Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A most készült tablettát bevennéd? Az is kísérleti és tele van chippel meg beletették a hiv, ebola, de még a kankót (ez mondjuk ismerős lehet) is.
egy tabletta formájú valamivel csak hamarább megbarátkozik az ember, pláne ha azt betegségre kell szedni nem pedig előtte. Legalább is én így vagyok vele(kezeit széttáró)
Jóváhagynak? Hiszen az összes vakcinának ideiglenes engedélye van. Azt pedig tudod mik kapnak? A kisérleti gyógyszerek, ez törvénybe van foglalva.
akkor iratkozz fel oda ahová tartozol(mérges) nem kell a mellékduma(ujjával nemet mutató) melyik kasztot erősíted?
Akkor lesz reprezentatív a kutatás ha mindenki felírtakozik a megfelelő helyre(meghajlós)
ennek a nemkapkodásnak vagyok én is a híve.(kezeit széttáró) Egyébként most fejlesztettek erre gyógyszert amit a napokban hagynak jóvá(gondolkodós) Talán lesz olyan is amit nem a megelőzéskor kell szedegetni hanem ha már fenn áll a betegség(kezeit széttáró)
Magam részéről ezt tartanám a normálisnak(szemeit körbeforgató)
Most majd meg azért nem alszok majd nyugodtan, mi lesz vitya debreceni vakcinagyárával?
Fel sem építik és már is bonthatják(fetrengős)
Nem vagyok oltva, de nem a szándék hiányzik, mert pont nem izgat. A TB státuszom csak nemrég lett rendezve, még háziorvosom sincs és egyelőre nem származott belőle hátrányom. Megyeszékhelyi oltópontra beutazgatni csak ezért meg nem volt még érkezésem.
Különben is külterületen élek, még szomszédom sincs, emberekkel minimálisan érintkezem, így nem kapkodom.
Mivel a teljes lakosság 60%-a (a felnőttek kb. 66-68%-a) oltott, így nem hinném hogy ennél sokkal eltérő aránnyal találkoznál.
igaz 😄
nem túl sokan vagyunk itt szerintem több az oltásrajongó arányában. te, én blődi, kawa, ini aki tuti nem oltott a többi szerintem oltva van de csinálhatunk egy közvélemény kutatást.(kezeit széttáró)
Nos nem oltottak:
-pipi
-blődi
-muz
-ini
-kawa
Oltottak:
-kéri
-mlas
-zotya
-bogyó(élharcos)
-nakstrem
-
-
-
-

kérem íratkozzatok fel(meghajlós)
a tűzcsapos táblát tuti nem ti raktátok fel? (fetrengős)
ez inkább egy búvárnaszád kund idejéből(fetrengős)
Direkt nem tudást írtam hanem ismeretanyagot, nyilván a korok nagy elméi sziporkáztak a maguk szintjén és ha ma élnének nagy eséllyel ugyanúgy hatalmas koponyák lennének, de ma már nem lennének polihisztorok legfeljebb pár területen alkotnának nagyot, jelenleg az az okos aki minél könnyebben és jobban tud keresni a neten mert az is tudás.
Ja, csak az 500 évvel ezelőtti polihisztor tudásából korszakalkotó új felfedezésekre is futotta, a mai nyolcadikos fiatal viszont csak azt tudja, hogy hogyan kell okostelóval pokemont vadászni. 😆 Valóban tudás mindkettő....
Mert az ismeretanyag olyan hatalmas, hogy ember nincs aki mindenről mindent tudhatna, egy mondjuk 2000, 1000 vagy csak 500 éve élt polihisztornak az összes ismerete a világról kevesebb mint egy mai átlagos általánost végzett fiatalé. Én ezt fejlődésnek fogom fel.
Ki rakja oda azokat a raklapokat?! Másik b*zi targoncás? 😆
Már nem pakolok el a konténer elől mert mindig raknak újra raklapokat elé. Van lüttyő gazdagon... 😆
Szerintem nem hátrány, ha az ember vén fejjel sem digitális analfabéta.
szűrt információ
ez megy egy jó ideje mindenhol, csak itt azért vették észre mert gyors betolták elé a táblát
ha szántak volna időt akkor senkinek se tűnik fel hogy havonta 2mm kiesik a látótérből
Hát igen ☹️ Mai humanoid gugli nélkül éhen halna a saját városa főterének közepén... 🙁
Te nem is vagy mai, és ez nyilván egy nehéz feladat volt, de mutatja, hogy műxik ma a világ.
én nem azt sajnálom aki gyártja hanem aki megveszi
mondjuk aki boltban vesz pálinkát én azt alapból hülyének tartom 😂
Nem nyert - de gugli megmondta:

https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Akkor búvárhajó.
Ez igazi... sose találnátok ki, mi ez, de a gogle persze felismeri. Anélkül valaki? 😁
Mi van, hörcsög, nem érted a szöveget? Ez is az én hibám?
Ezt nem én mondom, te kretén, hanem általában mindenki más... ezt jelenti a "közvélemény" szó.