Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez pedig így van ahogy Ini mondja. Nekünk is van egy 1991-es gyártású PowerBook, és borzasztó lassú és rossz a képe 😂
Lőszer, benzin, gázolaj, tartós élelmiszer, alapvető gyógyszerek szerintem is jobb befektetés.
Az arany árfolyama infláció és válságok esetén ugyan felmegy, de amikor igazi nagy gebesz van, akkor egy zsák krumplit adnak a családi aranyért.
Szóval béke időben hosszútávú befektetésnek semmiképen nem jó. Rövid távon spekulálni a tözsédén lehet vele, de akkor már inkább iridium, platina, ezüst, réz, nikkel, ezek jönnek fel mint a talajvíz, mert az ipar egyre többet használja.
De ha keresni is akar az ember akkor még ezek sem jó befektetések, sokkal jobb valami termelő vállalat részvénye. Esetleg több startup cégnél venni nem sok pénzért csomagokat, és ha egyik bejön a sok közül, akkor azzal lehet kaszálni.
De ezekre mind oda kell figyelni. Annak az esélye hogy olyan befektetéshez jutsz, amit megveszel és 30 év múlva gazdag vagy, annyi az esélye mint a lottónyereménynek.
Ha valakinek van esze jól meg lehet élni befektetésekből, de akit ismerek azok ezt teljes munkaidőben csinálják, és kicsit jobban átlátják a gazdasági és tőzsdei folyamatokat, mint Ini a COVID oltást 😆
Ez olyan mondás, hogy a c Merci ara magasabban kezdődik, mint a golfé…. 😂 valóban… 😂
Mint mindig is mondtam, túl van árazva… mondjuk csak az alap, mert a konkurrens termékekből ami minőségibb, simán egy árban van vagy veri árban is az Apple-t…
Úgyhogy az árkategoria bukik… egyszerűen csak savanyú a szőlő és szeretsz fikázni mindent, mert ilyen vagy…
Volt barátnőmnek hoztam egy air-t, ismerem a típust… volt mindenféle nb-om, Dell, Hp, Lenovo, Fujitsu… Több is, mind erős konfig. Használtam qrva drága mobil workstationt.
Még mindig viszi a 2016 Pro touch CTO a prímet. 2017 januárban magamnak és egy vmware mérnök barátomnak hozattam az első kettőt az országba. Ő is ezt használja a mai napig, pedig a biztosító, ahol dolgozik folyamatosan cseréli a céges nb-jait. Kb 2 hete volt először, hogy újra kellett indítanom, mert frissítés közben vmi makkant… újraindítottam, simán felment rá és kész.. közel 5 év alatt ennyi volt az összes gondom…. 😂
Hát én nem tudom neked milyen szemed van de én még olyan apple terméket nem láttam aminek szűk lenne a betekintési szöge. Színhelyesek, nyugtatóak, élesek 🤷🏼‍♂️
szerinted mi féle képesség hiányzik belőlem hogy észreveszem ha már 20 fokos eltérés van a merőlegestől már szarul látszik a hoki almás kijelző?
a tolerancia hogy szó nélkül elviseljem a túlárazott szarok hiányosságait?
még savanyúnak se savanyú mert ingyen volt az a almás kacat.....szóval az sem játszik hogy bedőltünk a reklámoknak most meg sírunk hogy fost vettünk
az enyém hp laptop nem savanyú, bár nem csúcstechnika, de ennyi pénzért kurva jó, és árkategóriában veri az almást
😂
A jo,akkor az apple szar höhö.....höhö.
Tévedsz… a sok azonnali fikázást nem szeretem. Értem, hogy meghaladja a képességeidet, ezért neked szar…
Én minden rendszert használok ( androidot nem), de nem fikazom egyiket sem… nem vagyok elvakult almás, de simán veri a többit. Ettől függetlenül értem, hogy neked mindig savanyú a szőlő. Ez is egy élet felfogás… ha ilyen lennék egyszer, azonnal lőjenek le… 😂
Tortarany, ekszerarany szerintem nem a legjobb befektetes, ha megis arany...
Nem az enyem.Csak szivesseg.
Adol veszel, vagy, kidobod a lomot otthonró?
Motorszallito.
Migráns csempész lettél?
Fincsi lett. Az a sógi kárfelmérője. 😂
Csak a hatar elottig.
Szerbia vagy montenegro a cél?
Jól néz ki. De minek a mérőszalag? 😁
Tovabb kell menni szegeden is.Csak spursagbol nincs palya erre az evre.
Ezért elmentél kecskemétre? Elég hülye program vasárnapra.
Hungarisztán.
Gyárlátogatáson vagy? Melyik országban?
Ez a mergagyár tenyleg gedvanagy. 🤔
Ne azt tsanyasi barmot letíltottam a picsába..Ekkora idióták nem tudom hogy lehetnek egyáltalán még életbe....
Igen, bazdmeg utána. Egy 500 tudóssal készített meta tanulmány amit leközölt egy neves tudományos folyóirat, így meg lehet próbálni ellentanulmányt gyártani bizonyításokkal...
Gondolom utánanéztél kik írják ezeket és mikor, az előzőt is. Nem mondom, hogy nem hiszem el amit írnak csak hát nem túl régi írások és nem túl idős kutatóktól amitől simán lehet hiteles és értékes is. Viszont az ellentmondás csak annyi, hogy mindig voltak az emneriség története előtt és közben is elég nagy klímaváltozások. De persze kénytelem bagyok mehhajolni olvasottságod, fejlett értelmed és fölényes intellektusod előtt mint ahogy utoljára egy emu előtt tettem, de belátom annál tényleg nagyobb madár vagy. 😚