Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy beöltözik. 😆
Pedig úgy gondolnám mindent IS..............
Ezt nem tudom...
Neten rendeli az asztal alól.
Az a baj, hogy már a lidiben bekapod a vírust, mikor sorban állsz a néppel a heti 3 db PET-es Argusért 😅
Elég 1 jonson?
2 szputyik után?
A vírus nem szóda hogy után kell tölteni.
Eleve lesz egy populációs védettség mint minden más ellen.
kérdés hogy tízévek alatt természetes úton vagy pár alatt vakcinával.
Aztán a vírus is változik.Hogy jó vagy rossz irányba az majd kiderül.
De az tuti hogy idővel kb influ szintre megy.A legtöbb oltott már most max 2 nap köhögéssel megússza.
Bár tény hogy van kis százalék aki még így sem.
De mivel kurvanagy az esetszám és minden pár százalékra esőt véres kardként hordozzák a blődi félék nagy figyelem irányul a kivételekre.
Most hatmillió emberből 1% nem reagál úgy a vakcinára vagy nem azonos mértékben akkor az nem nagy,de ha 60e a szám akkor jaj mind meghalunk?
Nem, elsö körben kellett három, onnantól minden megfázásos szezon elött egy. Hogy a nyárra csökken az védetség, az lényegtelen, mert akkor nem nagyon szed össze az ember ilyen megfázásos betegséget...
Amit az EMA jóváhagyott.
Nekünk céges szervezésben volt az elsö Johnson, amiböl az akkori tudás szerint 1 kellett csak. Aztán jött a jelenlegi hullám és kiderült, hogy a többség vagy oltatlan, vagy Astrás vagy Johnsonos. Ezért kérik az összes Astrást és Johnsonost, hogy 4 hónapra rá oltasson rá, a Johnsson esetében ez jannuár 2-töl nem csak kérés, hanem onnantól mindenképp csak kettö érvényes .
Mielőbb hozzá kezdesz, hamarabb végzel velük.
ennek tükrében évente 3 lövés a minimum.... fasza lesz ha majd 200ezerért árulák
Nem egyértelmű,egy vagy két nyugati kell e?
A jonsonos az ugyanúgy vektor,az astra is.Mrns-ből meg kettő kéne,ebből egyet adnak most 6 hónap utn a 2.Ha mindenképp kettő kell.
Gondolom az az eu elfogad mert most egységesítették vagy még csak beszélnek erről, de egységes lesz a védettségi és az oltóanyagok elfogadása is.
Még mindig kérdéses a labanc mit fog elfogadni. 🤔
Jonson kaptunk 3.-nak és azt mondta a doki, hogy 1 évig jó, persze honnan a francból tudná.
Akkor gyakorlatilag 1,5 hét.
Rábaszott.Ez van.
dec 7 telt volna le a 4 hónap
Az Astránál még elöbb. Ausztriában 4 hónap után ajánlják már a ráoltást, ahogy a Johnson-nál is.
Ha megkérném a búvárszemüveget és a festőoverált ne hanyagod.
És sapka legyen. 😂
De előtte 1-2 páleszt is igyál. Csak úgy hatásos, az effajta kúra.
6 hónapnál régebbi oltásnál csökken a védelem.
A sör nem alkohol...
Igyekszem nem elkapni, amit tudtam megtettem ezirányban. Feleslegesen nem megyek emberek közé, tegnap felvettem a 3. oltást, ha mégis menni kell akkor FFP2-es maszkban megyek be mindenhová - ha kijöttem, akkor meg kézfertőtlenítő vagy kézmosás amint lehet.. Hétvégén meg sörözgetek, mert az alkohol fertőtlenít. 😍
Rossz topic........bár ha ezt üzenetnek szánod akkor mégsem. 😁