Ha a hatad mogul jon a nap ra kozvetlen a marketing bullshit.
Amugy az esetek 99% aban szep,eles a kep,a szinek is jok,de en fix 3/4 fenyeron hasznalom.
A Gratz-i vásárban ültem utoljára ilyenen, bár nem annyira félek a magasban, de itt befolyt a csoki. Egységáras volt a vásár mellett lévő összes vidámparki baszás, itt egy kör volt a menet, lassan ment körbe, ment mindig beült egy kosárba egy család/ember, így egy kör kb. 8-10 perces volt. De amikor én voltam, nem volt senki más, így a sofőr "rendes" volt, mert vagy 3-4 kört mentem úgy, hogy a kosár körbeforgott a függesztő tengelyen úgy, hogy amikor a legalján voltál, akkor a buzi megforgatott és persze közben meg is lökött, így előre-hátra himbálózás meg forogtam is, amit amúgy nem bírok, az életemben nem ültem ringlisen. De még ez is egy dolog volt, a baj az volt, hogy a kosárban mélyen ültél, a combom nem volt vízszintes, a seggem lejjebb volt mint a térdem, nem volt lehetőség bekötni magamat, az ülőke meg úgy volt, hogy kb. 10-es köracélból körbefutó háttámla kb. a legalsó csigolyámnál volt, nem tudtam nekitámaszkodva befeszíteni magamat, kapaszkodni ugyanebbe hátul-alul egy vékony köracélba, amit a vékonysága miatt a nagy tenyeremmel még megszorítani sem tudtam.
10 től az agya kicsit túlmódosítja a fotókat, és nem lehet kikapcsolni ezt a dolgot rajta, lehet az átlag népnek jó ez a beállítás de aki kicsit is tud fotózni azt bosszantja
a hetes még nem nyúl bele ennyire a képekbe
a 12es formája tetszik végre nem olyan buzis mindenhol lekerekített, 200 körüli áron még nem is volna rossz vétel
gyerek agyal hogy a következő már samsung lesz, de úgy is csak a suli után tervezi a cserét
Abban a kasztniban a 8-as volt a legjobb. Van itthon 6, 6s, 7, 8volt az enyém amin átmentem a fűnyíróval és SE lett belőle. A 8-as volt a legjobb.
A nagyobbakból nincs sajat de a 11-ből a simát venném, a 10-est semmiképp. Szamokra hagyatkozva a 12 és a 13 között is csak a sima 13-at.
a hetes nem rossz, igazság szerint azért kezdtem el hordani a munkába hogy az sérüljön ne a fasza sziamiau
de nemigen akar sérülni, persze próbálok vigyázni rá
a lassítás funkció kifejezetten hasznos amikor tized másodpercenként villognak a jeladók és szabad szemmel sosem látnád meg az anomáliát, és nincs teszt progran minden ósdi automata géphez amik olyan buták mint egy négygombos kvarcóra
de ha letérdelne az ájfón egy másodpercig se lennék boldogtalan annyira fog hiányozni
itthon meg peca közben a sziamiau van használatban, szerintem az utódja is ez a fajta lesz
ráértem, utána olvasgattam, az arany nem rossz befektetés, de ahoz hogy megtérüljön kell egy jelentős válság
az a lényeg hogy azt a pénzt kell beletenni ami nem kell, szóval a yacht a drog meg a kurvák amit nme tudnak elvinni azt kell aranyba tenni
aztán ha van egy világ égés akkor ebből az aranyból ismét el lehet kezdeni a meggazdagodási folyamatot valamelyik utódnak
bár most kinéz egy újabb válságos időszak, de a átlag népnek mindegy hogy van 1-2 kiló arany a kert végébe elásva vagy nincs úgy sem megy vele semmire sem
amúgy én most fontot akarok venni, lassan kihal a bözsi néni aztán lecserélik a pénzeken a fejét
veszek egy 5 fontost "emlékbe" van egy 1 dollárosom is odateszem mellé
Nem hát. Ez csak a tudatlanoknak készült. Ha valaki aranyba is akar befektetni azt is a tőzsdén csinálja, sokkal jobb kondíciókkal.
Pl, én asszem ilyen 0.5% költségen tudok adni venni.
60+ éves emberke, nem tervez szenvedni a zseton forgatással, se albérlőkkel veszekedni
igaz nem kérdeztem mennyi zsetonról van szó de úgy gondolom 20-30 közti összeg, ahogy a gazdaságot ismerem
ennek felét tuti feléli a "nyugdíjas évei" alatt gondolom őstermelőként nem számíthat nagy nyugdíjra
de nem is ez a lényeg
igazság szerint csak azon akadtam fel hogy majd 10 év alatt a befektetési aranynak árult lapkák semmi pénzt hoztak volna pluszba ha megveszem 2012-ben
Államkötvény jó, de abból nem fogsz megélni. Az arra jó hogy kb. tartsa az értékét a pénzed, és ne kelljen gondolkodni.
Valuta árfolyamokkal szórakozni meg szintén elég melós. Én nem szeretem, de most pl. érdemes lehet forintot venni, mert sokat adnak belőle 😁
ez a lényeg, egy árban van a minőségibb hp mit az minimál almás
és nem mindent fikázok csak az almás fost
mert nem az a baj hogy drágább a termék, de ezért nyújtson valami pluszt az olcsóbbakhoz képest
de itt nincs plusz csak mínusz, minden tekintetben, az egyetlen plusz dolog(akku készenlét több) is pont a mínuszok miatt van hiszen a gyengébb teljesítmény miatt érték el ezt az eredményt
Amugy az esetek 99% aban szep,eles a kep,a szinek is jok,de en fix 3/4 fenyeron hasznalom.