nem hiszem eléggé elszaladtak a használt autó árak. Ha a házát eladja és beköltöznek egy másfél szobás 4-ik emeleti panelba akkor talán fussa rá. De neki így is megéri(meghajlós) Heti 1-szer elindítja. A 4-ikről panorámába oda fog látni a parkolóra is 😂
Nem értelek titeket, neki pont ennyire van szüksége, hogy hajtja a rötyót, a faszért irígykedtek...
A motorozás is valami gechi nagy kiafaszom ki mennyit megy egy szezonban...
van aki 1200km van olyan mint én 5-7ezer között , van aki 25ezer felett és?
Mindenkinek ami éppen jó, összejön, de leginkább megengedhet magának elsősorban idő/pénz függően.
ki fogom ha lesz időm szarakodni vele. (gondolkodós) Ma pl. rászántam 1 napot az elmúlt 11 hónapban és kész lett a hátulja(meghajlós) Lekárpitozva, felszerelve, minden a helyén. Közel 1 évig úgy használtam,hogy kilátszottak a vezetékek tök kopsz szűz volt a belseje meg lik-lul volt az egész. Csak baszogatott már a kárpitos, havonta rám telefonálgatott hogy vigyem a fenébe a szarjaimat nem akarja többet kerülgetni jó lenne ha eltakarítanám vagy kidobja a faszba(fetrengős) Aztán ma erőt vettem magamon(fetrengős) Úgy, hogy kész(meghajlós)
ja szétdobtuk volna a lét (meghajlós) 70% nekem a maradék 30% neked, hogy kiverted a vén bagósból a 2,5 millert. (dollárjeles)mert a többi hitel volt ha jól emléxem(szemeit körbeforgató)
Biztos áturott, szarul volt összerakva, vagy a feszítő felengeddett. Másképp nem törnek himbák...
de ha szétszedted, akkor ez kiderül: a himbán kívül mi sérült?
Nagyzol. Gyurcsányék alatt nen tudott venni biciklit se. Most hogy a fidesz hagyott nála kocsira fényképezőre valót, villog vele, de jövőre ha,nyer az összefosás visszaveszi a yaris. Ha ugyan lesz rá pénze
senki nem fog semmit kiutálni érteni kellene, hogy mi miről szól. A dízelt napjainkra megcsinálták úgy, hogy lófaszt bocsájt ki. Egyszerűen a világhatalom eldöntötte, hogy megpecsételi a sorsát a fosszilis meghajtásnak és átrendeződnek a piacok. Azt vették a fejükbe, hogy villany lesz a jövő. Aztán a bele való villany mennyire környezetkímélő módon állítódik elő a reptéri kutyát nem érdekli. A hagyományos meghajtásról már döntöttek: mennie kell. Ezt nyílván nem lehet az egyik pillanatról a másikra. Szépen meg kell neki alapozni. Társadalmilag is elfogadottá kell tenni. Ezt egy csomó ösztönzővel próbálják megtenni. De a mesterségesen kirobbantott fauvé botrány is ez miatt történt. Egyszerűen bele akarják verni az emberekbe,hogy a dízel szar. Aztán az erre fogékonyak mint pl. a dohányos vén buzeránsok meg benyalják ezt és fúják a mantrát. (kezeit széttáró) Majd következik, hogy a benzines is szar(egyébként már most szarabb mint a legkorszerűbb dízelek csak szólók) Ez erről szól semmi másról(kezeit széttáró) Maga a környezetvédelem egy kibaszott ürügy csak. Amire ezt szépen fel lehet ültetni. De mindenki nyugodtan a szívére teheti a kezét és megmondhatja, hogy káros anyag kibocsájtás miatt még senki nem választott magának autót soha(gondolkodós) Még a színe is fontosabb az egyénnek mint az, hogy mit pöfög ki. Mert valljuk be őszintén nagy ívben szarik a környezetre mindenki. Nagyhatalmaink arra is csak egy jó üzletként tekintenek(szemeit körbeforgató)
én azért melléd állnék az euró 6 dízellel melyiknek nagyobb a károsanyag kibocsájtása. Aztán qrvára meglepődnél amikor rájönnél, hogy a dízel furgonom a benzines szarodhoz képest egy zserbó cukrászda 😂
Nem start-stop (ujjával nemet mutató) Hanem Stop-start, de egyébként a faszára húzhatna az édes anyukáját aki kitalálta. Állandóan nyomogatnom kell, hogy kiiktassam az égegybaszta világon semmi értelme. Mit spórolsz 3 dl-it? Mikor 2 hetente egyszer indítod el az autót(fetrengős) Na ne röhögtess már(fetrengős) Az egész éves tankolásod egy átlag heti fizetés 😂 Nekem már nem kell sokat mennem szerencsére(meghajlós) Azért december közepéig mikor eléri az ótó az 1 éves kort a szűk 30 benne lesz(kezeit széttáró) Talán nekem számíthatna valamit ez a stop start. De nem használom mert baromi idegesítő. Aztán menj vele egy nagyobb városban ahol szemafor szemafor hátán. Mire átcammogsz egy nagyvároson 18 piros lámpánál na annyiszor használod az önindítót. a 0-a helyett. Biztos megéri az a 2-3 deci idő előtt kidobni lassan 100 nél is többe kerülő önindítót. Ja mert, hogy javítani már nem javítják, mert alkatrésszel leszerelés szétszedéssel összerakással ugyan ott az ár. A villamosságszerelő nem is kezd el vele barkácsolni vetet veled egy újat(kezeit széttáró)
annyira geciszar a mostani rendszer hogy túl sok pénze összejött és nem tudta mire elkölteni, aztán vett egy új autót teljesen feleslegesen
ennyi menethez a régi yaris is pont megfelelne, a többiből meg tudott volna jótékonykodni
A motorozás is valami gechi nagy kiafaszom ki mennyit megy egy szezonban...
van aki 1200km van olyan mint én 5-7ezer között , van aki 25ezer felett és?
Mindenkinek ami éppen jó, összejön, de leginkább megengedhet magának elsősorban idő/pénz függően.
de ha szétszedted, akkor ez kiderül: a himbán kívül mi sérült?
https://www.vatera.hu/start-stop-automatika-kikapcsolo-modul-memoriaval-szerviz-moddal-ssam-3073577183.html
Az ipse mar lezsiroz mindent az amcsi,ukran,holland,osztrak talin.
HaHura így is jó lesz.
Embertelen mennyiseg jarja az utakat.
ennyi menethez a régi yaris is pont megfelelne, a többiből meg tudott volna jótékonykodni
Taxi olcsóbb lenne(kezeit széttáró)