Te szerencsecsomag,ÉRTELMEZZ! téged mikor neveztelek meg bárkivel folytatott beszélgetésben valamilyen témával kapcsolatban? Én a veled folytatott beszélgetésben szólítottalak a neveden.
Ne akard megmagyarázni ezt is!
Halandzsázol itt össze vissza, utána meg meg akarod magyarázni a hülyeséget!
Idézlek kolléga!
"Soha senkit nem neveztem meg semmilyen témában és nem is fogok."
Neked írtam, a te személyedről a neten fellelhető infókból. Nem egy harmadik személyről írtam neked. Ugye? Neked, rólad. Tudjad már helyén kezelni a dolgot. Bár nem szokott menni.
Már rég tíltott, talán mikor leírtam hogy hogy jártam egy orvossal az ügyeleten,pontosabban az asszony a gyerekkel. Nem bírta feldolgozni a harmatgyenge törékeny lelke.
A Főni pár hete megmondta a Kossuth rádióban, hogy nem lesz kötelező oltás mert, ha az emberek ezt meghallják, még ha az ő érdekükben van is, rögtön ellenszegules lenne….
Miért is adnám ki bárki személyét egy fórumon. Soha senkit nem neveztem meg semmilyen témában és nem is fogok. De nem is nagyon rémlik hogy te vagy bárki más megnevezett volna egy személyes kontaktot itt. Nincs is rá szükség.
Azt mondjuk tudhatnád, hogy az összes felső léguti vírus nyálkás, hűvös párás időben terjed... nyáron nem. Ez így van már régóta, az influval is - de jó ebbe is politikát belemagyarázni 😂
Influ elleni oltás már vagy 30 éve van, évente, ismerek sokat, aki tolja. Én még egyet sem kaptam 😁
Pont leszarják, ki patkol el. Azért nem merik, mert ajvékolnának a libsik egyfolytában, hogy "jajjdiktatúra" és ez a választás előtt nem lenne jó. Meg ugye vannak sokan, akik gyűlölik a Fideszt, és erre az intézkedésre ejakulálnának örömükben, mert lehetne miért szidni 😅
Halandzsázol itt össze vissza, utána meg meg akarod magyarázni a hülyeséget!
Idézlek kolléga!
"Soha senkit nem neveztem meg semmilyen témában és nem is fogok."
Van aki paraván mögött emberkedik.
Hát tegye!
Kinek hogy jó 👍️
Legalább ne írj ilyet!
A nevemet látod a fórumon?
Hol?
De írtam, engem hidegen hagy. 😉
A szolgálati helyemet is. 😅
De mint írtam, semmi titkolnivalóm, De te felejteszám. 😅
Influ elleni oltás már vagy 30 éve van, évente, ismerek sokat, aki tolja. Én még egyet sem kaptam 😁
Mondhatnám hogy akkor meg kell öljelek,de ez már elcsépelt. 😆