Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát aki a vakcináról tudna statisztikát mondani,az mélyen el fogja hallgatni.De azt pl tudom hogy van a diane35 nevű gyógyszer ami eredetileg nem is fogamzásgátló de annak használták,azt azért tiltották be mert 25 év alatt meghalt tőle négy ember.
Én tudnék, bár nem a halálos mellékhatásokról:

https://ogyei.gov.hu/kiseroira...

Ez azért mutatja, hogy a fogalmazásgátlók is magas kockázatokat hordoznak magukban...

""Ezen eredmények alapján a dienogeszt/etinilösztradiol-tartalmú kombinált hormonális
fogamzásgátlót szedő 10 000 nő közül hozzávetőlegesen 8-11 nőnél alakul ki VTE egy év
alatt. ""
Tudsz mondani statisztikat a fogamzasgatlo halalos adatairol?
Mert vakcinarol nem tudsz. 😆
Írtam olyat hogy jót tesz?Írtam olyat hogy segíti a teherbeesést?Nem,nem rémlik.Hogy veszélyesebb-e az oltás?Hát az biztos hogy már most több ember meghalt az oltás hatására mint a fogamzásgátlótól 70 év alatt.
ja nálam is én voltam a hitvány(kezeit széttáró)
Persze persze, igazad van. Jót tesz a fogamzasgátló, kifejezetten segíti a teherbeesést… de hát igen, az oltas veszélyesebb.
Hát szerintem is,ebbe a fogamzásgátlóba kapaszkodni hogy az miatt esnek ma nehezen teherbe az emberek simán baromság.Ez a fogamzásgátló példád egy valamire jó,kiválóan szemlélteti hogy mennyit számít az idő a gyógyszer fejlesztésbe.100 éves történet a hormonális úton történő sterilizálás,na azt képzeld el milyen anyag lehetett.Az 50-es években kezdtek el vele komolyan foglalkozni,és most figyelj!több mint öt évig kísérleteztek állatokon,utána jöhetett az emberi kísérlet és 10 év után került a boltokba.És ez a fejlesztés a mai napig nem állt le.És valóban megfigyelhető manapság a nehezebb teherbeesés,de az hogy lenne a fogamzásgátló hibája mikor azt már 70éve használják?Mondtam,stressz,életvitel,egyre több férfi végez ülő munkát,bizonyítottan káros a sperma minőségére.
Inkabb csak ne irj 3 napra valo folyamot senkinek.
télen az jó melegít(kacsintós)
Persze,mert az is intelligensebb nalad. 😁
ja gondolom ne olvassak vissza 😂
mit kezdenék a félős vén buzival?(kérdőjeles) Bár én amilyen közvetlen vagyok az élő fával is eltársalgok akár hosszan is(fetrengős)
Annyira azért nem.... 😍 Tényleg, nem voltál itt?! 😲
Mint szar a zsebbe!
pár napja nem volta már(kezeit széttáró)
Hiányoztam?
ha ott ülsz egy cserépnyi muskátli aktivitásával már kurvára mindegy lesz minden
😁
Erről olvastam, hogy a műhibaperek általában úgy indulnak, hogy csak azért, hogy érezzék az elkövetők, hogy a tetteiknek súlyuk van, aztán amikor már évek óta húzódik a történet és gyűlik a kiadás, a legtöbb átfordul, hogy tényleg kellene a pénz, az elvek addigra teljesen erodálódnak.
az nem kárpótlás, térítés is max a kiesett bevétel töredéke de a delikvensnek nem ad semmit vissza a kiindulási állapotából :)
nem hinném , de a többiek el tudnak menni dubaiba nyaralni 😁
és megjavul amit elbasztak?
Hát.. a sajátulag kendácsolt járművek, az egynémely (sok) esetben soha át nem vizsgált kazán, elfogyasztott cigik tükrében nekem fura az oltás veszélyessége miatti kifogás.
ott áll a buzi, kezében a cigi és mondja, nem oltat, mert ki tudja, hogy milyen veszélyeket rejt magában a vakcina.
Nem nevetséges?
fasz tudja, biztos van rá mód
elbaszott műtétek után is lehet perelni
Aztán hogyan :)))
ha az egészség lenne a cél ennyi ismeret mellett simán kötelezővé lehetne tenni
állítólag már mindent tudnak a vakcináról, és már régóta van ilyen
aztán 5 millióból ha egy félremegy és hibát okoz azt tudja kárpótolni a kormány........
Aha… na hagyjuk 😂