F2
Ezt kikerestem neked 😂 mert emlékeztem rá 😂
A Főni mondta 😂
Április 30, Kossuth rádió https://miniszterelnok.hu/orba...
válasz | előzmény
#5730639 | 2021. október 30. 7:31
Zoli32
Te tényleg agyilag nem vagy semmi.
Úgy van hogy a kórházban súlyos szövődmény oltott esetében 1-2% és valszeg nála nem alakult ki a védettség,oltatlannal viszont elkezdett megtellni a kórház és az intenzív.
Senki nem mondta hogy az oltás egy védőpajzs és ettől örökéleted lesz.
Viszont kötelező még a kapunyióknak is a katasztrófavédelemnél. 😂
válasz | előzmény
#5730329 | 2021. október 29. 13:53
9 az szerintem 25 év, de amúgy mindegy is.
Ha a munkakör ellátásához kötelező feltételeket nem teljesíti, ráadásul úgy, hogy a kapott türelmi idő alatt sem, szerintem nem végkielégítéssel küldik el.
ezt a múltkor is írtam, hogy ezt épp a Főni mondta, igaz más szavakkal ápr 30-án a Kossuth rádióban: "De most már támadásban vagyunk, mert a vakcina megöli a vírust abban az értelemben, hogy az olyan, mint egy golyóálló mellény. Tehát aki be van oltva, arról lepattan a vírus"
Keri antennaszerelo a repteren,siman lehet joga hozza.
Es ahogy olvastam pont az allapota miatt soroljak az oltatlant hatrebb.
Ugyanis az oltatlannak sokkal kisebb az eselye a gyogyulasra,ahogy mlas mondta,az a minimalis mennyisegu oltott (nem,senki nem mondta hogy az oltas vedopajzs es orokelet) akinel speciel nem alakult ki normalis immunreakcio csak kisebb merteku az lejon a lelegeztetorol,az oltatlan nagy esellyel nem.
Meg mindig gondot okoz a
Kéri kicsit kreténbe nyomja,ismét.Persze meg lehet a vélemény,meg is van.De nincs joga az oltatlansága miatt hátrányosan megkülönböztetni,egészségi állapot alapján illetve túlélési esély alapján van.De hogy ezt a kijelentést az a valaki így kiírja egy közösségioldalra simán gyökérség.És nem méltó a hivatásához.
9 havi akkor jár ha van 20 év munkaviszony, ugye az 6 havi fizu, plusz 3 hó felmondási idő amit kifizetnek és nem kell letölteni. Ha ugye felmondanak akkor csak akkor.
Szerintem nem mondhatja meg csak gondolhatja és ugyan írtad a protokollt, hogy miképp kerül sarokba az oltatlan, de én sem üthetem el aki szabálytalanul lelép elém legfeljebb magamban dörmögöm. A stílus és a hozzáállás sem mindegy. Mi most jelentkeztünk a 3.-ra, de ettől még nem kérek kivételezést sehol.
hát én most kapásból tudnék legalább 15 embert aki lefőzné a cefrét
4-5 ebből teljesen profi cuccokkal tolja
modjuk már nem érdekel a téma,letettem a poharat, alig győzöm elajándékozni a sok pálinkát ami az évek során összejött
Mert az ilyen bérfőzők általában nagyobb üstök - ha viszi a parasztbácsi az 80 literes cefréjét, azt nem fogják külön kifőzni neki. Összevárnak még 4x annyit... aztán mindenki arányosan kap a lőréből.
Felesküdött a betegek gyógyítására, nem arra hogy az idióták miatt szétszopja magát, és tönkreteszi az egészségét.
Teljes joga van megmondani az idiótáknak hogy kapják be a faszt, meg hogy mit kéne csinálnia az anyja picsájával.
És igen. Ha két emberrel kell foglalkozni akkor az egyik sarokba fog kerülni, márpedig a rosszabb életkilátású.
Szóval nem kell oltatni, de akkor vállalják a következményt, és ne hisztizzenek ha belemondják a szemükbe, azok akikkel kibasztak, hogy idióták.
Mondjuk a gondom nekem már eleve azzal van, hogy főzetni.....a legritkább esetben kapja az ember vissza azt amit odavitt. Előző lakhelyünkön az egyik szomszéd 2 helyi főzőben volt segédmunkás és mesélt nem szép dolgokat.
Sajnos nem mert mint írtam nem ad el, ajándékba adta ezt az 1l-t mint tavaly is csak hát gyorsan fogy ebben csak az a jó, hogy ha ez elfogy akkor jövő ilyenkorig megitn nem fogyasztok töményt így marad csak a sör. 🙃
Ez így van!
Jó pálinkát CSAK ÉS KIZÁRÓLAG étkezési minőségű gyümölcsből lehet készíteni!
A meggyet most is magoztattam!:)
Fajtaélesztőt, pektinbontót, aromafeltárót, amelyik igényli, habzásgátlót is kap.
Ezek nem ördögtől való dolgok, több és jobb lesz tőle a pálinka!
Akik zsigerből elutasítják, azok szokták sepregetni a gyümölcsöt a fa alól és kb. karácsonykor viszik el kifőzetni az ecetes szarukat!
házi
az emberek 99% úgy készíti a cefrét hogy leesik a gyümölcs akkor összegereblyézi és bebassza a hordóba
aki kidobálja a levelet meg a csigákat az már extra
plusz azért szinte mindenki tol bele egy kis cukrot hogy jobban adja......
a maradék 1% többsége megmossa kiveszi a magot(akár a meggyből is) ami vállalhatatlan állapotú azt kidobja
ezt ha egy jó főzőn hozzáértő főzi le, akkor az a pálinka jó lesz
a jó cefre olyan hogy fogsz egy poharat, belemeríted és iszol belőle és jó ízű
amiből nem tudsz inni hányinger nélkül abből a mennyei atya se tud jó cuccot főzni
Ezt kikerestem neked 😂 mert emlékeztem rá 😂
A Főni mondta 😂
Április 30, Kossuth rádió
https://miniszterelnok.hu/orba...
válasz | előzmény
#5730639 | 2021. október 30. 7:31
Zoli32
Te tényleg agyilag nem vagy semmi.
Úgy van hogy a kórházban súlyos szövődmény oltott esetében 1-2% és valszeg nála nem alakult ki a védettség,oltatlannal viszont elkezdett megtellni a kórház és az intenzív.
Senki nem mondta hogy az oltás egy védőpajzs és ettől örökéleted lesz.
Viszont kötelező még a kapunyióknak is a katasztrófavédelemnél. 😂
válasz | előzmény
#5730329 | 2021. október 29. 13:53
Ha a munkakör ellátásához kötelező feltételeket nem teljesíti, ráadásul úgy, hogy a kapott türelmi idő alatt sem, szerintem nem végkielégítéssel küldik el.
Es ahogy olvastam pont az allapota miatt soroljak az oltatlant hatrebb.
Ugyanis az oltatlannak sokkal kisebb az eselye a gyogyulasra,ahogy mlas mondta,az a minimalis mennyisegu oltott (nem,senki nem mondta hogy az oltas vedopajzs es orokelet) akinel speciel nem alakult ki normalis immunreakcio csak kisebb merteku az lejon a lelegeztetorol,az oltatlan nagy esellyel nem.
Meg mindig gondot okoz a
cöccöccöcö........bogyónak igy folyamatosan korrigálni kell ám.....
4-5 ebből teljesen profi cuccokkal tolja
modjuk már nem érdekel a téma,letettem a poharat, alig győzöm elajándékozni a sok pálinkát ami az évek során összejött
(Nem a végkielégítésre gondolsz ugye?)
Teljes joga van megmondani az idiótáknak hogy kapják be a faszt, meg hogy mit kéne csinálnia az anyja picsájával.
És igen. Ha két emberrel kell foglalkozni akkor az egyik sarokba fog kerülni, márpedig a rosszabb életkilátású.
Szóval nem kell oltatni, de akkor vállalják a következményt, és ne hisztizzenek ha belemondják a szemükbe, azok akikkel kibasztak, hogy idióták.
Jó pálinkát CSAK ÉS KIZÁRÓLAG étkezési minőségű gyümölcsből lehet készíteni!
A meggyet most is magoztattam!:)
Fajtaélesztőt, pektinbontót, aromafeltárót, amelyik igényli, habzásgátlót is kap.
Ezek nem ördögtől való dolgok, több és jobb lesz tőle a pálinka!
Akik zsigerből elutasítják, azok szokták sepregetni a gyümölcsöt a fa alól és kb. karácsonykor viszik el kifőzetni az ecetes szarukat!
az emberek 99% úgy készíti a cefrét hogy leesik a gyümölcs akkor összegereblyézi és bebassza a hordóba
aki kidobálja a levelet meg a csigákat az már extra
plusz azért szinte mindenki tol bele egy kis cukrot hogy jobban adja......
a maradék 1% többsége megmossa kiveszi a magot(akár a meggyből is) ami vállalhatatlan állapotú azt kidobja
ezt ha egy jó főzőn hozzáértő főzi le, akkor az a pálinka jó lesz
a jó cefre olyan hogy fogsz egy poharat, belemeríted és iszol belőle és jó ízű
amiből nem tudsz inni hányinger nélkül abből a mennyei atya se tud jó cuccot főzni