Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a legrosszabb szemét, dk partpropaganda, a telex megvan, a nyílt társadalom alapítvány fizeti. 😆
Egész biztos vagyok benne...
bár nemsoká piacra kerül a kovid elleni gyógyszer(óranézegetős) Azzal szerintem mindenki jobban megbarátkozik(kezeit széttáró)
Mondjuk nekem ahogy az oltás se úgy a gyógyszer sem hiszem, hogy kell.(kezeit széttáró)
épp ma beszéltem egy kecskeméti ápoló csajjal rákérdeztem hogy áll most a megyeiben a kovid osztály. Azt mondja 61-en vannak. Mondom mindenki kovidos és lélegeztető gépes? Azt mondja nem csak a kontaktosok is a kovid osztályon vannak ezért ez a létszám 😂
Megyei kórházról beszélünk kecsó 110 ezres. Aztán hozzá tartozik még egy halom település mint pl. mi is 22 ezer fővel. becsléseim szerint 3-400 ezer ember tartozik alá. nos ennyiből van 61 kórházban amiből jó ha 10 kovidos az egyéb nyavajáival egyébként nem lenne ott. lélegeztető gépesről nem tud(kezeit széttáró) Akkor ez hány %-k is? ja, hogy ennyien náthával is vannak ott ennyi emberből.(szemeit körbeforgató)
A nyugatifény is?
Tényleg, a telexszel mi lett? Nem akadt elég szponzor? Mondjuk bogyo se adott egy fityinget senekik pedig igen nagy tisztelöje a csapatnak
nincs már végre valami normálisabb kép?
Amikor megjelensz mindig felraksz ide fotót de ugyanarról a zerge-baszta vidékről.
Kopár sivár hegyek ahol szemmel láthatóan még hideg is van. nem kell emlékeztetni, hogy vége a nyárnak mert pl. a hideg évszakokat utálom mint minden normális ember(kezeit széttáró)
Az összes megszunt és beszantott ellenzéki lap egykutya. 😆
Hanem?
meg oda kell bilincselnie magát a fogantyúhoz(fetrengős)
Pipikem, te se motoros se értelmes nem vagy. 😆
Így lesz ez a negyedikkel is meg negyvennyolcadikkal.
ezt a lemez szekrényt adták az irodával, nekünk is volt ui. csak zöld(kezeit széttáró)
Azt nem tom, de ha már karácsony is azt mondja hogy megállás nélkül hazudik az index, csak jelent valamit.
mint ahogy az értelmesebbje se azért nem oltatja magát, ne hogy elkapja a vírust.
Kérdés hogy történt e katasztrófa? 😆
https://24.hu/belfold/2021/11/...
Bogyó! Kövesd a példáját.
Rosszul látod. Mindegyik iltás egyformán hatásos és biztonságos. Ez most egy másik helyzet amit a harmadik oltással tudsz megoldani.
A mostanival sincs baj..amúgy meg tényleg elég volt egy vérszegény 1,3-as benzines is annak idején egy ekkora autóban, most meg mindenki köpköd egy erös ezres motorra...
ez így korrekt
én ilyen passzáttal (asszem a 2-es) még mentem. Emlékeim szerint 1,3 as benzines volt. Minden esetre az utolsó megbízható darab a típusból(fetrengős)
A sötét középkor még nem múlt el...
mondjuk ez csak a te esetedben a kirívóan rossz, mert az asszonyod 3x többet keres nálad(szemeit körbeforgató) én értem a te közös kassza erőltetésedet ez kizárólag a feleségednek rossz 😂
Ebben csak az a furcsa hogy pont az történik mint amikor az oltásnak se híre se hamva nem volt.Pont ugyanott vagyunk.Semmi nem történt.
nos a rezsit fizessétek együtt a piros topánkát meg vegye meg az asszony a saját pénzéből te meg a pecabotot a tiedből.
Te baromi egysíkúnak látod ezeket a dolgokat szerintem ahányan vagyunk annyi féle képen élünk. (kezeit széttáró)
Te hogy csinálod? Van egy nagy váza aztán minden hónapban mind a ketten beleteszitek a pénzeteket amikor valakinek kell valami ki vesz belőle amennyi kell? lehet így is(kezeit széttáró) Aztán vagy hogy csinálod? Havi jövedelmedet áttolod a asszonynak az majd beosztja neked a napi söradagra valót? Lehet így is.(meghajlós) Aztán lehet úgy is, hogy a közöset fizetitek közösen mint fentebb leírtam. Nálam pl. teljesen mindegy 8 éve nincs jövedelme asszonynak(kezeit széttáró) mondjuk havi 12 ezer a családi (fetrengős) Amíg aktív dolgozó volt közösen álltuk a háztartást és a közös dolgokat a maradék pénzét mindenki költhette saját magára (kezeit széttáró)
Dehogy. Fel kell venni egypár markolóst, aztán majd eltüntetik a nyomokat...ez a nem oltott kontrollcsoport nagy napja, ebben a nagy kísérletben :-)
látszik hogy a médiából táplálkozol.