Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Itt sztem több van nem oltott... próbálnak megfelelni a közvéleménynek, mely szerint a motorosok "hülye barmok" 🙁"

Ki a fasznak képzeled magad te gyökér!
Eddig elkövettem azt a hibát, hogy normálisan szóltam hozzád!!
Ez nem pálinkafőző, hanem a volt szovjet MIR-űrállomás makettje. 😆
Vadonat új 4 csillagos szálloda…
Hívtak, hogy az egyik 3 hete telepített kamerával valami baj van, alig látszik valami… 😂
Gratulálok 😂
mindenki pénzt akar keresni... legalább ne attól sajnáld, aki dolgozik is érte.
Ilyen régi fajta pálinka főzőt láttatok már? 😁
Na, most mért lettél ilyen agresszív, mint egy éhes aranyhörcsög? 😅 Toljad inkább az összeesküvés elméleteidet, az sokkal szórakoztatóbb!
a vezetés megvolt
covid, covid, covid.... minden papíron ez volt
de gondolom neked az öbb mozdonyban több adat van erről mint aki ott dolgozik
na ezek a pálikások is a hülyékre alapozzák a céget
3 deci pálinka 6-10 ezer forintok 😂
2017ben lett főzve aletta szőlőből pálinka alapanyag+ gáz költség 700 ft volt ( alapanyag most se számottevően több a gáz+25%)literenként jövedéki adó kb 300 ft
ha 2 ezret felszámol munkadíjnak másik kettőt meg a hardver eszközök amortizációjára akkor is 5000/liternél jár
legyen literenként 2 ezer haszon meg egy ezres a üveg, szállítás stb így is 8 ezernél jár és nem 18 ezernél....
és ezek durva eltúlzott számok mert valójában 3 ezer körül már lehet jó pálinkát kapni zárjegyesen az nincs 3500....
nem tudok nyilatkozni(kezeit széttáró) Ha véletlenül kapok valahonnan pálinkát azt is továbbajándékozom(kezeit széttáró)
nem kell itt kutatni semmit csak ki kell nézz a buta fejedből(fetrengős)
Tévedsz: 20 év lesz az....
Nyugodtan kinyalhatod a seggem, persze csak ha hagyom!!
Az aki elhiszi, hogy a rokkefeller alapítvány, a melinda és bill gates alapítvány, jót akar a fehér, keresztény embereknek, az egy agyhalott és az lenne a legjobb ha belefejelne egy működő láncfűrészbe!!
Urban legend...de persze ezt elhiheted, hisz a tényekhez képest egy mendemonda sokkal hitelesebb forrás..
A kezdetektől külön vezették, hogy valaki COVID-ban (szövődményeiben), vagy Coviddal (meghalt valamiben, de a patológus megállapította, hogy fertőzött volt) halt meg...
Ezzel megint arra akarsz célozni hogy a hanyatló országodban az oltottakat szinte teljesen elkerüli a vírus?! Na ne legyél megint fogyatékos.
asszonynak van valami ismerőse vagy osztálytársa vagy a tököm tudja ki aki a kiskunhaladi kórházban ápoló
az mondta még az első hullámnál hogy aki halason meghalt szinte mind covidos volt
maximum az nem abban hakt meg akit úgy hozott be a mentő hogy baesetes volt és ketté volt szakadva
ez hogy azóta mit változott nem tudom, azóta vannak tesztek, lehet megnézik, bár szerintem leszarják mert ilyesmire nemigen van idő
Hogy az oltott ugyan olyan arányban szorul korházi kezelésre...lehet hogy igaz a jurtákban fözött vakcinák esetében, de máshol nagyon nem ez az arány...
Nem az állami nyugdíj - azzal nem kalkuláltam soha, 25 éves korom óta vállalkozó vagyok. Majd valamit azért biztos csepegtetnek, de az még 10 év 😁
Pont ugyan olyan szar is. Jelenleg a bolti löttyök közül az egy csepp pálinka ami egész jó!
https://1csepppalinka.hu/
Azt is leszarod, ha esetleg megint otthon ülhetsz egy esetleges lockdown miatt? Mert amúgy én is leszarom, söt igazából pont a selejttöl szabadulunk meg, ha tarol az oltatlanok között a járvány...szóval támogatok minden máshogy gondolkodót, hogy tartson ki elvei mellett és ne oltakozzon!
Ezt is mindenki tudta mindig is, hogy minden betegségnél ugyan így járnak el, pl az influenza halottak esetében is, vagy az AIDS-nál, amibe szintén senki sem hal bele, csak a legyengült immunrendszer miatt másba...Igazából az ilyen hozzászólásokból derül ki, hogy gondolkodásra teljes mértékben alkalmatlan vagy...Élö példája a Dunning–Kruger-hatásnak
Saját tapasztalat? Sok év egyetem, majd kutatás?
Ezek szerint neked még nem nagyon volt közöd nőkhöz...kecskét tartasz?
Teljesen igazad van(meghajlós)
Csak az a baj, hogy akár hangszálról is megműthetnének(gondolkodós) de itt sem a klímást, sem a tűzoltót sem a kanapést nem tudnám erre rábeszélni, csak, hogy nekem jobb legyen(fetrengős)
akkor rábaxtál. mert elkapod a vírust és kórházba kerülsz (kezeit széttáró) Ezt nem én mondom, hanem a kormány(fetrengős)
te azt már nem éled meg(fetrengős)