Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na
most tudtam meg hogy ismerősöm elvitte a mentő erősen covid gyanús mert aig kapott levegőt, most is oxigénen van
dec 7-én kapta volna a 3. oltást, 2 astra töltet volt benne
szóval bogyó te is simán gépre kerülhetsz, ki ne merj menni a házból
Jó bizony! 😂
oh my bad,műanyag is jó? 😆
Nagyon felületesen számoltál: a 173 év alatt legalább tízszer fogod a hidrogénes xart és legalább ötször a napelemeket cserélni.
Viragcserep is legyen. Azt ne felejtsd ki. Attol jonnek a kilowattok. Anelkul "nincs kez, nincs csoki" :)
Mecsessel kivaltod a futest.
Hú, de jó lenne ez nekem! Tudnék függetlenedni az áramszolgáltatótól...
Vennék 20 milláért egy ilyet, 5-ért napelemet, és le is akadnék a hálózatról. Számoljunk csak, havi 12 a vellanyszámlám, szóval 173 év alatt meg is térülne 😅 persze télen, mikor két hónapig nem süt a nap, kicsit fáznék, de ennyit áldozhatok a spórolásért. 😂
erről van már valami konkrétum?
https://raketa.hu/a-vilag-elso...
a cégnek a honlapja elég szegényes
mást meg nem találtam
fax tudja de hányszor kérdezed még meg, kutass az ügyben írjál róla szakdolgozatot én kb. 5 évig használtam gázos autót.(szemeit körbeforgató)
nekem a kétezres benzines hiaceom gázos volt(kezei széttáró) De nekem utána nem volt több benzines autóm(kezeit széttáró)
No,ha lesz erőm belepüfölöm őket mer idegesít hogy szét van terítve mindenhol. 😂
ja, 120 fok, mint a lenti rajzon. Jol remlett akkor megis
Nemkell.Rajz nincs csak annyi hogy 180 fok. 😀
Te, inkabb meguglizom a manualt ahhoz a kotlahoz, mert mar a negyedik gepkonyvet nyitom es az otodik verzio jon szembe
Csappal párhuzamosan?
Valami ilyesmi, ha 2 gyuru plusz olajkontroll van.
Rosszul fogalmaztam, a dugattyucsapra merolegesen, ahol a dugattyu leginkabb 'koptat', ott ne legyen egyiknek se rese. Na, csak kinyogtem
Szokasjog, haaat... Igazabol tipusfuggo, a manual szokta tartalmazni, gyakori a 120 fokos eltolas. A dugattyucsap iranyaba ne nezzen semmi, az fontos.
Apró kérdésmorzsa,dugattyúgyűrűnél van e valami szokásjog hogy helyezzük el a gyűrűhézagot,vagy csak ne legyenek egymás fölött?
Nem eröltetik, de lehet kapni. Sima személyautókat.
De egyre kevesebbet, mert nem szerették meg a vevők, nem terjedt el eléggé, most meg különben is már az elektromos ami megy.
Téged már egy is elvinne 😁
buzi aki fával fűt
én annak a kémény füstjét előbb a házában forgatnám meg, csak utána menjen ki a szabadba
amit írtam már fél a nép tőle
egyrészt mert felrobban, másrészt meg van egy olyan tévhit hogy káros a motornak
pl sanyi is a szelep beégésekkel példálózik
ami akár igaz is lehet, de miért is? leginkább mert a lehető legszegényebb keverékkel jár mindenki, aztán az amúgy is kicsit magas égéshő még több lesz
plusz ahol mélygarázs van ott tiltva volt, nyugaton meg ezek a dolgok sokkal előbb voltak még a kisebb városokban is
plusz nem kellett spórolni így kevesebb kocsi miatt kevesebb gázkút lett
de ez itthin is megfigyelhető, 15 éve még sokkal több lpg kút volt, rengeteg csak magában lpg-t árult
15 éve egy LPG-s kocsival nem lehetett parkolóházba menni, a benya meg sokkal olcsóbb volt mint most (az ottani fizetésekhez képest is), a környezetvédelmi szempontok meg még nem sok embert érdekeltek. Szerintem, de tévedhetek...