Aha, mindig más, ha nyitni akkor az, ha oltás ellen akkor az, ha kötelező ellen akkor az?
A kormány NEM hülye, pontosan látják - mert ha én is emlékezem ezekre, akkor ők meg pláne - hogy ezek egy szar-szemetek.
Hiába no, az elvek és az állhatatosság tényleg a kivételesek erénye.
Az én idős, uszkve 63 éves kollégám ugyanezt, mert menni akar Németországba, hiába mondtam neki, gondolkodjon el, mert a két nyugati oltás igazolása elvileg a jó, de azért csak azt adatta. Na, neki a válla fájt kicsit, pontosabban őszerinte sajgott egy napig.
A kormánynak különösebben nem is kell odatennie magát, elég, ha csak a hülyék nyilatkozatait a választók előtt ismételgeti.
Most pl. azt, hogy a buzik szerint az alacsony rezsiköltség az tulajdonképpen rossz, a drága gáz és villany a jó.
Pluszban amit a bulgár kurva mondott, hogy a "rászorulók" ingyen kapják az energiát. Mintha lenne bármi is ingyen.
A kormány NEM hülye, pontosan látják - mert ha én is emlékezem ezekre, akkor ők meg pláne - hogy ezek egy szar-szemetek.
Hiába no, az elvek és az állhatatosság tényleg a kivételesek erénye.
Szó szerint nulla, semmi, semmi és semmi. A szúrás helyét ha megnyomtam, azt persze éreztem, de semmi.
Most pl. azt, hogy a buzik szerint az alacsony rezsiköltség az tulajdonképpen rossz, a drága gáz és villany a jó.
Pluszban amit a bulgár kurva mondott, hogy a "rászorulók" ingyen kapják az energiát. Mintha lenne bármi is ingyen.