De Pipi nagy hülye vagy te. Inkább hangoztasd hogy sokan oltassanak, ha mar elég pénzt összekapargatnak, hátha lehet 15-20% akinek már nem kötelező az oltás.
én a kormány által közölt tényeket írtam(kezeit széttáró)
Melyik a nem igaz? Hogy debrecenben készül a vakcinagyár
vagy, hogy az oltott is elkapja és terjeszti a vírust
Vagy az,hogy oltott oltatlan ugyanolyan arányban szorul kórházi kezelésre(kérőjeles)
Ezt nem gödény és lenkei mondja,(ujjával nemet mutató) ezt a kormány nyilatkozza(kezeit széttáró)
akkor jó szezont zártatok(meghajlós)
lassan ez a oltakozás napi rutinná válik a hajlandóságot mutatók körébe. lesz majd aki keresni fogja, hogy mivel és mi ellen tudná még magát oltatni,mert hiányérzete van. 😂
én nem vagyok nagy alkohol ivó ember. A pálinkát kifejezetten nem szeretem(kezeit széttáró) Nekem ez a panyolai elixír ami a cég zászlóshajója pont ugyan olyan szar volt mint bármelyik más pálinka(kezeit széttáró) és igen sok sok évvel ezelőtt egy fél lityi 8 eezr volt a teszkóban. Szerintem itt sem az a hülye aki eladja...
Milyen olajat tegyek a motorba? Kb ennyire komoly itt minden ami folyik, üzifalcsikán... 😂
Be vagyok oltva én is és kúrvára leszarom ki oltott ki meg nem.
Mekkora gondok ezek IS mint a jobb és baloldali politika... Á... 😋
1 hónapon belül kiderül 😁 most legnagyobb az átfertőződés sebessége.
... bár valahol a vírus is élőlény, meglátja azt a gusztustalan hájas tokát, tuti elmegy a kedve Pipitől 😂
Ha Pipi vírust akar - vennie kell neki egyet 😅
és megkérdeztet abba halt-e bele vagy szokás szerint csak ráírták a lapjára?
Ezt azért kérdezem mert nálunk a főni élő adásban saját maga vallotta be, hogy itthon, máskép készülnek a halálozási statisztikák 😂
Hát vagy épen mi(meghajlós) a saját tapasztalásom a lenkei és gödény féle mantra(kezeit széttáró) én ezért osztom az ő nézeteiket. Majd meglátjátok a mi hazánk pont ezen lovagolva jut be a parlamentbe igen jó %-al(meghajlós)
általánosítok(kezeit széttáró) mivel feltételezem a felesége nő(bár ez a mai világban már nem olyan egyértelmű)(gondolkodós) azokat 99 %-ban nem érdekli az ilyesmi(kezeit széttáró)
sehol nem írtam, hogy nincs kovid, csak igazából súlytalan az egész.(kezeit széttáró) Egy enyhe-közepes lefolyású felső légúti betegség. Ami a taknyos nyálkás idővel a többi vírushoz hasonlóan ősz és koratavasz időszakában terjed a leginkább. Ezen nincs semmi meglepő.(kezeit széttáró) Náthásak is ilyenkor szoktunk főleg lenni.
Nektek OLTÁSRAJONGÓGKNAK kellene inkább azon meglepődni, hogy állítólag 10 emberből 6 le van oltva és pont ugyanúgy terjed mint előtte való időszakban. (gondolkodós) És ugyan olyan arányban foglaljátok a kórházi ágyakat(kezeit széttáró)
És ezen sem a maszkhasználat nem változtat és az sem, hogy a ruházati boltokat bezárják vagy a bútorboltokat is esetleg néhány virágboltot. Még csak akkor sem fog változni a helyzet ha a vendéglátó helyeket bezárják megint fél évre(kezeit széttáró)
Ezt onnan tudom, hogy ez a forgató könyv már volt és nem jött be 😂
Tehát ezek az intézkedések nem védenek meg bennünket(kezeit széttáró) Bár igazából nincs is mitől(szemeit körbeforgató)
Egyetlen egy dolog tudná megakadályozni a vírus terjedését az a kovid információkról a teljes hírzárlat(meghajlós) Mint ahogy a nátháról sincs sose hír erről sem kellene semmi (kezeit széttáró) Nyilván ez nem cél. A cél az állandó rettegésben tartás és a gazdasági kivéreztetés. És ez nem helyi ez globális. Mindenki lefeküdt a háttérhatalomnak.(puszit küldő) De te menjél szúrassad magad(meghajlós)
Legjobb lesz ha beültetetsz a vénába egy kanült akkor nem kell mindennap eltűrnöd a szúrást 😂
Vakcina lesz szarásig a debreceni gyár csak úgy fosni fogja magából hamarosan(meghajlós)
Talán Pipi nem is annyira hülye ezzel a vírustagadással 🤔 csak jól jöhet ki belőle...
1) nem kapja el
2) elkapja, de felgyógyul
3) elkapja, elpatkol - de akkor már pont nem érdekli, hogy kiröhögjük utána 😁
Én nyugdíjas vagyok, nyomi, persze hogy ő keres többet 😁 Sokáig volt, amíg én.... tudod, társas kapcsolat... 😁 Tudom, a beszűkült agyad szerint csak alá-fölé rendelt viszony létezhet, és ez attól függ, ki fizet be többet. Érdekes, nagyon haladó Frílac komád is pont így gondolja 😅 - és még ő vágta a fejemhez, hogy régi beidegzett "panelek" szerint viselkedem 😂
A 7 napos Incidencia Ausztriában oltatlanok esetében 450, oltottak esetében 70. Amúgy jól bealudták a Booster (3.Oltást), mert a legtöbb Covidos oltott már több mint 3 hónapja kapta meg a 2. oltását. A hűvösebb idö elött kellett volna megpróbálkozni oltani...
Annak a kevésnek, aki a kezdetektől elolvassa a híreket ami nem Gödénytöl meg a Lenkeitöl jön, azoknak világos volt hogy mit jelentenek a százalékos adatok amiket egyes oltóanyagok hatékonyságára mondtak. A kezdetektöl világos volt, hogy lesznek akik elkapják. A súlyos esetektöl viszont véd, ahogy igérték. Elvétve van pár oltott aki 80 fölött, rengeteg elözménybetegséggel kórházba kerül koronával...meg mellettük az oltatlan 40-50-es hösök, akik becsövezve várják a halált, gyakran öntudatuknál...hetekig...
Ez így volt mindig, a múlt szezonban viszont várólista volt az influ oltásra, annyian kérték... csak beszartak a Zemberek, nem akartak kórházba menni 😁
"oltottból pont ugyanannyi szorul kórházi kezelésre mint oltatlanból."-Ja az orosz és kínai oltások hazájában biztosan, de nálunk valami 85-15% az arány...
aha biztos úgy volt.
Azért a tény az tény.
Aki oltott az elkapja a vírust és továbbadja. Aki kovid miatt van kórházban annak 50%-a oltott.
Ez a kormány által közölt tény. Akkor minek is kell oltakozni? (meglepődős)
Meg az, hogy 4 havonta vegyetek fel oltást mert hamarosan kész a vakcinagyár. 😂
Vagy bácsizzalak?