Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy éppen ti nyaltátok be a Lenkei, Gödény féle mantrát...
Támogatom az ötletet!
Miböl gondolod hogy nem ért hozzá, vagy nem érdekli?
A középkorban így volt...most meg meg kell keresni, ami mindkét félnek jó, vagy elfogadható...közösen. kompromisszum.
te egy egyedi kivétel vagy. Nálatok az asszony keresi a pénzt és Ő is hordja a gatyát 😂
Értem én, hogy jól kell viselkedni, ha mocika kell, mert a feleséged finanszírozza, talán még a fenntartását is(kezeit széttáró)
Gondolom cserébe a ház körüli munkák meg a házban lévők, főzés, mosás, takarítás ezeket kenterbe vered ugye? (meghajlós)
Az évszaknak megfeleö képeim vannak
Én ismerek párat, akinek meghalt benne közeli hozzátartozója.
Add csak meg az elérhetőséged, odaadom nekik, biztos szívesen pofánvernek a "nincsiskovid" dumád miatt (fenyegető szmájli faszom)
Nem megvitatom, nyomi, hanem megbeszélem. Az nem uaz. Szabad Lacinak is próbáltam elmagyarázni, társas kapcsolat.
Nem úgy van, mint nálatok, hogy az asszonyt a kutyával egy szinten tartod, ő meg csak azért visel el, mert te adod neki a kaját 😅
Váza. Az is van, de leginkább bankszámla. Oda jönnek a pénzek, mindenkinek van kártyája, és amikor és ahol kell, lehúzza... ilyen 1ccerű.
minden esetre azt már év elején elneveztük8meghajlós)
"magyarok nyilai" nevet kapja majd, mert úgy fog tarolni(fetrengős)
és higany 😂
ezt most minek linkelted ide? Még a végén kimászik az asztal alól(fetrengős)
én elég sokat jártam a pálinkagyárba(fetrengős)
Az egyik helyi motoros cimbi ismerte az egyik tulajt így még tárlatvezetést is kaptunk(meghajlós)
...csak sok itt a köcsög(vállrándítós)
te magad mondtad, hogy az a qvóta ami leérkezik hozzátok az úgy kb. egy az egybe megy is vissza. Kb. senki nem olt influ ellen. nekem volt ismerősöm aki oltott azt mondta olyan beteg volt a szezonba, hogy majd meg döglött(fetrengős)
így volt én erre emléxem(fainat mutató) el is ment a víus(meghajlós)
Azért jók ezek a vírusok hallgatnak a főnire(meghajlós)
bogyófélék?
mondtam már az aranylövésnél(fetrengős)
😂
na tessék. Ráadásul olyan ágyról amit tőled vett meg(szemeit körbeforgató) Akkor minek oltassam magam, ha oltással a vállamba is meghallhatok? (kérdőjeles)
oltatlan pöcsök? szerintem az oltott a legnagyobb marhája a világnak 😂
A faszé nem hagyja mán ott a feleséged a szakmát ha még mindíg meglepődik azon, hogy kórházban betegekkel találkozik? 😄
Téged minden esetre felbosszant vele minden nap az tuti (fetrengős)
sosem mondtam azt, hogy nincs(ujjával nemet mutató) Csak túl van tolva a szar. Egy könnyebb nátha értékkel bír ehhez képest feje tetejére állította a világot(puszit küldő)
Ez nem az a fórum(ujjával nemet mutató) a hülye kérdéseiddel húzzál a honda topicba(kezeit szétáró)
mondja ezt egy bútorboltos aki 7 napból 6-ot ki se dugja a fejét a boltjából(fetrengős)
6 milla zsidesz német oldalon, 20 millió orosz.é ebből 19 millió éhenhalt 1 milliót sztálin lövetet tarkón. Aztán ezen felül jönnek a világ minden tájáról a háború során elhunytak. ehhez viszonyítva 5,1 milliót mondanak a világon kovid halottnak úgy, hogy nagyon nem jól írod. Aztán a világon kb,. 2 millióan halnak meg hetente közlekedési, üzemi és egyéb baleset során a világon akkor miért ez a kovid olyan mumus ahol ehhez 2 év kellett?
a vírus maga nem veszélyes. Max az lehet a veszélyes, hogy hagytad lepusztulni a szervezeted ami nem véd meg semmi ellen.