Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

casco nincs, nekem havi 1000 forintot nem érne meg
a ráfutás mindig a hátsó hibája
egy kivétel van amikor előzés után azonnal tolja előtted a satu féket
ezen kívül nincs olyan eset higy nevaz legyen a hibás aki nekimegy a másiknak
persze életszerűtlen, mert a városi közlekesésckb megbénulna ha a kresz be volna tartva maradéktalanul
Anno a Yarisra is volt kötve Casco, de a kocsi 15 éves korában a biztosító felmondta - öregebb autóra nem kötnek, nem tartanak fenn.
Mennyi rá a Casco? 😂
16 ezer az astra éves kötelezője
20 év alatt kb harmada egy merci lámpának
én inkább befizetem azt az aprót
250ezer körül van a Teslára az éves díj. 20milliós autóra ez korrekt díj. Első 4-5 évre fogom fizetni, amíg vérszemet nem kap a biztosító.

*na ezek a ráfutások igazi geciségek. Ha van kamerád akkor egy jó ügyvéd ki tud ebből mosni.
Ráfutásos balesetnél én arra az autóra nyomnám a felelősséget, aki elsőnek belement az előtte menőbe, a többi csak áldozat. Kivéve ha büntetőfékezett az első, mert akkor annak helyszíni kivégzés jár, de minimum börtön.
Asszony okozott egy jelentéktelen kárt, de becsületes volt, nem hagyta ott a a faxba (egy 20 éves foldozott szaron lettt egy festék-húzás, alig látszott meg) A tulaj egy paraszt volt (majdnem megütöttem 😁) 2 kilát követelt az asszonytól... a kocsi nem ért annyit, elküldtem a faxba, menjen a biztosítóhoz a betétlappal... végül 60 ezret fizettek ki neki - azt már azóta tőlünk 2x beszedték pluszba...
Gondolom mert B10-ben vagy a Cascoval is, vagyis több mint 10 éve nem volt szükséged Cascora. 🙃

Ez olyan jó üzlet hogy megéri nekem is csinálni.
Ha lehetne kötelezőt sem fizetnék, hanem inkább félre tenném a biztosítási fedezetet, aztán ha gebesz van abból fizetném. Sokkal jobb üzlet ha megnézed, mert ha bármit okozol, pont annyival emelkedik a biztosítás hogy ki is fizeted évek alatt a kár összegét, plusz még a biztosítók is jól élnek belőled.
Ott az önindító örökéletű (háromfázisú váltóáramú generátor visszafelé hajtva), van egy inverter meg egy Li-ion akksi is.
Ha így kérdezed, pont annyira, mint a priushoz 😂
Na a Teklára nem fogsz kötni 😁 az drága lesz. Újra én is kötöttem, mert könnyű GTK-ra törni, meg ugye a lopás... évi 150 elcsúszik könnyen a cég számláján, de egy 9 millás autó ellopása már fájna...
1x törtem eddig saját hibából* autót - 1 éves Opel volt, és a Casco több évre megtérült... 😁

*igazából az se az én hibám volt, de én voltam a sor végén... ráfutás...
Ne aggódj, a mild hibrid sem sokkal több 😆
???
Verseny technikának mi köze a full extrához?
A 12 éves Ceed-re 30 ezer volt a teljeskörű Casco éves díja, az új Clio-ra meg 65 ezer (10% / 50 ezer forint önrésszel). Üvegkárt önrész nélkül, teljes áron térít.
ez volt a terv de annyira fogja az fbs hogy nem tudom kiszedni
Meg kell fúrni alul, hogy kifolyjon a víz :-)
Amikor 5 évesen megvettem a Priust, gondoltam kötök rá, de mondtak egy 120ezres legjobb ajánlatot. 3milliós autóra, 25év alatt kifizetem a kocsi árát. 27éve vezetek, és ennyi idő alatt amit megspóroltam azzal, hogy nem fizettem kaszkót, simán tudok venni egy másik autót ha véletlenül GTK-ra vágom önhibából, és még küzdenem sem kell a biztosítóval aki nem akar soha fizetni, amikor szükség lenne rá.

Új járműre kötök, mert ott valamiért olcsóbban szokták megszámolni az autó értékéhez képest, meg az ideg szétcseszne ha a szalon motorom/autómat az első sarkon telibe cseszné valami öreg figyelmetlen Clios 😂
De 4-5 évesen elkezdik emelgetni a díjat, na ekkor mondom le, hiszen ekkora az autó értéke/biztosítás díja már vicc kategória, és nem szeretem ha madárnak néznek.
Tegyél bele ebihalat..... 😆
egy milla?
én 7 ezret sajnáltam az astra lámpáért, akkor az fbs 700 firint volt és beragasztottam 😂
valami hibázik mert mindig áll benne a víz, de már megszoktam
a zsiguliban egy hetet ment anno a magnó oda-vissza mégsem merült le a 72-es akku
a szalag az használhatatlan lett
Passzolna Bogyóhoz a történet :-)
Amelyik überes órákat vár az autóban - a gyorsan éhen hal 😁
Zoe is így csinálja, csak azt ha "beindítod" nem berreg 😁
Lehet hogy taxizik vele? Uber?