A vírus nem szóda hogy után kell tölteni.
Eleve lesz egy populációs védettség mint minden más ellen.
kérdés hogy tízévek alatt természetes úton vagy pár alatt vakcinával.
Aztán a vírus is változik.Hogy jó vagy rossz irányba az majd kiderül.
De az tuti hogy idővel kb influ szintre megy.A legtöbb oltott már most max 2 nap köhögéssel megússza.
Bár tény hogy van kis százalék aki még így sem.
De mivel kurvanagy az esetszám és minden pár százalékra esőt véres kardként hordozzák a blődi félék nagy figyelem irányul a kivételekre.
Most hatmillió emberből 1% nem reagál úgy a vakcinára vagy nem azonos mértékben akkor az nem nagy,de ha 60e a szám akkor jaj mind meghalunk?
Nem, elsö körben kellett három, onnantól minden megfázásos szezon elött egy. Hogy a nyárra csökken az védetség, az lényegtelen, mert akkor nem nagyon szed össze az ember ilyen megfázásos betegséget...
Nekünk céges szervezésben volt az elsö Johnson, amiböl az akkori tudás szerint 1 kellett csak. Aztán jött a jelenlegi hullám és kiderült, hogy a többség vagy oltatlan, vagy Astrás vagy Johnsonos. Ezért kérik az összes Astrást és Johnsonost, hogy 4 hónapra rá oltasson rá, a Johnsson esetében ez jannuár 2-töl nem csak kérés, hanem onnantól mindenképp csak kettö érvényes .
Nem egyértelmű,egy vagy két nyugati kell e?
A jonsonos az ugyanúgy vektor,az astra is.Mrns-ből meg kettő kéne,ebből egyet adnak most 6 hónap utn a 2.Ha mindenképp kettő kell.
Igyekszem nem elkapni, amit tudtam megtettem ezirányban. Feleslegesen nem megyek emberek közé, tegnap felvettem a 3. oltást, ha mégis menni kell akkor FFP2-es maszkban megyek be mindenhová - ha kijöttem, akkor meg kézfertőtlenítő vagy kézmosás amint lehet.. Hétvégén meg sörözgetek, mert az alkohol fertőtlenít. 😍
2 szputyik után?
Eleve lesz egy populációs védettség mint minden más ellen.
kérdés hogy tízévek alatt természetes úton vagy pár alatt vakcinával.
Aztán a vírus is változik.Hogy jó vagy rossz irányba az majd kiderül.
De az tuti hogy idővel kb influ szintre megy.A legtöbb oltott már most max 2 nap köhögéssel megússza.
Bár tény hogy van kis százalék aki még így sem.
De mivel kurvanagy az esetszám és minden pár százalékra esőt véres kardként hordozzák a blődi félék nagy figyelem irányul a kivételekre.
Most hatmillió emberből 1% nem reagál úgy a vakcinára vagy nem azonos mértékben akkor az nem nagy,de ha 60e a szám akkor jaj mind meghalunk?
A jonsonos az ugyanúgy vektor,az astra is.Mrns-ből meg kettő kéne,ebből egyet adnak most 6 hónap utn a 2.Ha mindenképp kettő kell.
Rábaszott.Ez van.
És sapka legyen. 😂