Az a baj, mindig olyan adatot kértek amit épp nem tolnak az arcotokba.
Engem meg mint mondtam baromira nem izgat 😘
Meggyőzni sem akarlak, mert én táblázat nélkül is pontosan tudom hogy mindenki hülye rajtam kívül 😆
Ok, én sem értettem miért cserélték vissza őket ha csak nem azért mert gyengült a bevétel és nem bírták a lízingeket vagy csak azért vették, hogy hamar leselejtezzék és a főnökök olcsón megvehessék a cégüktől vagy a fene tudja.
Tőled is csak azt kérdezem. Kerested? Nem. Mert lusta vagy a sok szemétből kitúrni.
Amúgy meg kórházba bárkit felvesznek aki odamegy COVID pozitívval. Eddig olyan 50-50 arányban voltak oltottak oltatlanok. A múlt héten fordult hogy szinte kizárólag oltatlanokat visznek be. Viszont érdekesebb az, hogy az intenzíven és a lélegeztetőn 90% az oltatlan.
szerintem is
lpg plusz dolgainak 90% újrahasznosítható hiszen fém
az a kis műanyag ami van a szettben ezek a kidobósak de egy szép új világban ezek is könnyedén és olcsón újrahasznosíthatóak, a napelemes-akkus technikákhoz képest
20millió az a Tesla ami elmegy 600km-et, én is olyat veszek 😁
Leaf-ekkel taxiznak reptéri járaton itt, és szeretik.
Futárokkal az volt a baj, hogy hisztiztek a benzines autóért, mert a villanyverda nagyon megy és ki is nyomták a szemét, csak ugye akkor meg fogyaszt is.
Legtöbb városi futár nem megy túl sok kilométert, azt bírja bármelyik mostani EV. https://villanyautosok.hu/2020...
toljad
tőlem sosembhallottál laposföld hívő mértékű faszságokat
csak olyanokat amire nem volt egyértelmű bizonyíték
pl
sosem mondtam hogy a kedvenc vírusunk nem okoz semmit az emberiségnek
első körben ténykeg egy influenza szerű mértékben nőt a halálozás, semmi számittevő eltérés nem volt
utána vadult a gyerek mert ezyes heteken már ilyen 1000-1500 pluszt okozott az influenza heteihez képest
ott volt a statisztika, ilyen mélységig nem hinném hogy bárkinek érdeke lenne hamisítani
Hol? Arról, hogy mennyi oltott vagy oltatlan van kórházban és az oltottakból mennyien milyen oltást kaptak?......ha van ilyen akkor jó és megnézném mert kiváncsi lennék rá mint oltáspárti.
Kerested? Nem. Csak hallottad hogy nincs. Itt kezdődik a gond. Amikor meg az arcodba tolom, akkor meg legyintesz hogy ezt bárki mondhatja, mert nem egyezik az elképzeléseddel.
Csakhogy van transzaprencia, csak nem tudsz vele mit kezdeni.
MEg aztán tökmindegy milyen adatot tolnak az emberek elé úgy is kitalálnak hogy de ezt meg azt nem mondták meg biztos titkolnak valamit, meg orvosok mondták azt meg biztos lefizették a gyógyszergyártók, mert mennyit nyerészkednek ezen.
Ilyen fokú hülyeség ellen egyszerűen nem lehet harcolni.
Őszintén nem is érdekel. Aki hülye majd szépen meghal, én meg nem fogom sajnálni.
Tényleg, nyilván egy pizzacég 40 millás teslákkal ( mert gondolom az olcsóbb modellek nem mennek el ennyit, de ezt majd Kéri úr megmopndja) fogja kivinni a hulladék pizzáját, már a leaf-eket sem nagyon lehetett hova tenni mert azért azok sem voltak olcsók, de a lényeg, hogy mára mind eltünt és csak a kis furgonok vannak meg.
mert buzik, van jó kocsi is
ismerős teslája elmegy 600km és még van benne annyi töltés hogy nem áll meg
nem ökör módon de nem is 70es tempóban
ennyit egész nap nem megy a futár
Ez sem igaz,a 765 kiló semmire se elég,a normál duc terhelhetőségét is kimaxolja egy lako,ami asszem 1,2 tonna.
Ez max dísznek jó gréta orrára.
Tizedannyi súlyú 3x nagyobb energiasűrűségű akku kellene.
Max egy kőgazdag virágosnk ha a nagybanitól max 50km re lakik és nincs forgalma.
Hát mondjuk Bp.-n belül kevesebbet, de annyit sem bírna 1 szuszra, kecsón a legnagyobb pizza kiszállító (csak kiszállítanak nincs étterem, elég szar viszont nagyon olcsó így forgalom az egekben) bezöldült és nagy csinnadrattával Leaf-eket vett, hát nem kellett 2 év, hogy visszacseréljék valami kis benyásokra pedig kecsó nem nagy város, de még így sem bírtak ki 1 délutánt.
én eddig hittem a napelemben meg az akkuban de látom hogy a jövő nem ez
a napelem még csak-csak de az akku téren az igazi áttörés nem jött meg
kocsiba meg ide oda még elmegy de az egyenlítő közeli országokon kívül bukta a tárolás
Engem meg mint mondtam baromira nem izgat 😘
Meggyőzni sem akarlak, mert én táblázat nélkül is pontosan tudom hogy mindenki hülye rajtam kívül 😆