Ez megint a tudomány...a vírusoknak a célja az, hogy gyorsan tudjanak terjedni és ne förmedjen meg a hordozója...evolúciós zsákutcába kerül, ha nem így tesz, ezért a trend mindig az, hogy egymáshoz alkalmazkodunk...
Hát a NÉP, mint egység, hülye, ezzel nem sok mit van tenni 😂 Minden vezető két pólus közt van, az egyik Észak-Korea, a másik a totális elkényeztetett liberalizmus (erre sok példa van) Ezeken belül minden módszernek vannak hátrányai.
Ha az emberek szabad döntést kapnak, akkor még többet akarnak - és hirtelen annyi lesz, hogy már nem is tudnak dönteni. Igazából nem is akarnak, ezért beállnak az egyik táborba 😂 A nyáj kényelmes... 🙁
amúgy még mindig a táblázatb a legjobb
mert amikor a paraszt látja hogy 200 halottból 50 az oltott elgondolkodik hogy neki kell-e
aztán az 50 ből 45 x hónapon túli vagy xyz vakcina akkor ismét gondolkodik hogy bennem is ez van el kellene menni egy újabb körre
ezt hiányoltam a kezdetektől hogy nincs tapasztalat ezen a téren vagy nagyon minimális, most már van sok adat de titkolják....
nem bazmeg a kormány azt nem ismeri be,hogy a koronavírus ellen tett intézkedései mindhiába valóak voltak /kivétel nélkül az összes/ a lezárásokkal és a maszkhordással az időkorlátokkal a fenyegetésekkel együtt is. Semmit nem ért. A kormány akkor tett volna jót ha nem csinált volna semmit. Hagyott volna mindenkit dolgozni, vállalkozni. Meg a kommunikációban a riogatás és a rikácsolás helyett egy megnyugtató hangot ütött volna meg. Meg nem erőltetné a hatástalan semmirevaló oltásokat amiből már te is felvettél 3-at ettől még a mentő elvihet azt ugyan úgy ki is finghatsz mint aki 1-et sem vett fel. Na ezeket kellene beismerni, de hát tudod bogyesz a szarnak kárnak nincs gazdája...
A kormány egyszerűen nem ismer(het)i be, hogy hiba volt a teszteletlen kínai és orosz vakcinákkal oltani tavasszal. Talán nem véletlen, hogy az azóta eltelt fél év alatt sem sikerült ezen gyártóknak megszerezniük az EU-s engedélyt. Most, a meghosszabbított oltási Black Friday alkalmából talán pótolhatja a kínaival oltott, mégis védtelen emberek oltásait, politikai arcvesztés nélkül.
hát én ezt most már tényleg nem értem(kezeit széttáró) hát ti terjesztetek sok faszságot erről a vírusról nem?
Itt nálunk a városba már mindenki beteg(kezeit széttáró) A fiam 27-es csoportjában tegnap már csak 5-en voltak. Ma nem tudom mennyien lesznek(kezeit széttáró) Az üzletek alig üzemelnek mert mindenki karanténba tette magát. Most többnyire azok tudják felvenni a munkát akik már átestek rajta és azok vannak otthon akik most esnek át a betegségen ki tudja már hányadszor.(kezeit széttáró) Lehet, hogy én vagyok a hülye és ezért előre is elnézést kérek de én ebben sehol nem látom a hibát(kezei széttáró) Nincsenek a főtérre kihordva a hullák és máglyán elégetve. Nincsen a kórházunk tömve levegőért kapkodó haldoklókkal a szájukon lélegeztető géppel(kezeit széttáró)
Egyszerűen egy átlagos statisztika van halálozásban mint minden átlagos évben ilyen időszakban megszokott. Nem lógnak az emberek a kórház ablakából a túlzsúfoltság miatt(kezeit széttáró) van még hely bőven bármilyen beteg számára is (kezeit széttáró) érdekes mód bár lehet kőrös valami furcsa kivétel az ország többi településéhez képest de nálunk a kovidosok java része úgy vészeli át a vírust, hogy észre sem vette. Aki esetleg egy kicsit belázasodott az otthon marad néhány napot. Aki nagyon nagyon pedáns és szabálykövető vagy mert nincs kedve munkába menni az otthon marad 10 napot, nehogy fertőzzön másokat(gondolkodós) Már csak az a kérdés,hogy kiket????
Nagyjából a helyi lakosság 100%-a túl van és vagy néhány héten belül túl lesz a koronán.(kezeit széttáró) és köszönjük szépen mindenki jól van (meghajlós)
egy kibaszott táblázat nincs hogy aki beteg oltott-e vagy nem ha igen akkor mivel és mikor volt oltva
ezek az adatok java része a rendszerben van csak egy értelmes program kell ami elkészíti a napi jelentést
valljuk be a 21.században ennek kivitelezése nem nagy feladat
Azért nyugaton is vannak olyan buta portások, klímaszerelők, rongyosbolt-tulajdonosok, akiken az objektív és széleskörű tájékoztatás sem segít. Azok meg tüntikéznek. 😆
Szerintem pont fordítva, a transzparencia hiánya miatt terjedhetnek konteók pont mint a komcsi időkben ahol nem volt tájékoztatás és mindenki mindenről találgatott. Elég lenne nyilvánosságra hozni mennyi és milyen oltásokkal oltott van most kórházban és mennyi oltatlan, ezzel hamar ki lehetne fogni a szelet az oltásellenesek vitorlájából így viszont simán lehet találgatni.
Nem az egységes tájékoztatás hiányával van a baj, hanem az emberek tájékozódási képességének hiányával, a felfogó képességének a hiányával, és azzal hogy sok faszságot terjeszt a sok fasz, és a fentiek miatt az emberek nem képesek különbséget tenni, aztán meg ők is terjeszti a faszságot. És mivel hülyéből mindig több van. Az észnek esélye sincs felülmúlni a faszság tengerét.
Amit te mondasz csak úgy lehetne megvalósítani ha totális infózárlat lenne. Se FB, se fórumok, de még röpcédulákért is börtön járna. Csak a hatalom szólhatna az emberekhez. Ez pedig lássuk be, demokráciában nem működik, még akkor sem ha Bogyó nyugatifénye megírta, hogy diktatúra van, és elnyomják a Független Objektív Sajtót (röviden FOS-t) 😁
ismét az egységes tájékoztatás hiánya keveri a legnagyobb hullámot a szartengerben
de ez kezdetektől így van
leginkább az elbaszott intézkedések beismerésénél a leggyengébb az információ áramlás
de legalább az alkesz cilit levették a képernyőről, ez legalább pozitív
Olvasott valamit, és abból ennyit fogott fel. 😂
Tényleg elkeserítő, bár szerintem csak trollkodásból csinálja, mert súlyos agysérülés nélkül nem lehet valaki ennyire hülye.
lári-fári(legyintős) ez eddig sem volt a náthától veszélyesebb. Most pedzegetik, hogy ez a kovid qrva régen itt van már, sok évtizede. És inflú szezonban is az egyik megbetegítő volt a sok közül(kezeit széttáró) Ez most kapott figyelmet 2019 ben. Szét kellett baxni a gazdaságot, hogy a gazdagok még gazdagabbak lehessenek. kb. erről szól(gondolkodós)
te mit vonyítasz mindig már ezzel a külföldre milyen oltással mehetsz már?(kérdőjeles.
7 napból 5,5 napot a boltban töltesz gyakorlatilag a vállalkozásod rabszolgájaként. Van 1 szombat délutánod meg 1 vasárnapod, ennyi szabadidő nem alkalmas a külföldezgetésre a te tempódban meg azt pláne nem(kezeit széttáró) Talán egész évben van 2-ő hosszú hétvégéd vagy öcséd kisegít (fogalmam sincs miért) és beül helyetted 2 napra a boltodba(gondolkodós) Amikor lenne valamivel több időd mert karácsony után februárig lófasz forgalmad sincs akkor nem alkalmas az idő a motorozásra. Tehát qvázi jó esetben van 2*2 napod az évben, hogy ki menj a labancokhoz vagy közeli külföldre. Most ez tényleg ekkora történet??? Aztán mija lófax történik ha az oltásszarakodás miatt egy év alatt kiesik ez a 4 nap? Ezért ridogálsz már 2 éve ráadásul faszul beválasztottál a szláv oltással amit nem fogadnak el még szarajevóban sem.(kezeit széttáró) Qrvára nem értelek. Ha lenne valami rendes munkád és a labancokhoz ingáznál heti szinten akkor érteném(gondolkodós) Egyébként neked meg felesleges külföldre menni motorozni. (gondolkodós) itthon sem tudsz 😂
Ha az emberek szabad döntést kapnak, akkor még többet akarnak - és hirtelen annyi lesz, hogy már nem is tudnak dönteni. Igazából nem is akarnak, ezért beállnak az egyik táborba 😂 A nyáj kényelmes... 🙁
mert amikor a paraszt látja hogy 200 halottból 50 az oltott elgondolkodik hogy neki kell-e
aztán az 50 ből 45 x hónapon túli vagy xyz vakcina akkor ismét gondolkodik hogy bennem is ez van el kellene menni egy újabb körre
ezt hiányoltam a kezdetektől hogy nincs tapasztalat ezen a téren vagy nagyon minimális, most már van sok adat de titkolják....
a ruszki meg bizonyítottan jó többet ismerek aki elment tesztelni a lófaszkákat a vérében és mindnek 1000 felett volt
de kint írod minden tekintetben hatalmas sumákolások-elhallgatások vannak, ezért nem hisznek sokan az oltásban SEM
Itt nálunk a városba már mindenki beteg(kezeit széttáró) A fiam 27-es csoportjában tegnap már csak 5-en voltak. Ma nem tudom mennyien lesznek(kezeit széttáró) Az üzletek alig üzemelnek mert mindenki karanténba tette magát. Most többnyire azok tudják felvenni a munkát akik már átestek rajta és azok vannak otthon akik most esnek át a betegségen ki tudja már hányadszor.(kezeit széttáró) Lehet, hogy én vagyok a hülye és ezért előre is elnézést kérek de én ebben sehol nem látom a hibát(kezei széttáró) Nincsenek a főtérre kihordva a hullák és máglyán elégetve. Nincsen a kórházunk tömve levegőért kapkodó haldoklókkal a szájukon lélegeztető géppel(kezeit széttáró)
Egyszerűen egy átlagos statisztika van halálozásban mint minden átlagos évben ilyen időszakban megszokott. Nem lógnak az emberek a kórház ablakából a túlzsúfoltság miatt(kezeit széttáró) van még hely bőven bármilyen beteg számára is (kezeit széttáró) érdekes mód bár lehet kőrös valami furcsa kivétel az ország többi településéhez képest de nálunk a kovidosok java része úgy vészeli át a vírust, hogy észre sem vette. Aki esetleg egy kicsit belázasodott az otthon marad néhány napot. Aki nagyon nagyon pedáns és szabálykövető vagy mert nincs kedve munkába menni az otthon marad 10 napot, nehogy fertőzzön másokat(gondolkodós) Már csak az a kérdés,hogy kiket????
Nagyjából a helyi lakosság 100%-a túl van és vagy néhány héten belül túl lesz a koronán.(kezeit széttáró) és köszönjük szépen mindenki jól van (meghajlós)
ezek az adatok java része a rendszerben van csak egy értelmes program kell ami elkészíti a napi jelentést
valljuk be a 21.században ennek kivitelezése nem nagy feladat
Amit te mondasz csak úgy lehetne megvalósítani ha totális infózárlat lenne. Se FB, se fórumok, de még röpcédulákért is börtön járna. Csak a hatalom szólhatna az emberekhez. Ez pedig lássuk be, demokráciában nem működik, még akkor sem ha Bogyó nyugatifénye megírta, hogy diktatúra van, és elnyomják a Független Objektív Sajtót (röviden FOS-t) 😁
de ez kezdetektől így van
leginkább az elbaszott intézkedések beismerésénél a leggyengébb az információ áramlás
de legalább az alkesz cilit levették a képernyőről, ez legalább pozitív
Tényleg elkeserítő, bár szerintem csak trollkodásból csinálja, mert súlyos agysérülés nélkül nem lehet valaki ennyire hülye.
7 napból 5,5 napot a boltban töltesz gyakorlatilag a vállalkozásod rabszolgájaként. Van 1 szombat délutánod meg 1 vasárnapod, ennyi szabadidő nem alkalmas a külföldezgetésre a te tempódban meg azt pláne nem(kezeit széttáró) Talán egész évben van 2-ő hosszú hétvégéd vagy öcséd kisegít (fogalmam sincs miért) és beül helyetted 2 napra a boltodba(gondolkodós) Amikor lenne valamivel több időd mert karácsony után februárig lófasz forgalmad sincs akkor nem alkalmas az idő a motorozásra. Tehát qvázi jó esetben van 2*2 napod az évben, hogy ki menj a labancokhoz vagy közeli külföldre. Most ez tényleg ekkora történet??? Aztán mija lófax történik ha az oltásszarakodás miatt egy év alatt kiesik ez a 4 nap? Ezért ridogálsz már 2 éve ráadásul faszul beválasztottál a szláv oltással amit nem fogadnak el még szarajevóban sem.(kezeit széttáró) Qrvára nem értelek. Ha lenne valami rendes munkád és a labancokhoz ingáznál heti szinten akkor érteném(gondolkodós) Egyébként neked meg felesleges külföldre menni motorozni. (gondolkodós) itthon sem tudsz 😂