Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a hotdog
Legalább jókutya :)
Aha, mindig más, ha nyitni akkor az, ha oltás ellen akkor az, ha kötelező ellen akkor az?
A kormány NEM hülye, pontosan látják - mert ha én is emlékezem ezekre, akkor ők meg pláne - hogy ezek egy szar-szemetek.
Hiába no, az elvek és az állhatatosság tényleg a kivételesek erénye.
Azé mert kevertem a másik akciójukkal mert a portfóli nem hagyja az egészet olvasni csak a főcimben meg pár sort. Ugyhogy figyelmetlenség.......
Hatkor induok haza,bevasarlas,vacsora 7 kor labda,most varja a vacsorat,8:20 korul oramuszeruen alszik reggel 7 ig. 😆
Nekem a Szputnyikok után SEMMI.
Szó szerint nulla, semmi, semmi és semmi. A szúrás helyét ha megnyomtam, azt persze éreztem, de semmi.
Én meg akkora halat fogtam, hogy nem fért fel az IFA pltóra...
Hát amiért a pdsz harcol,az jól jön nekünk is meg mindenkinek aki hasonló cipőben jár.
Az én idős, uszkve 63 éves kollégám ugyanezt, mert menni akar Németországba, hiába mondtam neki, gondolkodjon el, mert a két nyugati oltás igazolása elvileg a jó, de azért csak azt adatta. Na, neki a válla fájt kicsit, pontosabban őszerinte sajgott egy napig.
Irigylem a sok idődet. 😁
csinálj neki akadálypályát
Ezt most nem vágom.
Es a zoknit is leszedte rolam. 😆
anyámék kínaira kaptak fájzert semmit se éreztek, kicsit fájt a szuri helye pár napig..
A kormánynak különösebben nem is kell odatennie magát, elég, ha csak a hülyék nyilatkozatait a választók előtt ismételgeti.
Most pl. azt, hogy a buzik szerint az alacsony rezsiköltség az tulajdonképpen rossz, a drága gáz és villany a jó.
Pluszban amit a bulgár kurva mondott, hogy a "rászorulók" ingyen kapják az energiát. Mintha lenne bármi is ingyen.
A legnagyobb gond hogy 5km seta,fel ora labda az udvaron es meg mindig nem jart le. 😆
így van.
Az ő érdekük a mi érdekünk is.
Ilyenek voltak mar a ruszki beadásakor is, több kollegám azt mondta, élete legrosszabb éjszakája volt…. Másnak meg semmi…
Ami most jól jön a közösbe 😁
Pedig jó villanyszerelő......
Elviszi akkor az ideg, ha így lesz.
A saját, önös érdekeiknek megfelelően.
Mikor volt már az.........ha ügyesek akkor senki se emlékszik rá :) van mindig mivel foglalkozni a népének 😄
Ez a Márki-zay is maga alatt vágja a fát.