Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, megszólalt a nagy fórum virológus barátod, akinél ha nincs észérv megy kurvaanyázás. Bravo!
Á, hideg van.
Nem takartam le a motort mondván még motorozok, aztán még sem tettem.
Lehet már a benzin is belerohadt, pedig most kéne elmenni tankolni amíg ilyen "olcsó" a benzin.

Ja amúgy a helyi kúton nem volt 480 a benzin, de amióta bevezették az árkorlátot felemelték a limitig 😆
Szerintem a blöki még meg is tanulná, amúgy jó úton jár, blődiről ezt nem tudnám így kijelentrni. 😆
Na pont téged hiányoltalak. Ezért nem olvastam a héten fórumot 😆
Mond meg nekik hogy az oltás mennyire fontos és hülye aki nem oltat, te vagy az eszünk, már csak benned reménykedek hogy két A4-es fogalmazásban helyre teszed a dolgokat 😂
Mondjuk lehet itt motoros téma ha már motoros oldal...
Nem unod még? A héten még Pipit sem láttam mert még ő is elmenekült.
Szerintem több sikerélményed lesz, ha a kutyádat tanítod meg az integrál egyenletek megoldására. 😂
meg politológiai is. Tehát haazokba irogatunk itt nem nagyon lesz téma(gondolkodós)
Nem az enyem,te makogsz.
Az a te bajod.
Nem latok egyeletet,csak egy beszelo fejet makogni.
Hát pedig ebben az egyenletben elég adat meg van adva ahhoz hogy tudd az eredményt. Max a hülye nem tudja. De akkir te hülye vagy.
Ha nem tudod a szamat egyiknek se hogy lehet kijelenteni?
Olyan mintha kijelentenem hogy tobben haltak meg oreg vag jarmuben 70 ev alatt mint bmw-ben.
Ki hát, mert így gondolom. Azért csak gondolj bele abba hogy valamit azért betíltanak, tehát veszélyesnek minősítenek mert 25év alatt 4meghaltak miatta, akkor az biztos hogy az összes többitől nem haltak meg 4en,mivel több nem lett betíltva. Nyilván többen haltak meg miatta mint 4.,de ha ezttennék a covid vakcinákkal is miszerint 25év alatt 4halottnál betíltjuk, már egyet sem osztogatnának.
De azertkijelentetted . 🤔
Persze, ezt csak azért írtam hogy ha az orvos elég körültekintő akkor ezek egy része kiszűrhető.
Én semmivel, mivel nem akarom senkinek bizonyítani.
Tehat a kijelentedet nem tudod szammal alatamasztani,igy erre csak azt tudom mondani,loszart mama. 😆
Gondolom megoldja máshogy...
Mivel bizonyítod hogy az oltásba halt bele ?
Akkor hagyatkozok a személyes tapasztalatra.Fogamzásgátló(előbb létezett mint én)tehát onnan számolva,halálozás az ismertségi körből 0,kovid oltás(létezik egy?éve)halál eset a környezetembe 5.De jelentkezzen akinek fogamzásgátló és vagy kovid oltás következtében halt meg ismerőse.Nézzük a számokat.
847. Neveket is kérsz?
Mot fogalmazásgatlo van teriteken.
Ma senki nem tud egzakt szamerteket kinyogni. 😆
Na van virológiai tanszék, a gyógyszerészek húzzanak oda 😄
Pont ezer kerdeztem.
Mivel allitod ezt:
"Hát az biztos hogy már most több ember meghalt az oltás hatására mint a fogamzásgátlótól 70 év alatt."
Na szoval akkor tudod mennyien haltak meg fogamzasgatlo miatt.
Mennyien is?
Nekem is van egy ismerősöm akinek meg van a hajlama,nem is írnak fel neki fogamzásgátlót.