Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te idődet? De hát azt nem lehet beosztani neked olyan nem nagyon van(kezeit széttáró) szombat délig a hülyéket győzködöd a boltban, hogy miért tőled vásároljanak délután meg vasárnap délelőtt a beigért bútorokat rakod össze rossz öregasszonyoknak amit a héten tőled vettek(kezeit széttáró) Ezen az időn mit lehet beosztani??? Mondjam meg mit csinálj vasárnap délután? szegeld baszod a fityót(fetrengős)
valamit biztosan jobban tudsz mint én(gondolkodós) Én ilyen mértékben telibeszarni a világot leszarni a jövőt, a holnapot még embert nem láttam(kezeit széttáró) na mondjuk talán a cigány az ilyen. Volt az életem folyamán na nem most már igen régen, hogy kellett velük dolgoztatnom. Persze nem fehér embernek való alja munkát.(kezeit széttáró) amíg ott voltam dolgoztak azok mint a kisangyal. amint elfordítottam a fejem vagy el kellett szaladnom néhány percre ezek azonnal lebaszták a lapátot. Aztán úgy beszéltük meg, hogy 3 naponként fizetés. AHA ezeknek ahogy odaadtam a pénzt 2 napig nem is láttam őket 😂 Ezek amikor pénzt éreznek a zsebükbe azt gondolják,hogy örökké tart(fetrengős) Amíg van fröccsre való addig eszük ágában sincs dolgozni(fetrengős) Én naív hülye meg azt hittem, hogy odaadom a pénzt és másnap ismét itt vannak reggel 7-re(fetrengős) Persze azóta tudom, hogy más a mentalitásuk(fetrengős) Na 2 nap múlva amikor elitták az összes lóvét kezdtek vissza szállíngózni.. Elzavartam őket a picsába találtam fehér alkeszokat a munkára(fetrengős) Azok is legfeljebb 1 fokkal voltak jobbak a cigányoktól de legalább rendesen jöttek a fizetés nap után is.(kezeit széttáró) De ezeknek bizotsítani kellett fejenként 1 doboz symphóniát meg 2 liter bort, ez volt a táplálék(kezeit széttáró) Az első napokban rutintalanul kiosztottam a fejadagokat, gondoltam maguknak szépen beosztják(gondolkodós) Hát lófaszt fél 10-re totálkáros volt mind 😁
Aztán úgy csináltam,hogy a cigarettát is adagoltam meg a szeszkót is azt így szépen ki lehetett húzni a napot. ha cigit odaadtam az 1 dobozzal ezek állandóan bagóztak a lapát meg nem forgott(fetrengős) Bele telt kis idő mire megtanultam velük bánni 😂
A linkelt Sandisk tudja ami rá van írva. Annyi a sebessége, mint egy szokvány SATA SSD- nek.
mégis drágább(hiszen csak 128as) és lassabb.....legalábbis leírás szerint...... mert ez a 900/1000 sebesség nekem gyanús
Ja, és röhögve tudja az ígért sebességeket.
Ennél sokkal jobbat vettem, nem több pénzért. Abban nem SD-kártya van, hanem valódi SSD.

https://www.emag.hu/sandisk-cr...
https://www.alza.hu/kingston-d...
ez vajon tényleg tudja ezt az írási-olvasási sebességet?
kicsit hihetetlennek tűnik ebben az árkategóriában
Vigyázz a felfekvésekkel!
én is fektetek, csak én magamat fektetem
megkérdem néha a nejt van-e még zseton, aztán ha nincs akkor hívom havert hogy a következő melóban részt tudok venni
de ha van még, akkor csak fekszem
Nem is ertem miert nem te osztod be az idomet. 😆
ezzel pont én is így vagyok eddig csak az üzifal volt meg a vicc néha a pinás. Most mehetek a poltikaiba is meg a kovidosba is megvédeni az igazam 😂
hát fogalmam sincs de mindig az oltásrajongók és a liberálisok kezdik a balhét 😂
Van olyan aki mind a kettő egyszerre na az a legrosszabb (fetrengős)
most nem értelek mit puffogsz? Még csak bele is trafáltam. 2 x mégy ki külföldiába 1 évbe az is csak 1-2 nap nem hetek. (óranézegetős) Ezért felesleges vinnyognod 2 éven keresztül szerintem.(kezeit széttáró) Most kihagyod oszt kész. Az időseket meg semmilyen oltással meg nem véded magadtól. Ha felveszed jobban terjeszted mint a majmocska a vírus című filmből(fejét fogó)
Na Pipi!
Bírni fogod a konkurenciát?
https://index.hu/mindekozben/p...
hát amit még nem ingatlanba fektettem be azt pont én is így csinálom, havonta veszem a részvénycsomagokat és baromira mind1 mikor mi az ár. mondjuk ezt a bank ajánlotta fel ő intézi én csak látom amikor havonta pittyen a telefon(kezeit széttáró)
A háború nyílt és egyértelmű. ezt qvázi el is mondták, hogy ezt már nem hagyományos fegyverekkel végzik, mert akkor azoknak is nagy lesz a nyomora akik ezt elkezdték.
vagy az oltásrajongók vitorlájából ugye? Mert ha kiderülne,hogy az oltottak jelentős többsége van kórházban és hullik akkor más a leányzó fekvése nem sanyám? Az éremnek tudod mindig 2 oldala van...
aha!Csak kórház nem szolgáltat adatot ez a bibi. mert ez már a hadsereg dolga nálunk 😂
tudom az undergrund az most nem népszerű a kovid téren 😂
Az Csák Máté unokahuga? 🤔
Tévedsz: ebben a topikban MINDENKI hülye, VELED EGYÜTT. 😍
Egyébként mijafaszt keresnénk itt?! 😆
Patika ellátók fix ennyit mennek.
nemrég tudtam meg hogy ez a csáknorrisz rokon, aztán bennem is ugyanolyan elpusztíthatatlan vér van
hamarosan tesztelem is: keresek egy medvét és jól elverem
Nem tőled várom hanem az illetékesektől hisz tényleg ezzel lehetne elősegíteni a tisztánlátást és elhárítani a konteós faszságokat.
nem mintha engem is annyira érdekelne
csak azért a tömegeknek érdemes lenne bemutatni legalább esténként egyszer a valós adatokat
ha ennyire fontos az oltás akkor így sok kételkedő szemét fel lehetne nyitni