Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedtél........,de így még jobb mert plusz 2 topic van ahová be kell néznem ha türhősködni akarok, köszi!!4! 😘
Teli kell ragasztgatni napelemmel a tetejét meg az oldalát:

https://www.aliexpress.com/ite...
Jó lakóautó alap lenne :-)
Narancslé?
Ja, én is... meg kb. ennyit is 😅
...hasonló színűt hugyozok, mikor fel vagyok fázva 😂
Ezek a témák érdekelnek sokakat - hisz beszélnek róla... "milyen olajat töltsek a ..." típusú témákat le se szarja senki 😂 annál még az asztal közepén büszkén álló PET palackos Argus téma is népszerűbb 😁
Szerintem azok idióták akik egymást eszik ezen témák miatt tök feleslevese.
Amúgy én kértem mindkettőt, hogy akkkr talán nem szarnak tele minden topikot ezekkel putri témákkal.
Ezúton kérek suldigungot! 😇
Szavazás volt róla 2 éve, nem láttad? Kár mert szavazhattál volna. 🤔
Nem mindegy neked? Soha nem írsz semmit...
Ki a tököm engedte erre a fórumra a covid meg politikai témát? Szégyen hogy ide jutottunk. 🙁
😍
Pipikém eddig is segg voltál,most sem cáfolsz rá.
Az hogy te egy 270 kilós motorral egyenesen se tudsz menni (simán szarrátörted magad) és ettől végérvényesen befostál nem az én hibám,ne verd le rajtam baszakodással.
Idén is voltam 2x egy osztrák egy horvát.Az osztrák lehetett volna több csak mivel ott is a gyógyszerlobbi dönt így visszatartják a ruszki oltást.Horvátokhoz simán beengedtek baszkodás nélkül.
Ez még mindig több és tartalmasabb mint francia kisteherrel vinni a családot munkásszállóra és kietlen terekre fotózkodni.
Idénre lejárt a 6 hónap ujra meg már nem lehet ruszkival.
Ezért biztosra mennék.
De ez a része marginális.
A legfontosabb hogy van a családban 70 éves és sok emberrel van kontaktom,nem mindenki ülhet heteket egyedül a már említett kisteherben és nézi bambán az elsuhanó tájat,sajnos én emberekkel foglalkozom nem bálákkal.
Szerencsére meghosszabbították az oltási hetet,van nyugati elfogadható cucc.
Eddig a rengeteg emberi kontakt ellenére elkerült a járvány,maradjon ez így jövőre is.
Egyszer volt olyan, de az is csak azért volt szívás, mert kellett a pénz ingatlanra, nem volt idö várni, hogy felmenjen. De igazából így is a koncepció nagyon bejött, mert a részvénycsomagokon buktam 20-30.000 Eutót, az ingatlan vásárláson meg nyertem eddig 150.000-et...
Azóta teljesen máshogy csinálom. Minden hónapban veszek részvényeket, széles szórásban. Akkor is ha magasan szárnyalnak, akkor is alacsonyan, de mivel a hosszútávú trendek mindig felfelé tartanak, és erre a pénzre nem lesz sürgösen szükségem, akkor veszem majd ki, ha kell valamire és jó az árfolyam is...
Akkor előbb-utóbb megxívod... a részvény nem garantált befektetés. Minden nyereség valaki másnak a vesztesége... és talán egyszer te is lehetsz valaki 😅
Sok van...mert látszanak...a 80-90% teljesen normális törvénykövető ember...
A tőzsde nem kötelezö, amúgy meg már évek óta liftezik a tesla, meg bitcoin, a fél világ követi és sokan játszogatnak a pénzükkel. De ehhez nem kell járvány szerintem...én amióta az eszemet tudom részvénycsomagokba rakom félre a megtakarításom...
Hát akkor ebből Hollandiában - a jóléti demokrácia minta államában - elég sok van. 😅
Egy ilyen földi paradicsomban is vannak elégedetlenek? ki hitte volna... 😂
Azért a nagy nemzetközi részvény piacon elég nagy mozgások voltak. Igen sok vagyon gazdát cserélt 😂 Valaki bukik, más megszedi magát, ez már csak így megyen 😂 A háború dettó. Tulajdonképp most is az van, újrafelosztás. Olyankor a tömegek mindig szopnak 🙁
Funkcionális analfabéták...karöltve a neónácikkal, anarchistákkal...
Ez mindenhol máshol nyomon követhető, szóval ezt csak a saját magatok választott bűnözőkön kell számon kérni...
Ezt kötelezö nyílvántartani...tudod, egy kórház egy orvostuományi intézmény...nem a hülyék dolgoznak ott...
Amúgy meg melyik gazdagok lettek pont a járványtól gazdagabbak? A tech cégeket leszámítva mindenki bukott. A tech cégeknek meg nem volt szükségük a járványra, elötte is rohamos tempóban növekedtek...Logikai bukfenc ez is...