Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csizmakérdés: végülis az 5 éve vett, de eddig soha nem használt vadiúj csimmában mentem el. Felvenni egy rémálom volt (lábfejnél túl alacsony, "lapos", az én lábfejem meg magas. Hosszával nincs gondom. Amúgy 42,5-es a lábméretem, utcai cipőből vagy 42-es vagy 43-as szokott jó lenni. A régi (a legelső) motoros csizmám (aminek már harmadjára szakadt le a talpa) az 43-as, és rohadt kényelmes volt számomra. Teljesen vízálló, gyárilag zselés talpbetét van benne, könnyű felvenni/levenni és bele lehet tűrni a nadrág szárát téli béléssel együtt is. Anno használtan vettem Vateráról, vagy 7 éve.

Az új az szintén 43-as, szintén vízálló, ezt motoros webshopból vettem anno félárra akciózva (40 ezer helyett 20 ezerért), de csak itthon derült ki, hogy nagyon nehéz felvenni, így ment a szekrény aljába, soha többet nem kísérleteztem vele, inkább elvittem cipészhez a másikat talpragasztani. 😂

Ma kénytelen voltam előásni, alig bírtam felhúzni, de utána már el voltam benne simán 3 órát, nem elviselhetetlenül kényelmetlen - szerintem ki fog ez tágulni.

Levenni megint művészet volt, a legrosszabb viszont motorozni benne: annyira merev, annyira nem hajlik, hogy visszafelé sebváltáskor kiemelt lábbal, sarokkal kell taposni a váltót. Na, ez biztos nem fog megjavulni, így el fogom vinni a régit talpaltatni megint. Nem mondom hogy nem lehet benne motorozni, csak kurva kényelmetlen így.
Na, möggyüttem! 😆

Buzi aki ma nem motorozott! 😂
Palatincán beszélgettem az öreg fafaragó mesterrel.
Nekem gyártótól függően 47-48-as a cipőméretem, a sisak XL.
Átlagon felüli pasi vagy ezért. 🙂
Nekem pl utánvéttel jó simán az M-s sisak és tényleg, a lényeg M legyen a bukóban.
Ó, én elaltatnálak előtte.
én is megteném ha nem fájna, szerintem neked sem sikerülne másképp
fájni meg nem szeretek, inkább járok papucsban 😂
Én megteszem ha kell.
méret szerint 45.5 a lábam a 47es cipők se szoktak jók lenni
múltkor a hervis nevű boltban 2 típus volt jó csak rám, pedig ott van sokféle lépő
baszott széles a lábam, lehet le kellene csapni a kisujjam egy hidegvágóval
Egy számmal nagyobbat kell rendelni csimmából az pont jó nekem mindig. Bár volt már cipőben is, de az mindig próbás.
Felul kettevagod hosszaban huzalkotegelokkel meretre huzod.
Nehogy elhidd már 😂
én már beszoptam a láttatlan vásárlással
volt egy cross csizmám használtan vettem, aztán kurva kényelmes volt, csak hát ugye eléggé rongyos volt szegényke, 3500ért nem adnak aranyba öntött rolls royce-ot......
na mindegy, utána láttam apróban ugyanolyat, ugyanolyan méretben teljesen új volt. féláron adta mint a boltban
aztán kurvára nem lett jó rám mert oldalt szorított, szóval vagy a kisujjak mentek volna a háztól vagy a csizma
aztán az ujjak mellett töntöttem és lett másik csizma
Nem rövid: keskeny és alacsony a lábamhoz. Persze netes vásárlás volt, de nagyon akcijóssan.... 😰
A szempont a románoknál volt hogy mondták az orvosnak ne rendes oltással csak vízzel oltson. Orvos Elvette a pénzt majd beosztotta rendes oltással 😁
Na ja, aztán meg o1g. 😆
Vágd ki.az orrát......régen.is igy oldották meg.
Őrizgeted a kicsi csizmát? Add el azt valaki örül neki ha jó, te meg veszel méretedben. A levált talpút meg basszad ki szépen szelektívbe. Most meg húzz cipőt...
no, akkor motorozzunk egy kicsit: közel másfél hónap állás után, félig berohad 95-ös benyával, félig lemerült akksival a jó öreg GéeSöccá' első pöccintésre beindult (na jó, azért volt annyi eszem, hogy indítás előtt PRI.be fordítottam a benzincsapot). Azon gondolkodám, hogyha délutánra csökkenne egy kicsit ez a rohadt hideg szél, akkor menni kéne egy kisebb (fél tankos...) kanyart, utána felönteni OMV 100-assal....

Kisebb akadályt képez, hogy legutóbb leszakadt az egyik csizmám talpa, és még nem ragasztattam meg, lusta voltam elvinni cipészhez (gondolván: idén úgysem kell már). Most vagy turista bakancsban kell menjek, vagy van egy sok éve vett, de még nem használt másik csizmám, ami viszont rohadtul kicsi a lábamra....
na de itt senki sem köp, és emiatt ezek a dolgok meg sem történtek, nincs bizonyítés semmire sem
ez a betyárbecsület......
nem csak a saját érdekedben jó lenne, ha vennél végre villanyautót amit a házad tetején lévő napelemmel töltesz(meghajlós)
Nem szeretem ha az ilyen vén koszlott buzik, benzingőzt kipöfögő szarjukkal károsítják azt a környezetet amiben családommal élek(kezeit széttáró) ja és a cigarettát is eldobhatnád már a picsába az is környezet károsító...
Az én környezetemet is károsítod(mérges)
Hát az. A magyar meg az,hogy kenőpénzért hajléktalanokba oltat(fetrengős) Némelyik hajléktalan olyan már mint az ementáli sajt a sok tűszúrástól 😂
én 20 éve mindig hetekig"szarul vagyok" 2-3 nap alatt átmegy rajtam a betegség kb. 20 éve. Aztán néhány hetet köhögök meg fújdogálom az orromat még utána azt kész. Ki nem szarja ezt le? Nekem minden ilyen nátha , inflú meg kovid ilyen volt eddig(kezeit széttáró)
igazi "román" mentalitás, kevés kivétellel nagy geci mind (székelyföldről nincs mintavételezésem, csak a határ mentieket ismerem)
Arról nem is beszélve hogy az idei influenza tökéletes példája annak, miért baromság a maszk. Tavaly elgyengültünk, mindentől megvédett a maszk, immunrendszerünk elfelejtette mi az a vírus aztán tessék, 2-3hét köhögős taknyolós influenzával küzdenek sokan. Persze erre többen állítják hogy az oltás miatt ilyen hosszas a gyógyulás, fura aki nincs beoltva az is hetekig szarul van 🤷🏼‍♂️
De ha egyszer az oltott is,fertőz fertőződik mefbetegszik?
Amugy meg huzzál a topicodba a szaroddal.