Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzám csak oltási igazolvánnyal tudsz bejönni. Viszont szép nagy a postaládánk, a Milkát bele tudod tenni.
a gyerek a 27 fős óvodás csoportból 5-en vannak bent a többi betegszabin. Nálunk a város háromnegyed része vírusos. Járom kelem az országot másról sem hallok,hogy ki mikor volt beteg. Én mikor a faszomba kapom már el végre?
a medve nem játék, a bogyó nem ember(kezeit széttáró)
azt mi van ha közbe véletlenül meggyün a dákó azt visszük neki a családdal a milkát? Mi nem vagyunk oltva hogy fogad bennünket(szemeit körbeforgató)
(gondolkodós) Meg tudnál termelni vele hidrogéngázt. ha vennél a fostaliga semmirevaló béjemvéd helyett egy hidrogénmeghajtású autót nem csak az áramod lenne ingyen hanem az autókázásod is.(kezeit széttáró)
Te Levi Csak kíváncsiságból azt a sok hülyeséget amit ide meg a covid topikba bele hánytál a vírusról azt olvastad valahol vagy saját magad találtad ki?
Kutyaütő.
Az ivecot hosszaban terveztek,oszt kiadtak valami jutyauto csigaevonek hogy takolja bele keresztbe.
De legalabb nem olvassza szet gyakran az inyektor a dugattyukat.
Semmi se lehet tokeletes.
Viszont bealltunk nyugis 100-120as siklasra 8,6-8,9 kozti fogyasztasra.
A futomu,fekek,kuplung nagyon patent,ulesek jok,nem 20 hanem olyan 80 km utan kezd fajni a derekam a jobbos anyosuqlesen,a vezeto nem kiult vaju,van futes,nem folyik semmi,szol a radio,eleg jo kinai x ram 1" golyos gps tartot eszkabaltam 5 rugoert,a valto 1-2 hatarozottabb banasmodot ker,hidegen,valszeg a bowdenek kinyultak.
😂😂😂 akkor ez a 2.2-es sokkal jobb. Az egr-t max félóra alatt vakoltam le, ja nem, volt az 1óra is mert az egr motort szétszedtem, megpucoltam a csatikat.
Termosztát is fent van a motor felső részén csak nem tudok alá menni hogy leengedjem a vizet.
Faszt,az a szar szinte szerelhetetlen,olyan melyen bent van es esetlegesen osdzevissza logikatlanul van benne minden kölönc.
Spec az egr egyik konyok tarto csavarjanak a kitekeresehez az osszes levego csovet le kell venni.
Az elol levo szivocsohoz a jobbra levo legszurobol balra a motor hatujatol fel majd a bal oldalt elol megy a levego a legmenbyiseg mero es a pillangon at,ugy hogy szinte mindent kitakar,pl az izzitokat es az inyektorokat.
Tehat mindent le kell szedni hogy hozzaferj.
Barmit akadzt csinalni,fel napig bontod.
Mondok egy jobbat neked, gyere ide aztán cseréld ki a kibaszott termosztátot a jumperban… most van benne a 3. Én rendeltem 3-at most és abból egy volt ami már újként is jónak látszik.
Ha oeeganyam csengetne tuti villamos lenne.
Pwdig bizonytalan volt.
De tudjuk?! Nem! Bizonytalanak ezek a számok.
Ha mindenkitől vettek volna vért az első oltás előtt akkor lenne egy valós adatunk. Nem tudok jó példát felhozni de ez így kamu.
Vagy nem.
Ja és honnan tudjuk hogy az oltottak az oltás előtt már védettek voltak vagy csak és kizárólag az oltás javára írjuk ezt.
Sanszos hogy az oltottak nagyrésze már az oltás előtt védett volt.
Lenyegesen kevesebb az intenziv ellatott,es azok minimum 3/4 e oltatlan.
Aki megis a nagy szamok torvenye miatt valami nem stimmelt immunrendszrrben.
és ezt 2 év tapasztalat után tudják hogy egyszercsak megszelídül ez a kis geci vírus?
mert most nagyon úgy néz ki minden mutáció sokkal szarabb mint az előző, a hullámokban is egyre több az egészségesnek kinéző áldozat
a sok élőhulla nyuggert nem számolom bele a halálozásokba, meg az olan betegeket sem hogy ha az ember kettő erősebbet ráfúj már meghal
Jó hasonlat.
Ezekre senki sem tudja a pontos választ...Mindenhol máskor...
Mert ez a virus olyan mint a himlo az indianoknak,oszt elobbutobb a tulelo indianok is szereztek vedettseget mibt az europaiak akik behoztak.
Jo hat majdnem kihaltak kozben,de csak majdnem.
Ezt a folyamatot enyhiti es gyorsitja a vakcina.
ez a populációs védettséget nem vágom
miért nincs most miért majd lesz? és a majd mikor lesz, és miért?
Ha komplett san marinonak jó volt akkor nekem is.
Sajnos erre nem nagyon vannak felkészült oldalak, akik a balkánon oltott kitudja mikre ráoltást elemzik...