Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy a faszba lehet veszfekezestol nagyobbat lassulni?
Extrahiperveszfekezessel?
Mer hogy a veszfekezes az adott jarmu legnagyobb lassulasa.
Tévedés. Hogy szól a kresz? Akkora távolságot kell tartani hogy az elötte haladó hirtelen vagy vészfékezés esetén meg tudjon állni a mögötte haladó. Nem kell hozzá sok ész hogy tudja az ember egy ütközésnél nagyobb a lassulás mint egy fékezésnél. Hiába tartasz megfelelő követési távolságot ha az elötted lévő nagyobbat lassúl mint egy vészfékezés.
Te meg hülye vagy mert galambbal sakkozl.
Hogy tartotta volna?! Akkor meg bírt volna állni. 😆
Tudom, mert te vagy a galamb.
Én nem szoktam galambbal sakkozni.
Hááát, veled olyan beszélni mint egy galambbal sakkozni.
Nem feltétlen ő a hibás, ha elötte haladó beldurrant a legelől haladó autóba akkor nem hibás ha amúgy tartotta a követési távolságot.
Kiütötték alólam a motort (50-50% hibásnak ítéltek mert lakotton előztem, a srác meg balra kanyarodott és kiütötte a hátsókerekemet)
A motorom nem tudom pontosan hogy már megállt vagy még csúszott mert azzal voltam elfoglalva hogy a padka felett valahogy a tuják között meg tudjak állni.
Na de, az én biztosítóm fizetett annak aki eltalálta vagy a motorom találta el az autót.
Tehát érdekes a helyzet, ha a Mlas beledurrant hátulról, a balesetezőbe, ő a hibás.
Igazad van, ha erre az esetre van külön kitétel a kreszben, hogy ebben az esetben a felelősség másra hárul.
Vagy nagy farok kell hozzá meg terpesz...
Ugye hogy csak a baj van az egészségmániásokkal? Ők döntik be a nyugdíjrendszert, meg a 100 évig élő vénasszonyok....

Széllel szembe lehet hugyozni, csak vagy üvegbe, vagy pedig be kell vállalni hogy hugyos leszel.... 😆
amikor gyerek voltam nekem a szomszéd ember mindig azt mondta hogy 2 fontos dolog van az életben
az egyik az hogy szélnek szembe nem hugyozunk
a másik meg kis munkát kis ívben nagy munkát nagy ívben kell kerülni
hittem neki mert egyetemet végzett ember volt, tsz meg szakszövökhöz járt ellenőrizni
csak végül az alkohol győzött és eléggé hazavágta a szervezetét

azért régen amíg a munkásember életvitelszerűen ivott meg dohányzott nem volt gond a nyugdíjjal....
amióta buziskodnak a helyes táplálkozással meg a hasonló faszságokkkal azóta van ennyi nyugger
Nézni kell...messziröl!
"Dolgozz keveset - nem ér baleset!" Ez a legfontosabb munkavédelmi szabály. 😆
ahogy megmostam a kezem ez szinte nem is látszik
az a vicces egy tűszúrásnyi kis semmi miatt zsibbadt vagy másfél órát
le is mondtam a heti melót, sérülten nem dolgozok egy percet sem
Lockdown kocsma...
Ez de geci 😁 pont megtalálta az ujjad 😡
Én baltával hasítottam egy fadarabot a napokban. Fogtam ballal... jobbal sutty. Magabiztosan ütök, még soha nem történt ilyen, de épp megcsípte a balta hegye az ujjam szélét, lett egy 3 mm-es seb... nem sok híjja volt a komolyabb mutatványnak. Öregszem...
menet közben lett valami hiba
de most már nem okoz fájdalmat mert a vezetéknél figva hozzávertem a járdához
velem nem baszakodhat semmi se 😁
AHOGY fékezett... jogilag nem, de aki vezet, az tudja, mi történt. Ugye nem életszerű országúton váratlanul satuzni, mikor mennek mögötted... nyilván baxott tükörbe nézni. egyébként mire megállt, pont a kereszt torkolatában volt már, szóval elég későn eszmélt.
... no de kár is erre több szót...
Tanultam belőle: az ilyet hamarabb meg kell előzni! 😅
Minek piszkálod a kommutátort áram alatt, vaze! 😲
egyre jobban érlelődik bennem a dolog hogy abba kell hagyni a munkát
ezek a jelek nem véletlen vannak, ki vagyon én hogy az úrral vitába merjek szállni....
mert ez egy égi jel volt
valami kihalt a kommutátornál a sarokcsiszolón, baszott pár izmosabb szikrát, aztán az egyik pont az ujjamon húzott át, még szerencse hogy lebaszta az automatát így csak kicsit zsibbad
azért nem semmi hogy a szellőző nyíláson keresztül megtalálta az ujjam
mert ebben a tekintetben szarok a kocsik
régi merciken volt elöl vagy fél méter hely a hűtőig meg olyan merevítő amin fel lehetett kötéllel emelni a kocsit
de az usás régi rendőrautók is tudtak egész szépen horpadni elöl
most meg van 2mm műanyag meg 10 centi hungarocell aztán jön a hűtő
ami ugyancsak olyan vékony hogy egy bukósisakos légy átütné
A vízhűtő, a klímahűtő, az intercooler hűtője, az olajhűtő..... szóval tényleg nagyon költséges a legkisebb kocc is.