Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te hány éves, vagy, hogy nyugdíjas vagy?(meglepődős)
Vagy bácsizzalak?
és igaza volt(kezeit széttáró)
De Pipi nagy hülye vagy te. Inkább hangoztasd hogy sokan oltassanak, ha mar elég pénzt összekapargatnak, hátha lehet 15-20% akinek már nem kötelező az oltás.
én a kormány által közölt tényeket írtam(kezeit széttáró)
Melyik a nem igaz? Hogy debrecenben készül a vakcinagyár
vagy, hogy az oltott is elkapja és terjeszti a vírust
Vagy az,hogy oltott oltatlan ugyanolyan arányban szorul kórházi kezelésre(kérőjeles)
Ezt nem gödény és lenkei mondja,(ujjával nemet mutató) ezt a kormány nyilatkozza(kezeit széttáró)
Nekünk csak nyűg az oltás, külön pénzt nem adnak érte, úgyhogy szigorúan magán véleményem az oltatlanoknak: "kitartás" 😂
Itt sztem több van nem oltott... próbálnak megfelelni a közvéleménynek, mely szerint a motorosok "hülye barmok" 🙁
akkor jó szezont zártatok(meghajlós)
lassan ez a oltakozás napi rutinná válik a hajlandóságot mutatók körébe. lesz majd aki keresni fogja, hogy mivel és mi ellen tudná még magát oltatni,mert hiányérzete van. 😂
én nem vagyok nagy alkohol ivó ember. A pálinkát kifejezetten nem szeretem(kezeit széttáró) Nekem ez a panyolai elixír ami a cég zászlóshajója pont ugyan olyan szar volt mint bármelyik más pálinka(kezeit széttáró) és igen sok sok évvel ezelőtt egy fél lityi 8 eezr volt a teszkóban. Szerintem itt sem az a hülye aki eladja...
Milyen olajat tegyek a motorba? Kb ennyire komoly itt minden ami folyik, üzifalcsikán... 😂
Be vagyok oltva én is és kúrvára leszarom ki oltott ki meg nem.
Mekkora gondok ezek IS mint a jobb és baloldali politika... Á... 😋
1 hónapon belül kiderül 😁 most legnagyobb az átfertőződés sebessége.
... bár valahol a vírus is élőlény, meglátja azt a gusztustalan hájas tokát, tuti elmegy a kedve Pipitől 😂
Ha Pipi vírust akar - vennie kell neki egyet 😅
és megkérdeztet abba halt-e bele vagy szokás szerint csak ráírták a lapjára?
Ezt azért kérdezem mert nálunk a főni élő adásban saját maga vallotta be, hogy itthon, máskép készülnek a halálozási statisztikák 😂
Hát vagy épen mi(meghajlós) a saját tapasztalásom a lenkei és gödény féle mantra(kezeit széttáró) én ezért osztom az ő nézeteiket. Majd meglátjátok a mi hazánk pont ezen lovagolva jut be a parlamentbe igen jó %-al(meghajlós)
általánosítok(kezeit széttáró) mivel feltételezem a felesége nő(bár ez a mai világban már nem olyan egyértelmű)(gondolkodós) azokat 99 %-ban nem érdekli az ilyesmi(kezeit széttáró)
Melyik verzióra készüljünk? A 3) tűnik legvalószínűbb forgatókönyvnek....
sehol nem írtam, hogy nincs kovid, csak igazából súlytalan az egész.(kezeit széttáró) Egy enyhe-közepes lefolyású felső légúti betegség. Ami a taknyos nyálkás idővel a többi vírushoz hasonlóan ősz és koratavasz időszakában terjed a leginkább. Ezen nincs semmi meglepő.(kezeit széttáró) Náthásak is ilyenkor szoktunk főleg lenni.
Nektek OLTÁSRAJONGÓGKNAK kellene inkább azon meglepődni, hogy állítólag 10 emberből 6 le van oltva és pont ugyanúgy terjed mint előtte való időszakban. (gondolkodós) És ugyan olyan arányban foglaljátok a kórházi ágyakat(kezeit széttáró)
És ezen sem a maszkhasználat nem változtat és az sem, hogy a ruházati boltokat bezárják vagy a bútorboltokat is esetleg néhány virágboltot. Még csak akkor sem fog változni a helyzet ha a vendéglátó helyeket bezárják megint fél évre(kezeit széttáró)
Ezt onnan tudom, hogy ez a forgató könyv már volt és nem jött be 😂
Tehát ezek az intézkedések nem védenek meg bennünket(kezeit széttáró) Bár igazából nincs is mitől(szemeit körbeforgató)
Egyetlen egy dolog tudná megakadályozni a vírus terjedését az a kovid információkról a teljes hírzárlat(meghajlós) Mint ahogy a nátháról sincs sose hír erről sem kellene semmi (kezeit széttáró) Nyilván ez nem cél. A cél az állandó rettegésben tartás és a gazdasági kivéreztetés. És ez nem helyi ez globális. Mindenki lefeküdt a háttérhatalomnak.(puszit küldő) De te menjél szúrassad magad(meghajlós)
Legjobb lesz ha beültetetsz a vénába egy kanült akkor nem kell mindennap eltűrnöd a szúrást 😂
Vakcina lesz szarásig a debreceni gyár csak úgy fosni fogja magából hamarosan(meghajlós)
Talán Pipi nem is annyira hülye ezzel a vírustagadással 🤔 csak jól jöhet ki belőle...
1) nem kapja el
2) elkapja, de felgyógyul
3) elkapja, elpatkol - de akkor már pont nem érdekli, hogy kiröhögjük utána 😁
Én nyugdíjas vagyok, nyomi, persze hogy ő keres többet 😁 Sokáig volt, amíg én.... tudod, társas kapcsolat... 😁 Tudom, a beszűkült agyad szerint csak alá-fölé rendelt viszony létezhet, és ez attól függ, ki fizet be többet. Érdekes, nagyon haladó Frílac komád is pont így gondolja 😅 - és még ő vágta a fejemhez, hogy régi beidegzett "panelek" szerint viselkedem 😂
Furcsa, de leírtam a kormány által közölt tényt már elötte pár nappal hogy közölték volna.
A 7 napos Incidencia Ausztriában oltatlanok esetében 450, oltottak esetében 70. Amúgy jól bealudták a Booster (3.Oltást), mert a legtöbb Covidos oltott már több mint 3 hónapja kapta meg a 2. oltását. A hűvösebb idö elött kellett volna megpróbálkozni oltani...
Annak a kevésnek, aki a kezdetektől elolvassa a híreket ami nem Gödénytöl meg a Lenkeitöl jön, azoknak világos volt hogy mit jelentenek a százalékos adatok amiket egyes oltóanyagok hatékonyságára mondtak. A kezdetektöl világos volt, hogy lesznek akik elkapják. A súlyos esetektöl viszont véd, ahogy igérték. Elvétve van pár oltott aki 80 fölött, rengeteg elözménybetegséggel kórházba kerül koronával...meg mellettük az oltatlan 40-50-es hösök, akik becsövezve várják a halált, gyakran öntudatuknál...hetekig...
Ez így volt mindig, a múlt szezonban viszont várólista volt az influ oltásra, annyian kérték... csak beszartak a Zemberek, nem akartak kórházba menni 😁
Jól elkurvultak ezek is. egész drágán adnak sokszor közepeset sem...
"oltottból pont ugyanannyi szorul kórházi kezelésre mint oltatlanból."-Ja az orosz és kínai oltások hazájában biztosan, de nálunk valami 85-15% az arány...
aha biztos úgy volt.
Azért a tény az tény.
Aki oltott az elkapja a vírust és továbbadja. Aki kovid miatt van kórházban annak 50%-a oltott.
Ez a kormány által közölt tény. Akkor minek is kell oltakozni? (meglepődős)
Meg az, hogy 4 havonta vegyetek fel oltást mert hamarosan kész a vakcinagyár. 😂
Én meg még olyannal is aki belehalt