilyen, ha véletlen lenne egy kis szabadideje akkor máris keres valamit amivel be tudja magát szoptatni
És boldog 😂