Á, hideg van.
Nem takartam le a motort mondván még motorozok, aztán még sem tettem.
Lehet már a benzin is belerohadt, pedig most kéne elmenni tankolni amíg ilyen "olcsó" a benzin.
Ja amúgy a helyi kúton nem volt 480 a benzin, de amióta bevezették az árkorlátot felemelték a limitig 😆
Na pont téged hiányoltalak. Ezért nem olvastam a héten fórumot 😆
Mond meg nekik hogy az oltás mennyire fontos és hülye aki nem oltat, te vagy az eszünk, már csak benned reménykedek hogy két A4-es fogalmazásban helyre teszed a dolgokat 😂
Nem unod még? A héten még Pipit sem láttam mert még ő is elmenekült.
Szerintem több sikerélményed lesz, ha a kutyádat tanítod meg az integrál egyenletek megoldására. 😂
Ki hát, mert így gondolom. Azért csak gondolj bele abba hogy valamit azért betíltanak, tehát veszélyesnek minősítenek mert 25év alatt 4meghaltak miatta, akkor az biztos hogy az összes többitől nem haltak meg 4en,mivel több nem lett betíltva. Nyilván többen haltak meg miatta mint 4.,de ha ezttennék a covid vakcinákkal is miszerint 25év alatt 4halottnál betíltjuk, már egyet sem osztogatnának.
Akkor hagyatkozok a személyes tapasztalatra.Fogamzásgátló(előbb létezett mint én)tehát onnan számolva,halálozás az ismertségi körből 0,kovid oltás(létezik egy?éve)halál eset a környezetembe 5.De jelentkezzen akinek fogamzásgátló és vagy kovid oltás következtében halt meg ismerőse.Nézzük a számokat.
Pont ezer kerdeztem.
Mivel allitod ezt:
"Hát az biztos hogy már most több ember meghalt az oltás hatására mint a fogamzásgátlótól 70 év alatt."
Na szoval akkor tudod mennyien haltak meg fogamzasgatlo miatt.
Mennyien is?
Nem takartam le a motort mondván még motorozok, aztán még sem tettem.
Lehet már a benzin is belerohadt, pedig most kéne elmenni tankolni amíg ilyen "olcsó" a benzin.
Ja amúgy a helyi kúton nem volt 480 a benzin, de amióta bevezették az árkorlátot felemelték a limitig 😆
Mond meg nekik hogy az oltás mennyire fontos és hülye aki nem oltat, te vagy az eszünk, már csak benned reménykedek hogy két A4-es fogalmazásban helyre teszed a dolgokat 😂
Szerintem több sikerélményed lesz, ha a kutyádat tanítod meg az integrál egyenletek megoldására. 😂
Olyan mintha kijelentenem hogy tobben haltak meg oreg vag jarmuben 70 ev alatt mint bmw-ben.
Ma senki nem tud egzakt szamerteket kinyogni. 😆
Mivel allitod ezt:
"Hát az biztos hogy már most több ember meghalt az oltás hatására mint a fogamzásgátlótól 70 év alatt."
Na szoval akkor tudod mennyien haltak meg fogamzasgatlo miatt.
Mennyien is?