egy ismerős a ruszkira fájzert kapott, azt mondta fél éjszakát úgy remegett hogy feltekert pólóval a szájában feküdt mertannyira csattogtak a fogai hogy már fájt
lázát nem tudta mérni mert nem volt elem a hőmérőben
Mondjuk nekem az is megvan, amikor a Főni elsőként javasolta az ENSZ menekültügyi tanácsában a kvótarendszer felállítását 2015-ben valamint segítséget kért a muzulmán ellenesség megakadályozásához 😂
Hát lehet a te feleséged ilyen kretén stílusban beszél bizonyos betegekkel,így már érthető a te stílusod is.Nálunk pl ez nem divat,még ha kigyullad a cigány háza a lopott áramtól és az megráz két kollégát akkor sem küldjük el a picsába és akkor is elvégezzük a munkát,mert ez a dolgunk.Erre esküdtünk fel.
Ja,hát abban biztos vagyok hogy most éppen azon dolgoznak hogy minden jogi akadályt eltüntessenek.Bár ma bejelentették hogy jövő szerdáig újragondolják a kötelezővé tételt.
Szerinted. És tévedsz.
Megmondta. Megmondhatja. Szólás szabadság van. Akinek nem tetszik kinyalhatja.
Te is megmondhatod, hogy aki csukot szemmel zombi módra lelép eléd azt simán elütöd az óvodás csoport helyett, és el is küldheted a zombikat a picsába a felelőtlen viselkedése miatt, amivel más ártatlan és felelősen viselkedő embereket veszélyeztet.
Hát, nekem az első kettő sem tetszett annyira, de a remény az orvosokban és a józan ész győzedelmeskedett, most is gondolkodom, hogy Szputnyikra a kínait kéne.
Szükséges mérték, hogy a közüzemi és katasztrófa-elhárítási, oktatási, egészségügyi dolgozók védettsége az elvárható maximumon legyen.
Fertőzés esetén ez mondjuk a védőoltás. A kormány hozzáteheti, hogy a rendelkezésre álló eszközök figyelembevételével, határidővel, vagy egyéb kötelezettségekkel.
Ez egy rossz helyzet, ha olyan baj van, akkor lefoglalhatják a járművedet, esetleg hivatali határidők módosítása, kijárási tilalom, meg a tököm tudja még mi.
A személyhez fűződő jogok elé helyezik a társadalmi- vagy többségi jogokat. Lehet vitatkozni ezen, ez van.
lázát nem tudta mérni mert nem volt elem a hőmérőben