Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked meg kinezeted,ezert alkottok es jo rusnya part.
Lehet a rötyónak olyan, (ablakos gyösz) próbálj ki egy Triumph motort.
Sorhárom nagyon jó. Kicsit szar a hangja, de amúgy király! 😍
Hát megértelek, sor3-ba sokkal több a bugi legalábbis nekünk, de ugye nem bánjuk. 😇
Ezert nem veszek ilyet.
Tényleg nem rossz, de pont olyan mint a duksi blokkja, pont ott fogy el, ahol a tüzijáték kezdődik.
Azon uljon akinek 6 annya van.
a 950ser sokkal szebb
A leg emeszthetobb kinezet.
Még mindig messze a legjobb a kategóriában.
a hűtő kompresszor a 25bar órát kifektette
Kawa - ha látod
Ér ez valamit? Van 2, újszerű, még csak 20 éves 😁 tényleg 1 LE-s kompresszor? Mekkorát nyom ez (bar)?
https://qishanr.en.made-in-chi...
Koholmány.
Jó munkás emberek.
Csak a megérdemelt bérüket veszik fel, amiért becsülettel megdolgoztak.
😅
valami támogatás van mert felénk nemigen dolgoznak de mulatni fenemód tudnak a cigók
párezer egy leválasztott liszensz, aztán van frissítésed és a w10 hibátlan lesz
csak van pécsen olyan okos ember aki fel tud telepíteni egy vindózt hozzávaló driverekkel
Nem is volt célom kibaszni velük, nem is írtam ilyet.
Magammal basztam ki hogy nem vettem meg a legolcsóbb almásat amivel évekig nem lett volna gondom 🤷🏼‍♂️
"ott rohadjon szarrá a 200ezrem a kurva anyjába." - szóval jól kibasztá velük! 😂
Ilyet nem mondhatsz mert jön F2 és elmondja hogy de vitya is nagyon kedvez a moréknak. 😂
ez az o1g miatt van
túl sok a pénze tud herdálni
majd jön a feri bohóc es kiveszi a zsebéből a felesleget és nekiadja a cigóknak
ha bukik a vityusz akkor már veszem is az álló szoláriumot és cigó leszek 😆
Kicsit? 😂
De ne menj neki, ne dőlj neki. 😆
Emez: vékonyfalú zártszelvény lábak, műanyag központi "csillag", 2 db porszívócső és 4 db műanyag tárcsa.
A célnak viszont szerintem teljesen megfelel, nem érnek egymáshoz a kerekek, és nagyon jól le lehet takarni a ponyvával az egész kupacot.
amit havernak csináltunk az létrának is jó lenne
de sz ilyen egymásba pakolhatós elemes úgy lett esztergálva a csatlakozás alig mozog
ennek tükrében én remek pc boltos lettem volna
pályafutásom alatt 1 gépre nem tudtam linuxot feltenni, a benne lévő vga valamiért nem tudott a linux open gl programmal dűlőre jutni aztán fennakadás volt
linux szakik próbáltak segíteni gépeltem 2 napig parancs sorban mindenféle számomra érthetetlen dolgokat de nem lett jó
ezen kívül minden gép fasza lett
legutóbb egy laptoppal küzdöttem
telepítés után fasza minden fényerő gombhoz érve elment a fény, és nem jött vissza
a kaptop gyártó által ajánlott sw feltelepítve sem lett jó
aztán valami achívumban találtunk korabeli(5-6 éves laptop) sw-t avval jó lett