Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon koszi. 😁
Olaj-kontroll gyurunel nem szokott lenni orientacio, tul vekony ahhoz, hogy profilja legyen. Felirat felfele, csak hagyomany vegett es hadd szoljon.
Porogjon a motor.Szetkaptam egy hajtokar-dugattyu egyuttest.
Van ket papirvekony gyuru meg a rugos cucc,ez egyertelmu.alul felul vekony kozte rugos,az is hogy also az fekete felso az a femszinu.
De,a gyari femszin zero jel,a feketen van egy PN,a kinai szetten mindketton STD65.Ok kinai,de filkerbasztam,igy sem ert ez a blokk ennyit sem.
A kerdes felirat mibdketto a dugattyuteto fele es csa,vagy valami trukk van meg?
A vekonyaknal is vagy ott tenyleg mindegy melyik van a teto fele?
a cigi fontosabb 😄
Dehogy veszek. Mondom, megcsináltatom a régit még egyszer (más baja nincs, csak levált a talpragasztás - immár harmadjára), vagy megszokom ezt, tuti fog tágulni valamennyit. Egyre kevesebbet motorozok úgyis.
veszel egyet ilyen 4-6 ezerért már van jó aztán ha fasza a cipő odaadod az utcában egy kisgyereknek hagy örüljön
egy heti cigi adagot csak megér a csizma tágítás
Nem bánom. Nem kezdeném újra, minden nagyon gromek. 😊
Hát, a munkahelyen is láttam, hogy a csaj először nem tudta, hogyan köszönjön.
Vén fütyi vagy te is, nem csak én..... 😆
Ezt meg kellet élnünk, de nem bánom jobb így mint ha nem köszönnének, mert nincs kinek.
Az a baj, hogy a fiatal lányok így köszönnek.
Na ha találkozunk eccer majd csókolom Lacibáttya lesz. 😆
Beleteszel egy vastagabb lufiban vizet,es nem felfujod,bebebaszod a melyhutobe.A jeg tuti kitagitja.
Ha EZT megveszed, az életben nem lesz problémád. Nekem is ilyen van, ezt arra tervezték, hogy egy napig rajtad legyen.

https://hasznaltmotorosruha.hu...
Köszi, ezt meg fogom csinálni.
Valamikor a télen megcsináltatom a régit szerintem, bár az új sem tűnik teljesen reménytelennek. Viszont majd nyári kesztyűt kell vegyek, a régi kilyukadt több helyen. is. Ma az olcsó Lidl-es téliben voltam, amíg nincs meleg, addig az teljesen jó. Na meg tényleg vízálló.
Én bakancsal csináltam régebben, hogy kitömtem nagyon erősen papírral. Jó a reklámujság is.
https://www.roadside.hu/index.... nekem ez a lajosos bejött kényelmes, könnyű még sétára is, persze nem túrázásra hegyet mászni.
Összesen két nagymotorral, két nagyrobogóval, meg egy simsonos sráccal találkoztam ma.
Már reggel fél6 után motoroztam... 😉
Igazi bőr, teljesen az. Viszont nincs bőrfocim itthon, sose volt.
Vízállónak tuti vízálló, legalább 25 centi vízmélységig szerintem. Azért is buktam rá anno, mint gyöngytyúk a takonyra. A régi is ilyen, de az sokkal-sokkal puhább anyagú bőr, protektorok nélküli, ez meg merev mint állat..
engedj le egy bőrfocit túrd bele a fej részébe előtte önts bele vizet és fújd fel becsatolva
kívülről is lehet öntözni nem tudom mennyire vízálló
ha van benne igazi bőr akkor tágulni fog
Nagyon vastag bőr, bokamerevítővel meg minden sz@r protektorral. Elhiszem hogy véd, de utcai motorozáshoz ez nagyon nem kényelmes.
Hiba volt megvenni anno, de ez van. Low budget, noname valóban. Nekem nincs 70-80 100 ezer forintom egy csizmára, pláne hogy valószínűleg nem sokáig fogok már motorozni.

A mai "kemény" 138 km alatt is rendesen elfáradtam, egy felszálláskor a derekamat is sikerült megint becsípni. De amúgy jót tett a motorozás a hangulatomnak, de napi sokszáz km az már egyre kellemetlenebbnek tűnik.
Akkorjo lesz ha crossozol benne.
Csak megsugom,ez a merev gipszcsizma erzes a low budget kategoria sajatja,ha nem noname hanem valami normalis marka kozepkategoriasa lenne nem lenne szarbenne motorozni.
Kar is lett volna kihagyni ezt a meglepi 14 fokos delutant. Ajandek volt. Rotalni meg tragyazni raerek holnap is.