te egy egyedi kivétel vagy. Nálatok az asszony keresi a pénzt és Ő is hordja a gatyát 😂
Értem én, hogy jól kell viselkedni, ha mocika kell, mert a feleséged finanszírozza, talán még a fenntartását is(kezeit széttáró)
Gondolom cserébe a ház körüli munkák meg a házban lévők, főzés, mosás, takarítás ezeket kenterbe vered ugye? (meghajlós)
Én ismerek párat, akinek meghalt benne közeli hozzátartozója.
Add csak meg az elérhetőséged, odaadom nekik, biztos szívesen pofánvernek a "nincsiskovid" dumád miatt (fenyegető szmájli faszom)
Nem megvitatom, nyomi, hanem megbeszélem. Az nem uaz. Szabad Lacinak is próbáltam elmagyarázni, társas kapcsolat.
Nem úgy van, mint nálatok, hogy az asszonyt a kutyával egy szinten tartod, ő meg csak azért visel el, mert te adod neki a kaját 😅
te magad mondtad, hogy az a qvóta ami leérkezik hozzátok az úgy kb. egy az egybe megy is vissza. Kb. senki nem olt influ ellen. nekem volt ismerősöm aki oltott azt mondta olyan beteg volt a szezonba, hogy majd meg döglött(fetrengős)
na tessék. Ráadásul olyan ágyról amit tőled vett meg(szemeit körbeforgató) Akkor minek oltassam magam, ha oltással a vállamba is meghallhatok? (kérdőjeles)
oltatlan pöcsök? szerintem az oltott a legnagyobb marhája a világnak 😂
A faszé nem hagyja mán ott a feleséged a szakmát ha még mindíg meglepődik azon, hogy kórházban betegekkel találkozik? 😄
Téged minden esetre felbosszant vele minden nap az tuti (fetrengős)
sosem mondtam azt, hogy nincs(ujjával nemet mutató) Csak túl van tolva a szar. Egy könnyebb nátha értékkel bír ehhez képest feje tetejére állította a világot(puszit küldő)
6 milla zsidesz német oldalon, 20 millió orosz.é ebből 19 millió éhenhalt 1 milliót sztálin lövetet tarkón. Aztán ezen felül jönnek a világ minden tájáról a háború során elhunytak. ehhez viszonyítva 5,1 milliót mondanak a világon kovid halottnak úgy, hogy nagyon nem jól írod. Aztán a világon kb,. 2 millióan halnak meg hetente közlekedési, üzemi és egyéb baleset során a világon akkor miért ez a kovid olyan mumus ahol ehhez 2 év kellett?
Értem én, hogy jól kell viselkedni, ha mocika kell, mert a feleséged finanszírozza, talán még a fenntartását is(kezeit széttáró)
Gondolom cserébe a ház körüli munkák meg a házban lévők, főzés, mosás, takarítás ezeket kenterbe vered ugye? (meghajlós)
Add csak meg az elérhetőséged, odaadom nekik, biztos szívesen pofánvernek a "nincsiskovid" dumád miatt (fenyegető szmájli faszom)
Nem úgy van, mint nálatok, hogy az asszonyt a kutyával egy szinten tartod, ő meg csak azért visel el, mert te adod neki a kaját 😅
"magyarok nyilai" nevet kapja majd, mert úgy fog tarolni(fetrengős)
Az egyik helyi motoros cimbi ismerte az egyik tulajt így még tárlatvezetést is kaptunk(meghajlós)
Azért jók ezek a vírusok hallgatnak a főnire(meghajlós)
mondtam már az aranylövésnél(fetrengős)
A faszé nem hagyja mán ott a feleséged a szakmát ha még mindíg meglepődik azon, hogy kórházban betegekkel találkozik? 😄
Téged minden esetre felbosszant vele minden nap az tuti (fetrengős)