Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem feltétlen. Szép számmal vannak azok is, akik ujjatlan kesztyűben és bőrmellényben játsszák újra a Sons of Anarchy-t kistérségi verzióban . :D
Igaz, az általad említett csapat bassza ki nálam jobban a biztosítékot, mert azok állandóan a forgalomban emberkednek.
A sportmotorosokra gondolsz, akik csak 22 és 25 fokos hőmérséklet között hajlandóak az egyrészes bőr rugdalózójukat felvenni? 😆
ebbe te biztos tudnál tanácsokat adni 😂
én járok arra elég sokat nincs ott kamiondömping. Az üzem mellett is elmegyek, főleg, hogy lakiteleknél végre nagy nehezen a készülő M44 miatt megcsinálták a körforgalmat és nincs lezárva az út. Kamiont elvétve ha látok egyet-egyet(kezeit széttáró)
Á dehogy 😀
...mert komolyan vetted?
Vigyázz Csongor Pistával! 😂
Tanulhatnál az itteni topiktársaktól: nagy genya mind! 😍
Látszik hogy nem imertek. Ennyire nem vagyok rossz indulatú.
El kell adatni vele a házat és lakótelepre vagy otthonba tenni, ott nem kell a fával szarakodni. 😁
Ha tgk-val jár az ember rájön, hogy ha folyamatosan egy jó úton tartani tud akár egy nem túl nagy sebességet az jobb mint egy hosszabb, rosszabb falvakon áthaladó úton néha gyorsabban haladva menni....példa, eccer nyíregyről bp felé haladva megelőzött jó tempóval egy kawa amit azt hittem nem látok többet, na bp-ig még láttam 3X mert ugyan nem 85-el ment mint én viszont megállt néhány kúton vagy pihenőn ahol elidőzött valamiért miközben én megállás nélkül mentem így igazából nem sokal ért hamarabb bp-re mert nagyjából utoljára gödöllőnél előzhetett meg. Nem rég valamiért messzebb kellett mennem az M3 irányába és ugyan vagy 30km-el rövidebb lett volna főutakon, de inkább vettem heti matricát és felmentem a nullásig és úgy körbe mert így is sokkal gyorsabb és stresszmentesebb volt mintha a városokon, falvakon keresztül kátyús utakon szarakodtam volna.
Ugye, ha esetleg összebalhéznál az anyóssal, nem kéne fát hordanod.

Ez egy örök igazság.
Köszi! Nézzük a jó oldalát. Legalább jótékonykodtam.
Orulj nek hogy egyaltlan meghoztak.
Haverommal voltam tavaly a kecsói lomis piacon és egy használt cipőárustól (akitől már vett néhányat) vett egy cipőt ami persze a formátlan lábára (kb 47 lehet, nagy darab igen erős ember) nem volt teljesen jó csak úgy hosszában elfért, megkérdeztem miért vetted meg ha szorít mindenhol, Válasz: az nem baj mert rájött, hogy WD40-el befújja és úgy hordja 1 napig akkor kitágul annyira, hogy jó legyen boltban meg úgysem kap jót. Régen vettem 1 vadiúj Vanucci csizmát ami hosszra jó volt ugyan, de rüszt, szélesség nem, de a boltos mondta majd kitágul és hát nem, az anyjának nem tágult így eladtam félár alatt 2-3 hét múlva egy havernak akinek jó volt.
Ma én is motorozni akartam délután, aztán jött a telefon, hogy a drága legkevesebb anyósomnak meghozták a fát. Szerintetek milyen képet vágtam? Na ez a füstbe ment terv. 😠
Ahhoz képest hogy hétköznap a 4-esen mennyit kell kerülgetni, ahhoz képest nincs.
Ez van....
ezek most elég szörnyűek lettek, a fás kép majdnem jó lett csak lépned kellett volna egy nagyot balra
Kocsérnál szoktam menni, már félig fasza az út.
Szentkirály felé nincs kamion?...legfeljebb ha stop van különben a szentkirályi vízhez napi legalább 100 kamuin megy ha nem több, mikor vizeznem kell napi 5 kanyar az elvárás kecsóra és az csak egy kamion. 😁
Nincs ebben semmi, ha a szervezet nem kivanja, akkor nem.
En kamazom. Meg nem fazom de a kornyek mumajer "motorosai" mar nincsenek utban. Win-win.
Hat,lehet velem van a baj,de hideg van na.
Most 4 honap egesznap max +12-13 fok.Nem kivnom a motorozast ilyen idoben.
Most, hogy főút mellett lakok látom, hogy mennyien motoroznak még mostanság is mert még jó idő van.........mondjuk azok nem fórumoznak mert a motorozás miatt nem érnek rá. 😁