Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erdélyben rengeteg embernek van védettségije úgy hogy az orvos a lefolyóba engedte az oltást.
Amikor elkezdtek betegedni, azonnal köptek, elmondták hogy ki mikor nem adta be az oltást 🤷🏼‍♂️
múlt héten mentem kecsóra az mvm-hez átíratni. Azt mondja az ajtón álló nő, hogy maszk és létszámkorlát. Mondom előző héten is voltam akkor se maszk sem létszámkorlát nem volt(kezeit széttáró) Hát most neki az van kiadva, hogy 10 embernél nem tartózkodhat több az objektumba(kezeit széttáró) Mondom mert 12- nél már fertőződünk mi 😂
A maszk, a távolságtartás, a létszámkorlátozások, a kijárási tilalmak, az időkorlátos vásárlások, a korosztályos vásárlások, a délutáni záróra elrendelések, üzletek üzemek teljes bezárása, oltottak diszkriminálása, a házikaranténok, a több napos tesztek kérése és elfogadása mind mind látszatintézkedések a vírus terjedése szempontjából(kezeit széttáró) teljességgel felesleges, kedélyeket borzoló népszerűtlen dolgok. Ezektől az intézkedésektől 1 emberrel sem kapta el kevesebb a vírust(gondolkodós) Addig végre eljutottunk, hogy néhány hete láthatóan ezt a kormányoldal is beismerte, hogy ezek a népszerűtlen intézkedések nem befolyásolták érdemben a vírus terjedésének sem a mértékét sem a sebességét. Ezért nem értem akkor mi a fasznak rendel el ismét zárt terekben maszk viseléi kötelezettséget???? Mikor már kerek perec megmondták,hogy az oltás az egyetlen kiút ebből a vírusból.(meghajlós) Hisz az oltás működik(meghajlós) ezt bizonyítja 6 millió eddig beoltott honfitársunk is 😂
céges kocsi nem én tankolom, csak nem akarom hogy minden összerázkódjon
még mindig nem értem ini(kezeit széttáró) Nincs a betegséggel semmi baj(ujjával nemet mutató) Az lenne jó ha mindenki már megbetegedett meg meggyógyult volna(meghajlós)
Egy csomó lehetőséged van eljutni kiskőrösről szolnokra.
Nos az 1-es verziót nem ajánlanám, mert köröstetétlenig fasza az út. sőt a megyetábláig vagy 2 éve még megcsináltak 3 km-er utat szolnok irányában de onnantól minősíthetetlen a tószegi út kereszteződésig.
A kettes verzió már jó lehet kőröstetétlentől abonyig vezető út teljesen vállalható odáig az út meg kiváló.
A 3ik verzió a legjobb útminőség szempontjából, de nyilván a legforgalmasabb is. Időben is km-erben is szar bár tudom, most, hogy befagyasztották az üzemanyag árakat a benzinkutasok kárára most mind1 a km-er 😂
Én a helyedben a 2-es verziót választanám(kezeit széttáró)
Kalocsáról Debrecenbe az M3-ason?! 😲
Igaz, tulajdonképpen mehetnék Sopron felé is....
Az M3 mar smafu? 😆
Én meg nem szeretek szar úton menni. Szentkirály felé meg beakasztom a tempomatot 110-re, és csak lakott területen meg a pár nagyobb kanyar előtt kell kiszedni belőle. Az utat is rendbe hozták pár éve teljesen.
én kocsér felé szoktam menni az út szar de legalább olyan békés mint a csatorna part csak nem az opellal kell menni
az a tószegi út nekem nem jött be, motorral voltam arra többször is
amúgy szinte mindig elmegyek ceglédig debrecenből mert úgy a leggyorsabb
Kecskemét - Szentkirály - Tószeg - Szolnok.
Mi 20 éve arra járunk Debrecenbe. Forgalom nulla, az út jó, kamion nincs.
Azok meg legyenek szívesek felvenni a védőoltásokat - nem csak a saját érdekükben.
pipi baszki az életben egyszer vegyem már hasznod:
el kell mennem szolnokra, nagykörösről cegléd vagy törtel felé jobb az út?
az út hossza nem lényeges, inkáb az idő meg a minőség
akkor az élelmiszer boltban viseljék, ok, kibírják azt a 20-30 percet
de akinek a melóhelyen is kell? mondjuk az eladóknak?
Viselje a rosseb. De azért egy tömött élelmiszerboltban nem hülyeség megkövetelni.
a maszkot el kellene felejteni
ezek a lófasz maszkok semmit se érnek, és a viselésük se ér semmit sem a jelenlegi formában
pl suliban a folyosón kell a tanteremben nem 😁
amúgy ha ilyen maszk buzi vagy akkor viseld reggeltől estig pár hónapig, aztán rájössz miért tiltakozik ellene mindenki
Igen, mert sokkal rohadtabb a delta-mutáns mint az eredeti, és másfél év alatt a nép is ráunt a maszkviselésre, távolságtartásra, stb. Mindenki szarik mindenre, amíg nem ő az érintett.
kimaradt az első mondatból hogy szinte mindenki tesztel bizonyítottan betegek voltak
a lényeg hogy a múlt évhez képest felénk sokkal több a beteg
igen és?
Itt nem értem a mondandó lényegét(kezeit széttáró)
én járok egy csomó céghez dolgozni, most már hallani hogy voltak betegek
múlt évben senki sem volt beteg, lehet elkapta a vírust akkor is de nem betegedett meg
most azért nem ritka hogy pozitív lett az egész család, az orrtúrós tesztekkel csak nem csalnak.....
én nem is halottam olyat a környezetembe aki ne lett volna túl rajta. Csak néhányan nem tudjuk, mert nem teszteltettük magunkat. Na hétfőn úgy is disznóvágás a sógor kapott valami orvos ismerősétől ilyen újszúrós tesztet majd kipróbálom a FOGÓPÁLINKA elfogyasztása előtt(fetrengős)
haver anyja 70+éves egész az elején kapta a kínai cuccot és még nem túl régen is volt 50 kislófasz a szervezetében. mert teszteltette magát
szóval azért nem mindenkinek tűnik el nyomtalanul

hozzátenném hogy a jelenlegi ismereteim szerint eddig csak az szopott be jobban a vírussal akinek volt valami baja, mostanában egész sok ismerős covidos lett, pozitív tesztekkel és pár napos volt a heves lefolyás
de
a köhögés szinte mindegyiknél hetekig-hónapokig megmarad, egyik 40+éves csaj ilyen futóbolond, az már hetek óta csak sétálgat mert nem tud futni nincs elég levegője hozzá
Számokat zotyám senki nem tud. Legalább is a koviddal kapcsolatban. Az igazi számokat 1000 évre titkosították 😂
Szóval a statisztikázást 1 éve már átvette a hadsereg asszem innentől kezdve gondolhat mindenki amit akar. Azok is mondhatnak amit akarnak és mondanak is.(kezeit széttáró)
Nos nektek oltottaknak nem kell aggódni az a lényeg. A rádióban azt a reklámot hallom mindig közületek csak 1%-k fertőződik az sem súlyos lefolyású(meghajlós) Tehát a kormánystatisztika szerint vagytok 6 millióan. Annak az 1%-a az 60 ezer. Napi 11 ezer esetszámmal ti már az első 6 napban túl voltatok rajta(meghajlós) Nos azt nehéz megmondani hányan vagyunk kis hazánkba ugyan is az idei népszámlálás ismeretlen okokból elmaradt(kezeit széttáró) Átették a választások utánra(kezeit széttáró) 10 évvel ezelőtti adatok 9,93 M embert mondanak 2020-ra 9,8 m az előrejelzés. Jobb híján fogadjuk el. (meghajlós) Gyermeket a köznevelési adatokból tudunk leszűrni(meghajlós)

A 2019/2020-as tanévben Magyarországon 1 millió 838 ezer gyermek és fiatal vesz részt a köznevelés és a felsőoktatás különböző szintű képzéseiben. 330,5 ezer gyermek óvodai nevelésben, 723,5 ezer tanuló általános iskolai, 496,5 ezer tanuló középfokú oktatásban részesül. 2,5 ezer súlyos és halmozottan fogyatékos gyermek fejlesztő nevelés-oktatás keretében teljesíti tankötelezettségét. Felsőoktatási intézményekben 285 ezer hallgató folytat tanulmányokat.

Tehát ebből az szűrődik le, hogy az oltási körben nem szereplő gyermek kb. 1 M.
9,8-6-1= 2,8 millió. Szóval 2,8 millió oltásra alkalmas de nem beoltott ember miatt megy ez a hiszti elméletileg. Arról ugyan nincs statisztika, hogy hányan estek már át a fertőzésen de ennyi erővel akár ez a 2,8 millió ember már közel 2 év alatt át is eshetett.
Azért annak a kormánypropaganda által állított ténynek mindenki számára gyanús kellene lennie, hogy ez a 2,8 millió ember pontosan ugyan annyi fertőzési és elhalálozási esetszámot produkál napi szinten most(óranézegetős) a 6 millió leoltottal mint amikor 8,8 millió ember nem volt beoltva(gondolkodós) Lehet az a 2,8 millió mind egy településen lakik ezért ilyen gyors az fertőződés(fetrengős)
Az oltás működik(meghajlós)Kampány szerűen harsogja ezt minden reklám(meghajlós) Az ismeretségi körömben (közvetlen is van) akik gondolkoznak a 3-ik oltáson elmentek ilyen vizsgálatra,hogy megnézzék mennyi ilyen anti test van a szervezetükben.(gondolkodós) Tehát zéró vagy is nulla. Innentől kezdve nincs is értelme számozgatni az oltásokat(kezeit széttáró) Nem épülnek egymásra ilyen hatásmechanizmusnál nem is épülhetnek. Ha kiürül a szervezetből akkor erre a vonatra bárki bármikor felszállhat és bárki bármikor leszállhat. Tehát lehet azt harsogni, hogy 6 milliót beoltottak. De ebből már 5 milliónak nagyjából hatástalan az oltása.(kezeit széttáró)
Aki az úgynevezett 3-ik oltást vette már fel, na az kezdi előröl a kört. Ez kb. 1 millió ember. Ha igaz lenne amit mondanak az oltásról/ezt mi nem tudjuk/ ez az 1 millió ember van védve a következő 3 hónapra a koronavírustól.
persze mert a gaz szemét kormány keresztbe tett a kutasoknak 😁