Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A második képen jobb felől az kecskeszar?
Nekünk egyszerűbb
Kicsi biszbaszból 3-4 nap alatt tenyérnyi lesz
Ha ez Pipi lenne, lenne előtte 8 db csálén lehányt gyephézag tégla 😂
nem tudom most jöttem haza az erdőből itt nálunk a kidőlt mangrove fákon csak a tapló telepedik meg(kezeit széttáró)
Simán, még a kötelet is vinném 😂
Mármint ahogy a biciklitárolóba beerőlteti a xarát? 😆
megint a pénz(gondolkodós) csak sóvárogsz te utána( szemeit körbeforgató) Csak felkötnél engem is az első lámpaoszlopra,ha megszerezhetnéd ez által a befektetéseim 😆
Eddig azt hittem simán csak lusta vagyok de rá kellett jönnöm hogy egyszerűen csak védem a környezetet
Az ökológiai lábnyomom jóval kisebb mint az itt írogatóké emiatt simán megérdemelnék valami kitüntetést jelentős pénzdíjjal
Újabb videó került nyílvánosságra Pipiről, ahogy beáll a garázsába 😂
http://youtu.be/MvGKxDlXgvQ
aha érted ezt te csak hülyébbnek akarod tetetni magad mint amilyen vagy 😂
Ini én kívánom, hogy túlélj mindenkit aki hajszál hajlandóságot mutat az irányba, hogy vénségedre segítene rajtad 😁
Éljél 98 éves korodig majd akkora talán kiderül,hogy nem ártott volna fiatalabban megmozdulni egy kicsit amíg lehetőség volt erre(kezeit széttáró)
én okosabb vagyok mindenkitől is, szépen lassan hízok mint a viziló aztén egyszercsak feladja a keringés aztán dobhat a család a disznók elé
így nem kell nyugdíj meg egyéb dolog amivel traktálna a család vagy az állam 110 éves koromig

öregfaterod halad, már mozgóboltos is lett, mondom én hogy külker lesz itt a vége 😁
te vasutas vagy egész életetben???
nem értelek ment a biznisz terjeszkedett. Kérlek szépen úgy kezdte, hogy oldalkocsis motorral járt településről településre boltról boltra. A léhűtők számára tudom bármi hihetetlen. Te azt vártad, hogy lejárjon a műszak aztán a szar fizetésedért mindig az aktuális rendszert anyáztad. ezt tudná bárki is.(kezeit széttáró) Aztán a próbálkozások ellenére sosem lett belőled semmi (kezeit széttáró)bár mondtad a szerencse is került pedig az IS kell ahhoz, hogy tudjon érvényesülni az ember. Aztán feladtad azt, hogy legyen belőled valaki inkább meggyőzted magad de inkább a környezeteted, hogy teneked ez az élet jó. Nem keresek pénzt de nem is dolgozok teli has, üres zacsi filozófia, hobbiként 1 kis peca és neked ez már elég. 48 éves vagy 0 ambícióval. nyilván nem közel az 50 hez akarjuk már megváltani a világot de még ha van rá lehetőség próbálunk jobban élni(kezeit széttáró) Vagy valamikép előregondoskodni magunkról(kezeit széttáró) A nyugdíj rendszerében nem nagyon bízhatunk nyilván ez okból nem is tömtük ki pénzel a rendszert azt maximum f2-ők üde kivételként.
Bárkinek van arról egyáltalán valami halvány sejtése amikor nyugdíjas lesz zéró megtakarítás mellett miből fog eltengődni?
Inikém amikor már azt a heti 5 óra karbantartási munkát sem fogod tudni megcsinálni azért a havi 120-150 ezerért akkor mi lesz majd? Eltart majd a fiad? Neki lesz kiadnivalója akkortájt Ő a saját családját szeretné anyagi biztonságba tudni. Egy egész életében léhűtő maga után szinte semmit nem hagyó apára nem biztos, hogy tud majd figyelmet fordítani. Útban leszel a feleségednek is (gondolkodós)
persze azt a legkönnyebb legyintve mondani, hogy úgy sem érjük már meg a nyugdíja kort(óranézegetős) És mi van ha igen. Pénz nélkül maradt, munkára képtelen, családjára nem számítható idős ember elveszett(kezeit széttáró) Téged az asszony a szomszéd cigányokkal dobat ki a ganésgödörbe némi szexuális ellen szolgáltatásért cserébe 😂
nálunk annyi laska van hogy már minden rokon meg ismerős azt eszi, kicsit túl lőtünk a mennyiségen
pedig egyik nap a bulldog lerágott egy tuskóról szinte minden növendék gombát, az a kis dög mindent megeszik amit egy normális kutya meg sem szagol
na megyek is lassan gombát szedni volt a hét elején egy kis eső azok a piros kalapos pöttyös gombák elég ízletesek voltak, most telefonáltak vannak hasonlóak ilyen olajzöld színűek ma azt gyűjtünk(meghajlsó)
ja amúgy aki a 80as években vágta a disznókat nálunk az nem keveset ült fekete vágásért
ha nem volnék ilyen hülye emlékeznék a sok történetről amit hallottam akkoriban, de egyrészt kurvára nem érdekelt, másrészt meg feledékeny voltam mindig is
Valaki vegye mar el a bilkentyuzetet pipitol,olyan mint a zajos beszedei neten,kurvasok hulyeseg kurvara hosszan. 😆
az előbb még vegyeskereskedő volt most meg már nagykeres? végén külker lesz eből mert azok éltek akkoriban csak igazán jól
te neked fogalmad sincs a volumenről nagykereskedő volt a papa később és igen a sok fekete cucc és a pult alól árusítás ment mert hogy a picsába tudtál volna érvényesülni szerinted??? A lényegen nem változtat az általa megtermelt pénzből megteremtődött egzisztenciát nullázták állandóan. Azok a fajta emberek akik munka nélkül szerettek volna jól élni meg állandó feljelentgetők voltak soxor a saját családból is. Azokban az időkben amikor feketevágásér börtönbe lehetett kerülni bemondásra hurcoltak meg tízezreket. Ajálom figyelmedben a tanú és megint tanú című filmeket bár kétlem ne láttad volna.
ezt errefelé tudja mindenki, meg azt is hogy még neki is voltak emberei akiknél a pénz volt letétben
azt furcsálom hogy a lánya még most is csóró, pedig biztos van neki is eldugva itt-ott pár szatyor zseton
én úgy gondolom a stadler az a régi rendszer mészáros lölője volt.
Mindenki ódákat zengett róla, hogy 1 birkapásztorból előretört nagy vállalkozó volt, mennyire okos és értelmes ember pedig a nagy lófaszt. Egyszerűen bizonyos befolyásos állami vezetők az országtól lenyúlt pénzeket nála landoltatták és őt tolták az előtérbe. Nem is lett volna ezzel semmi gond, mindenki bevette a maszlagot, hogy a jóságos józsi bácsi keze is aranyból van mert ha megfog egy darab szart az is arannyá változik. Más volt még a rendszerváltás elején az oknyomozó újságírás, sokáig nem merte itt még a pofáját kinyitni senki hiszen az első időszakban senki nem akarta elhinni, hogy ezt lehet. Aztán józsibácsi úgy döntött, hogy még jobban magára vonja a közvélemény figyelmét a síbolt és rábízott pénzből stadiont építettet szállodákat vagyonokat érő festményeket vásárolt meg valami orosz fiatal kurvával elbaszta a pénz jelentős részét. Azért ez a gazdáknak nem annyira tetszett 😄 Azt gondolták a stróman feladatra megtalálták a megfelelő hülyét de túl hülye volt és a rengeteg pénzből öntudatára ébredt saját íze szerint alakította a történéseket egy rövid ideig. Hát a józsi bácsi ámokfutását viszont rövid úton meg kellett akadályozni. Én nem is értem miért nem nyírták ki nemes egyszerűséggel, meg abban az időben ez egyébként is divat volt motorosnak géppisztollyal lelövödözni embereket vagy épen felrobbantani valakit az aranykéz utcában vagy komplett családokat eltüntetni szegeden stb. (bár lehet azért mert kellett az aláírása ide-oda) Na mindegy hatóságilag intézték el ráküldtek minden vámot adóhatóságot aztán lesittkózták onnan már nem nagyon mert kifelé beszélni rájött a pénz nem minden pláne ha nem is az övé(kezeit széttáró) Ez a rendszer azóta sem változott lásd bige holding. Ha valami kell akkor már nem anyonlőjük érte a delikvenst hanem ellehetetlenítjük, kivéreztetjük majd utána veszünk el.(kezeit széttáró)
ez így is van rendjén, mindek dolgozzak ha más dolgozik helyettem 😁
már csak az alapjövedelmet kell megvárnom és amíg ti megszakadtok én meg pecázgatok a fa árnyékában
nekem nem kell tesla kocsi meg 300 centis tévé, elég a friss levegő, stresszmentes élet mi kell még.........
ha gondolod valamikor előszedem azt hogy anyáméknak mennyibe került a ház építés mert mindent jegyzetelt 71ben kezdték építeni 74-ben lett részlegesen lakható az épület kb 80 felé lett kész
és megvan minden fizetési papír is ebből a korból
ha egy vegyes boltos 5x ennyit keres akkor se lett volna meg pár év alatt a ház
szóval megvan az ok miért csukták le meg verték az öreget 😂
sok fekete cucc meg a pult alól árusításért
mindenhol ez volt a divat, pl simson 12 ezer de ha nem tettél le 2 ezret a mukinak sosem lett meg a szimó, egy 5ösért már egész gyorsan meglett akkoriban nem keresett 5 ezret eladóként....
No,eleg volt az osszegzes,kizart hogy visszaolvassak.
Gyakorlatilag a klasszikus kommunista megtestesítője 😂
Nem csinál semmit, másokkal végezteti el a munkát, saját bevallása szerint is azért nem dolgozik, nehogy a család többhöz jusson, öt éves tervei vannak, de azok sem valósulnak meg és mindig azoktól akar elvenni, akiknek több van a kitartó küzdelem és munka által, mert azok kulákok 😂
ini ezekhez húz(vigyorgós) Ő a kanapéról irányítaná a folyamatot(kezeit széttáró)