Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak gondjaid a szavak értelmezésével. 😆
De, egész pontosan ezt mondta. "most elküldjük nyári szünetre a vírust"
Jó duma - csak rossz hallgatni. 😂
Értem,nagyon kényelmes. 😆
Szándékosan nem írok sem nevet sem helyet, és még nagyon sok mindent nem írtam eddig és nem is fogok ide leírni.
Nevek,helyek?
Egy víruskutatót sem ismerek. Eü-ben dolgozót sokat, az ország különböző pontjain.
Minek,influ sincs nyáron,vagy az is parancsra van?
Biztos vagyok benne hogy nem azt mondta csak nyaralni megy.
Szezonalitásaaaaaa??
Kezdjem sorolni a különböző korlátozásokat, melyeket világszerte s nyáron alkalmaztak?
"Összeszedegetett kliséket, fikarcnyit sem törődve azok valóságtartalmával, ellentmondásaival."
Rád is igaz.
Háttérhatalom,egy tulaj..............ja.
Mutass bizonyítékot.
Mint a portás.Ő minden infót mag a gyüjt,tonnaszám ismer elismert víruskutatót,orvost meg halakat terelő juhászt.
Hát a miniszterelnök mégis ezt mondta.
Hát kb ennyi. Akkor nem kárognak mikor vért kell adni.vagy akinek vér kell gondolom olyankor nem számít hogy oltatlantól van.
???
Hülye fasz,nem média,víruskutató.
Jó arc.
Simán azért nincs nyáron mert van szezonalitása,mint az influenzának,és nem a hülye dumád miatt mer nyaralni kell.
Azt sem tudom ki az. Mondtam hogy én nem a médiából gyűjtöm az infót.
Na húzzá alá b+. 😂
Te mért pörögsz a hátadon ha biztos vagy magadban?
Én azt látom, hogy akik itt pörögnek a hátukon azért mert vannak emberek akik nem akarják beadatni ezt a szart, azoknak nincs önálló gondoltuk.
Ismételgetik a médiából összeszedegetett kliséket, fikarcnyit sem törődve azok valóságtartalmával, ellentmondásaival.
A kedvencem, ez a "mivaa, félsz egy szuritól?"
Nem bazdmeg, nem félek egy nyomorult tűtől, ezért is tudtam ezidáig harmincszor vért adni, amivel megmentettem anyádat, vagy a gyermekedet!
Érdekes módon, akkor s ott senki sem akart kizárni a Tb-ből!
Öntudatos dolgozó nem hajol meg! 😂
Te nézted egyáltalán a kemenesi által mondottakat?
Vagy csak a neked passzoló tényeket veszed figyelembe?
Ja, én ezeket a statisztikákat már jó ideje nem követem. Valahol ott szakadt meg a dolog mikor nyáriszabadságra küldtük a vírus, és ez a kedves vírus el is ment pihenni. Majd lezajlott minden fontos esemény és hopp a vírus felbukkant. Én inkább arra leszek kíváncsi hogy ez a sok oltott mikir fárad bele ebbe a folyamatos oltakozásba. 10nél 20nál 100nál?
NEM!
Mögötte vagyok, az nem jó? 😲