Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy teszt Pipi kínai vellany dácsiájának prototípusáról:
https://totalcar.hu/tesztek/to...
Zoe-ra kifizettem előre az 6 évre a kötelező szervizeket. Sajnos a gari miatt kénytelen vagyok oda hordani.
Van egy kilométeres lista, hogy milyen sok mindent ellenőriznek (szelepsapka ellenőrzés meg ilyenek, szóval szarnak rá, csak valamit a munkalapra is írni kell, lehetőleg jó sokat 😂) , ezen felül az ár tartalmaz 6db pollenszűrő cserét, 1db fékfolyadék cserét, 1db hűtőfolyadék cserét, és 1db 12V-os akku cserét. Ez így együtt volt valami 200ezer forint.
Ez ha boltban veszem meg maximum 100ezer forint a legdrágább pollenszűrővel, szóval 100ezer munkadíj 6évre szerintem nem olyan rossz. Az F Astrának volt évi 50rugó a karbantartási költsége....főleg a vége felé, de a végén így is lepukkant volt az autó...persze annyira nem mint Inié 😆
Ezekszerint ilyenre nem,meg balesetre.Ertem,megnyugodtam.
http://youtu.be/zZHbldzxIo4
Kár neki magyarázni, hisz azt sem tudja hogy létezik nagyibb lassulás a vészfékezésnél.
Nem bármi, hanem az adott körülmények mellett amire számitaninl lehet. Tehát leeső zongorára biutosan nem, hacsak nem egy ilyen eszközt szállitó autó megy előtted.
Nem. Fura de a pálya mellett nem olyan hangosak a gépek, gép mögé meg nem célszerű állni amikor indul 😂. Meg az említett kutyák nem is kerülnek működő repülő közelébe.
Ja, meg platóról leeső zongorára.
De hát a migri szerint nem kell számolni utkozessel. 🤔
Igen, erre használják nagy előszeretettel hogy nem az út és látásiviszinyoknak megfelelően vezetett. Sorold már fel mikre számítasz az adott körülmények között.
Jó hülye vagy. Sokkal nagyobbat lassúl ütközésnél mint vészfékezésnél. 100al beletiporsz a fékbe vagy bele mész egy álló kamionba, hol lassúl nagyobbat? De ez már kb olyan mintha egy 6évesnek magyarázná az ember. Egyébként a légzsák rendszerbe is lassulás érzékelő van.
Egy balesetező autóra számolni kell? Aztahétszázát! De örülök annak, hogy én nem élek ott ahol erre számítani kell...
(4) A jármű sebességét az (1)–(3) bekezdésben említett sebességhatárokon belül úgy kell
megválasztani, hogy a vezető járművét meg tudja állítani az általa belátott távolságon belül és
minden olyan akadály előtt, amelyre az adott körülmények között számítania kell.

Ebbe beletartozik a veszfekezo,vagy balesetezo jarmu is.
TE ne indulj el.
Ne sírj. Nekem is ilyen autóm van, de ettöl még így van. Nem tiszta, idövel meg még kevésbé lesz az...Az arabokat meg ne féltsd, abba fektetik a pénzük, amibe csak akarják. már nincs szükségük az olajra, vannak részvényeik...
Bullshit. A bármi az értelmezhetetlen, ez esetben el sem szabad indulnod...
mer nem olvasol, nem értelmezel,nem látsz sem hallasz, csak fosod a hülyeséget már megint 😂
pont erre gondoltam én is(szemeit körbeforgató)
kis fúróval át kell fúrni az alját, hogy kijöjjön belőle a víz. Meg aztán úgy be sem tud párásodni(meghajlós)
😂 ez a fejlődés(fetrengős) engem már az szíven ütött,hogy az 1-ső húszezres szervízre ami csak egy motorolaj csere 110 ezret gomboltak le rólam8fejét fogó) Mondta a csávó ha legközelebb jövök már a fékolajat is cserélik(szemeit körbeforgató)
Na azóta nem alszok szemhunyásnyit sem(gondolkodós) mennyi lóvét akarnak ezek akasztani a 40 ezresnél????
mer a reptéri kutyák a sok bóing le felszállástól szerinted nem hót süketek? 😂
na a lényeg,hogy van a reptéren kutya(meghajlós) hidd el őket sem érdekli sem a környezetvédelem sem a nagypolitika sem a kovid(fetrengős)
tód ki a szemételepre a picsába. (kezeit széttáró) Hamarosan választás majd csak úgy dőlni fog a lé mindenhonnan, vegyél teszlát(meghajlós)
már 5-6 éve ott tartunk,hogy egy izzót sem lehet cserélni szakszerviz és műszer nélkül na erre varjál gombot(vigyorgós)
neked mi a fene bajod van(kérdőjeles) akkora baromságokat írsz, hogy komolyan fizikálisan fáj (fejét fogó) Most sírjak azon minden reggel, hogy a 10 hónapos autóm mit fog kibocsájtani, ha 10 éves lesz a 4-ik tulajdonosnál indiába vagy hol? A reptéri kutyát nem érdekli mamlasz kedvéért a lőtérit sem (kezeit széttáró) Át akarják venni az uralmat az araboktól semmi másról nem szól ez a nagy villanyosítás. A 27-ik senkit nem érdekli melyik mit bocsájt ki(kezeit széttáró) Még lionárdó di kápriót de még áder jánost sem(fetrengős) A környezetvédelem egy kibaxott ürügy csak aminek a zászlaja alatt sok mindent le lehet nyeletni az emberekkel(fetrengős) Több pénz van már benne mint bármelyik más szegmesbe. A környezet gazdaság csak egy jó üzlet(valakiknek) semmi más.(kezeit széttáró) De megnyugtatlak, beálltam én is a sorba. (puszit küldő) Idén tavasztól a háztetőn a napelem jó eséllyel kora tavasszal meg megjön végre a velannyautó is. De a dízel marad, hogy legyen 1 jó autó is a házban(fetrengős)
pdti alapvetően egy jó konstrukció. Amíg megy kiváló javítási költsége nem annyira (gondolkodós)
Akkor mar tokmindegy.
De van a kreszben egy olyan szabaly is hogy a sebeseget ugy kell megvalasztani hogy barmi ami elofordulhat a kozuton mdg tudj allni.
Egy baleset is ide tartozik.
Kivéve, ha a vészfékezés nem normál fékezésként ér véget, hanem 1- akárhány méterrel hamarabb, ütközéssel.