Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://szeged.hu/hirek/45638/...
Nesztek, gumicsont. Ö is többet várt de hát nem sokat ért :)
Nem hogy pár év múlva de már most kezd egyre cikibb lenni, kezdetek egyre hülyébb színben tündökölni, hogy nem halnak az oltottak az oltásban, nem viszi öket el a rák, lesz két fejük, stb...míg az a kevés nem oltott szépen tölti fel mindenhol, az intenzív osztályokat.
Azt csak hiszed...amúgy meg nem feltétlen járnánk rosszabbul vele..
Pipikem te ket het mulva megförmedsz. 😆
Tikktakk. 😆
komolyan(fejét fogó) ti még hisztek a mesékben(fejét fogó) Amikor néhány év múlva már teljesen nyilvánvaló lesz ez a globális kamu ti még akkor is szurkáltatjátok magatokat a napi oltással 😂
Majd kaptok egy eszközt mint a cukorbetegek és fél literes kiszerelésben a töltetet(fetrengős) Remélem kerül legalább havi 100-ba a cucc és aki rajta van a szeren az már nem tud majd róla lejönni 😅
Jobb lesz ha megszokod mer 10 even belul eltunik az a sapkoros feher kolbaszuk vagy mijuk es marad a kebab meg a kuszkusz.
Hát azt sem nagyon szeretném tudni, hogy azok mit fűznek a nyársaikra :-)
Egy biztos, itt sem kóborkutyát, sem kóbormacskát nem nagyon látni :-)
Nem tudom,a kebabos haverod kerdezd,hatha tudja.
Kutyában is?
Nem,teoretikus,a legjobb szakacsok is az enyhen zsiros hust jobban szeretik.
Próbáltad? Ha legközelebb sütsz meghívsz? :-)
Amugy mar neztem,egy deka felesleg nincs rajta,csak izom,az meg eleg ragos,nem jo izű.
Feherember mind.
Kinai nincs erre,ami van az ilyenkor arut pakol.
Vadidegen kíniak?
Kb setankent 3-4 vadidegen dicseri hogy milyen szep kutya......es meg el is olvad tole,eleg hiu. 😆
Szoval nem,nem szebb a franciabulldog. 😆
Irígy, mert az sokkal szebb mint ő? 😲
Hát a karácsonnyal ez bizonyos. A kormány a budapesti választás alkalmával szinte szó szerint semmit nem csinált, Tarlós is lelépett, szerintem ő sem bánkódik, kb. egy hónapig úgy csináltak, mintha sajnálkoznának és ennyi.
A kormány nagyon is jól tudja, egy, a fővárosban koncentrálódó ellenzéki buzikkal, filoszemitákkal, lipppsikkel, libernyákokkal amúgy sem tud mit kezdeni, hát egyék meg a saját szarukat.
Ahh,nem az en gondom a francia,csak seta kozben a kutyak 95% aval siman elvan,a franciabulldognak meg nekimegy vicsorogva.
meg kell műteni az orrát és nem röfög, a miénk nem vészesen zörög, de engem azért idegesít 😁
Én ezen már a Karácsonynál is gondoltam.Pontosabban azon hogy hagyták direkt a főváros élére ülni,ott jól szem előtt van,kicsit keresztbe tettek neki hogy semmire ne menjen,aztán ezáltal mindenki meglátja hogy alkalmatlan az ország élére.
Hat keso banat,ruhelli a franciabulldogot,mert azok röfögnek,csak a franciat es a mopszot ugatja seta kozben.
Annak is egy negyedét a zasszony issza meg....
Hát, azok valóban jó dolgok, kétségtelenül. Csak hát nem mindenkinek fussa rá.

A márkin meg már gondolkodtam, hogy lehetséges tényleg, hogy beépített ember? Ennyire hülye csak nem lehet.
cseréld le egy francia bulldogra
annak kb annyi mozgás igénye van hogy napi 3x elmegy a kecskéhez kaját kunyerálni
kb elvan egész nap különösebb testmozgás nélkül
vágni kell a körmét mert nem kopik le mint a staffinak
Ja,le kell szigetelni a házat,kevesebb villanyt meg vizet használni,az lesz a rezsicsökkentés.A múlthéten meg azt mondja hogy be kell engedni a migránsokat. Komolyan,mintha ez az ember nem is akarna nyerni.