Nem hogy pár év múlva de már most kezd egyre cikibb lenni, kezdetek egyre hülyébb színben tündökölni, hogy nem halnak az oltottak az oltásban, nem viszi öket el a rák, lesz két fejük, stb...míg az a kevés nem oltott szépen tölti fel mindenhol, az intenzív osztályokat.
komolyan(fejét fogó) ti még hisztek a mesékben(fejét fogó) Amikor néhány év múlva már teljesen nyilvánvaló lesz ez a globális kamu ti még akkor is szurkáltatjátok magatokat a napi oltással 😂
Majd kaptok egy eszközt mint a cukorbetegek és fél literes kiszerelésben a töltetet(fetrengős) Remélem kerül legalább havi 100-ba a cucc és aki rajta van a szeren az már nem tud majd róla lejönni 😅
Hát a karácsonnyal ez bizonyos. A kormány a budapesti választás alkalmával szinte szó szerint semmit nem csinált, Tarlós is lelépett, szerintem ő sem bánkódik, kb. egy hónapig úgy csináltak, mintha sajnálkoznának és ennyi.
A kormány nagyon is jól tudja, egy, a fővárosban koncentrálódó ellenzéki buzikkal, filoszemitákkal, lipppsikkel, libernyákokkal amúgy sem tud mit kezdeni, hát egyék meg a saját szarukat.
Én ezen már a Karácsonynál is gondoltam.Pontosabban azon hogy hagyták direkt a főváros élére ülni,ott jól szem előtt van,kicsit keresztbe tettek neki hogy semmire ne menjen,aztán ezáltal mindenki meglátja hogy alkalmatlan az ország élére.
cseréld le egy francia bulldogra
annak kb annyi mozgás igénye van hogy napi 3x elmegy a kecskéhez kaját kunyerálni
kb elvan egész nap különösebb testmozgás nélkül
vágni kell a körmét mert nem kopik le mint a staffinak
Ja,le kell szigetelni a házat,kevesebb villanyt meg vizet használni,az lesz a rezsicsökkentés.A múlthéten meg azt mondja hogy be kell engedni a migránsokat. Komolyan,mintha ez az ember nem is akarna nyerni.
Nesztek, gumicsont. Ö is többet várt de hát nem sokat ért :)