Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a szomorú hogy neki semmivel sem lett jobb az hogy beköpte a dokit
mert ha valakit bemártok és nekem ettől busás hasznom van, attól még még geci vagyok de legalább egy szempontból érthető
de ha nincs haszon csak kár, akkor értelmetlen a tett
Hasonlóan vélekedem az ilyenekről. Ha már ő akar csalni, tartsa a száját.
Ezt utólag semmivel sem lehetne bizonyítani hogy nem adta be. Nincs antitest? Hát Istenem, az ő immunrendszere pont nem termelt. Inkább köpnek. Spicli szarkupac az ilyen ember.
De hát sajnos ilyen a többség 🤷🏼‍♂️
ezek az idióták......
ezeket korbácsolni kellene napi szinten, nem azért mert nem adatták be a cuccot hanem azért mert gerinctelen féreg
Rengetegen lebuktak.
Akik betegek lettek és kamu oltásuk volt, azonnal köptek be az orvost, hogy hát igazából nem is adták be…
Ennyit az emberekről.
én azt írtam hogy aki háziorvosi beutalóval ment attól nem kértek személyes iratokat az oltáskor, így bárki el tudott menni helyette
itt nem háziorvosi mutyiról van szó csak egy rendszerhibáról ami ha kiderül akkor sem rángatnak meg egy orvost sem
aki "meghívásos" alapon ment az oltópontra attól kértek csak iratokat
a 3. oltásnál se kért senki semmit, az előző igazolást el kellett vinni gyors kiszámolták elmúlt-e 4 hónap és máris adták a cuccot
szóval aki ki akarta játszani a rendszert anélkül hogy (önmagán kívül) veszélybe sodort volna az meg tudta tenni
csak egy minimális ész kellett hozzá, akik lebuktak a kamu oltásokkal azok meg simán csak idióták
Erre felénk az első kettőnél is az volt mint az általad tapasztalt harmadik oltásnál semmilyen okmányt nem kértek papír lead aztán már hívtak is be azt küldtél be magad helyett akit akartál vicc az egész
Azért tették jópáran mert az oltás nem kellett viszont a védettség és az uniós igazolás igen, hogy lehessen menni, épp előző héten bukott két asszisztens, hogy vagy 90 oltásit állítottak ki beadott oltás nélkül és most hűsölnek és bukott egy doki is ilyesmivel, lesz még bukta bőven ha vizsgálódnak.
Ezt én is így gondolom.
Viszont Ini tavasszal előadta, hogy egy hajléktalannak adatta be a neki szánt oltásokat. 😂
Mert minek hazudna valaki is?

Olyan ez, mint a fogorvos. Nem kötelező, de kurvára megbánod (megbánhatod), ha elhanyagolod.
A harmadik oltást simán elbliccelhette volna (legalábbis itt Kalocsán), a harmadiknál nem ellenőrizték a személyazonosságot, csak a "beleegyező nyilatkozatot" kérték el. Sa TAJ-kártya, se az előző oltási papírok, se személyi vagy lakcímkártya. Ha bármilyen létező nevet írtál a papírra a hozzá tartozó TAJ-számmal, akkor bárki nevére mehetett a harmadik.

Az első két oltásomnál, a bajai kórházi oltóponton minden dokumentumot legalább háromszor ellenőriztek, három külön személy. Itt meg semmi, csak "haladjunk kérem". 😂
Ahhoz képest pont úgy vergődsz néha az oltás ellen mint a Kawa vagy a portásunk. 😆
Dehogynem mondtad azt, hogy magad helyett mást.....csak ugye nem hihető mert ilyet leírni ha igaz csak az erősen sérültek tennének meg........gondolom nem vagy az vagy...... 😏 😄
sosem mondtam hogy nem oltottak......
már a harmadik is megvan vagy 2 hónapja
Vagy befenyíti, hogy nem engedi oda, a kétperces menetre. 😅
Neje a szart is kiverte volna Ini-ből, ha nem oltatja be magát. 😆
Igen ezt, és? ☠️
Szerintem benyomták neki csak így vagányabb, hogy tagadja. 😁
Én már alig várom, hogy leteljen a 3. oltás utáni türelmi idő és azonnal tolom a 4.-et. A doki azt mondta, hogy 1 évig jó ez, de én max. 6 hónap múlva bepróbálkozok. 😎 😁
Mondod ezt háromszori oltással a.... ...papírodon. 😂
Oltásból is három a magyar igazság, bal heréből is. Persze a Merkely doktor az előbbit még meggondolhatja....) 😂
Három, vaze HÁROM! Hát már sose' tanuljátok meg?! 😆
Gechi kíváncsi vagy mint egy 4 balherés. 😂
Szívtelen vagyok, minek égessem magam még jobban? 😪
Mondd már el a történetet, légy szíves!