Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy nem. Szerintem retardált az összes oltott, hogy beszopta ezt a maszlagot(kezeit széttáró)
még 2 hét zotyám.
De várja a f.szom a halálod tőlem elvegetálhatnál akár meddig is(meghajlós) de nem fox(ujjával nemet mutató)
köszike én egész jól állom a sarat a 4 hullámban is 😂 Nem gondolnám, hogy szükségem van rá(ujjával nemet mutató)
Ha nem ezzel lenne tele minden kb. azt sem tudnám, hogy létezik ilyen, mert rajtam és a környezetemen nem látszik(kezeit széttáró)
hát elméletileg romániát leszámolva már mindenhol 60%-k feletti az átoltottság. Akkor a tavalyi cirkuszhoz mérten minimum 60%-kal kevesebb erővel ér bennünket ez a 4-ik hullám nem?
Ja vagy nem mert gulyásgeri elszólata magát, hogy 50-50% a kórháézban koviddal ápoltak aránya oltott és oltatlan között(fetrengős) Akkor én minek is oltassak 😂
Tehát most ott tartunk, hogy azt már beismerték, hogy aki oltatja magát az ugyanúgy elkapja a koronavírust és ugyanúgy fertőz, mint aki nincs beoltva(gondolkodós) Aztán néhány hete az is kiderült, hogy oltottból pont ugyanannyi szorul kórházi kezelésre mint oltatlanból.(kezeit széttáró)
CSODÁS (angyalszárnyas)
Ezek innentől kezdve nem tudnak mire építkezni mert ezek után nincs több érv az oltás mellett(kezeit széttáró)
Én egy kicsit sem csodálkozok, hogy nincsenek kígyózó sorok az oltásért bármivel is riogatnak ezután(kezeit széttáró)
A hülyeséget már csak a beoltottak nyomják bár nekik már tök mind1(kezeit széttáró)
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy egyik oltáspárti sem fogja megnézni ezt a videót.
9perc 50 másodperc az egész. Itt egész pontosan elmondja a muksó miről is szól ez az egész. Mivel pont ezt éltük át én neki tudok hinni.
ti meg higyetek amibe akartok de a koronavírus nem szól másról, mint üzletről, pénzről és politikáról.
http://youtu.be/6IrSc0D89uI
https://nepszava.hu/3136867_uj...
Na. Majd csak borul a bili. Már fentröl is azt hallani amit tavaly már mondtunk hohy a számok olysnok amilyenekké teszik. Mondjuk ez bogyot teljesen össze fogja majd zavarni, nem tudja feldolgozni.
ha meg lesz a dákó én viszem(meghajlós) A totoja 3-ért eladva nézte a vevő. (meghajlós)
Azt lehet megbánom, ha jövő tavaszra ér majd többet is, de ennyit mondtam rá ennyibe maradok(kezeit széttáró)
szerencsére volt kire 😂
talán mi már nem is kellünk(fetrengős)
én igen. A mai napig nem találkoztam a környezetembe senkivel akit ez komolyan megviselt volna.
ez a félig tele a pohár vagy félig üres a pohár esete.
Szerintem a tények benneteket nem érdekelnek(kezeit széttáró) Benyaltátok a mantrát amit a mainstream méda áraszt tudom, hogy az undergroundot meg sem hallgatnátok(kezeit széttáró)
nahát lábon kihordják? (Meglepődős) Akkor mi a fasznak is oltatna???
hányszor elmondtuk már(imádkozós) Hagyjatok már bennünket nyugodtan megdögleni aki nem oltat az úgy is tuti halott nem?
Szerintem meg az van -de ez csak szerintem- hogy mint mondják egyre többen is, az oltás nem elég hatásos, mondhatni ezen a téren pont semmit nem ér és ugyanugy fertözödik a népesség mint amikor nem volt oltás ( felénk is ugyanugy van oltott meg oltatlan is böven). Ennek függvényében tényleg nagyon gyorsan terjed. De ha azt nézem hogy tavasszal bogyo az ötszáz halotton vernyogott akkor meg nem........
dehogy nem.Azt már tudjuk hogy ha anyukán múlna Tesla lenne,helyette mi lesz,az a fapados szemét amit pipi választott a szarrágóságából fakadóan.
most te komolyan megvitatod a feleségeddel milyen motort akarsz venni 😂
Oké én vágom,hogy az ő pénzéből veszed de minek vitatod meg vele? nem is ért hozzá nem is érdekli(fetrengős)
remélem az üzleti forgalmadból kimarad az 50%-k mert kb. ennyi nincs még beoltva.(fetrengős) Szerintem mondjuk több (gondolkodós)
Állj ki az ajtó elé és ne engedd be aki nem tud felmutatni érvényes kártyát. Te már most is tehetsz ellene ne várd meg a a karácsony utáni lezárásokat 😂
Hát persze,mindjárt gondoltam.Ezt mondta a média?Tavaly meg a lájtos kínaira mondták hogy világvége.Kíváncsi vagyok milyen lesz timbuktui variáns.Abba már bele sem merek gondolni milyen lesz a magyar variáns.
oltatlanok miatt nem lesznek. (ujjával nemet mutató) nem látod te fasz már titokban sem tudják tartani az oltottak jobban fertőződnek(fetrengős) HULLOTOK MINT A LEGYEK 😂
én általában sok mindenben nem értek veled egyet(kezeit széttáró) De ezzel a témával kapcsolatban maximálisan(meghajlós)
Te honnan a picsából tudnád hogy mit csinál az értelmesebbje? A bulvársajtóból? 😆
Remélem az nem a te fejed nálatok, mert akkor ott bármi.megeshet 😅
Hát eddig mindig az épp jelenlévö a legdurvább.. a tavaszi még durvább lesz, arra kell majd a negyedik oltás, de az már mixelve lesz :)
bazmeg mindent demokráciából nem lehet megoldani(ujjával nemet mutató) Sőt épen demokráciából nem lehet megoldani semmit(fetrengős)
Azé lenni kell a családban akinek hordani kell a gatyát. Ez általában a családfő. Ez nem feltétlen felsőbbrendűséget jelenti de bizonyos döntéseknek 1 fejből kell kipattanni.
De történt: a tavalyi lájtos kínai vírus helyett most a sokak durvább delta tarol.
Erre alapitványi pénzt pocsékolni.....
az enyém biztos nem(fetrengős)