Délelőtt tényleg sütött, de már itt is szakad az eső vagy 2 órája.
Délelőtt rendbe szedtem a kertet, kitakarítottam az esőcsatornákat, szóval kihasználtam a szép időr.
mert van pár fotógép itthon, csak mint érdekesség hogy hibázik az almás
persze lehet csak azért mert savanyú a szőlő és az úgy a jó ahogy van, és senkit sem zavar egykarónak álcázott világitó neoncső a szőlőben
plusz amilyen geci az almás feeling tuti az is fizetős ami androidra nem
Almasra is lehet letölteni különféle appokat amivel mindent lehet állítani. Csak es kizárólag a hosszú záridőt használtam semmi mást aztán töröltem is az appot.
Soha egyik almással sem tapasztaltam ilyet 😃 a live az első amit kikapcsolok. Feleslegesen foglalja a helyet és semmi értelme.
Az összes telefon közül ezeknek a legjobb a kamera.
Ebben egy új egr volt, gumitömítése szar, bepárásodott a motorja és egy kis oxid volt az egyik csatin. Megtakarítottam visszaraktam csak levakoltam. Ha koxos az egész egr akkor tud megragadni valahol, ha tiszta akkor nem tud megragadni mert egy erős rugó ellenében nyitja a motor.
Tehát egy szabad délutanodon szedd ki, takarítsd el, vágj egy kis lemezkét levakolni és rakd össze. Nem is kell kiírni az ecuból. Nyit zár, csak nem megy rajta at a kipufogógáz.
a fényekkel van a baj, a világos dolgok kurvára tudnak égni
pl egy fehér karó a szőlősorban, live fotón szép a karó, de aminem live ég a karó, ugyanonnan ugyanakkor fotózva
persze ha nincs ott az a karó akkor akár szép is lehet az a fotó
az inkább a baj hogy ezeket a korrekciókat nem tudod kikapcsolni-szabályozni
Felmagas hosszu,az kemenyebb,berlos 100-120 kozt 8-9.
Tuti nem gyari eredeti blokk,640 e el az ecu-n.
Szerintrm ez tok relis egy normal allapotunal.
Egr szar,de valszeg zarva maradt.
Mar van kontakt a kiirtasra.
Szerintem meg nem szaturálja túl. Minden tesztben azt hozzák ki hogy valósághűek. Főleg ha mellé teszel egy androidost mondjuk samsungot. Na azon valami brutál szarok a színek. A huawei még elmegy.
nem követtem az eseményeket, nem tudom miért volt ez az ingadozás
úgy gondolom itt nem a növekedés a cél hanem egy olyan érték ami biztos érni fog valamit akár többszáz év után is
pl régen az arany ékszer nagy divat volt, ez mára már nem annyira jellemző, ellenben az elektronikai cikkekhez rengeteg aranyat felhasználnak, és többnyire úgy hogy utána megy a kukába
Miért kellene a legújabbat venni ? A 11is még biztosan 4-5évig 100%os támogatást kap és hibátlanul fog üzemelni, esetleg egy akku csere kell neki.
Ezek nem androidosak ami 2 max 3év alatt hulla kuka lesz.
Nekem ennyit akkor eszik ha pályán 120-140-ezek, kicsit még fölé is megy. Ha országúton a forgalommal megyek, 90-110 akkor 7,6 a max. Most hogy az egr szar volt felment 10-re is. Azt megcsináltam, visszament 8,2 és szép lassan 7,6. Az egr-t ahogy megcsináltam, beszart a termosztát, most az is jó úgyhogy remélem visszamegy a regi 7,2-7,3-ra. Amikor 80-90-es tempóban vagyunk kénytelenek menni, most már ez a szezon jön tavaszig akkor 7alá is bement de nincs pakolva, talán 500kg meg mi ketten és ez a kicsi alacsony.
Pontosan. Ebből ÉN azt szűröm le, hogy ha biztosan értékálló, sőt, növekvő értékűt szeretnék, akkor nem biztos, hogy az arany a jó nekem. Már amennyire az én hozzáértésem sugallja.
Volt 16-ban olyan történés, ami azt indokolná, hogy addig esik utána nő az arany értéke?
Délelőtt rendbe szedtem a kertet, kitakarítottam az esőcsatornákat, szóval kihasználtam a szép időr.
Kecson fos eso van. 😡
persze lehet csak azért mert savanyú a szőlő és az úgy a jó ahogy van, és senkit sem zavar egykarónak álcázott világitó neoncső a szőlőben
plusz amilyen geci az almás feeling tuti az is fizetős ami androidra nem
Az összes telefon közül ezeknek a legjobb a kamera.
Tehát egy szabad délutanodon szedd ki, takarítsd el, vágj egy kis lemezkét levakolni és rakd össze. Nem is kell kiírni az ecuból. Nyit zár, csak nem megy rajta at a kipufogógáz.
pl egy fehér karó a szőlősorban, live fotón szép a karó, de aminem live ég a karó, ugyanonnan ugyanakkor fotózva
persze ha nincs ott az a karó akkor akár szép is lehet az a fotó
az inkább a baj hogy ezeket a korrekciókat nem tudod kikapcsolni-szabályozni
Tuti nem gyari eredeti blokk,640 e el az ecu-n.
Szerintrm ez tok relis egy normal allapotunal.
Egr szar,de valszeg zarva maradt.
Mar van kontakt a kiirtasra.
egyenlőre jó az a1 minden igényem kielégíti
úgy gondolom itt nem a növekedés a cél hanem egy olyan érték ami biztos érni fog valamit akár többszáz év után is
pl régen az arany ékszer nagy divat volt, ez mára már nem annyira jellemző, ellenben az elektronikai cikkekhez rengeteg aranyat felhasználnak, és többnyire úgy hogy utána megy a kukába
Ezek nem androidosak ami 2 max 3év alatt hulla kuka lesz.
Volt 16-ban olyan történés, ami azt indokolná, hogy addig esik utána nő az arany értéke?