"Összeszedegetett kliséket, fikarcnyit sem törődve azok valóságtartalmával, ellentmondásaival."
Rád is igaz.
Háttérhatalom,egy tulaj..............ja.
Mutass bizonyítékot.
Mint a portás.Ő minden infót mag a gyüjt,tonnaszám ismer elismert víruskutatót,orvost meg halakat terelő juhászt.
Hülye fasz,nem média,víruskutató.
Jó arc.
Simán azért nincs nyáron mert van szezonalitása,mint az influenzának,és nem a hülye dumád miatt mer nyaralni kell.
Én azt látom, hogy akik itt pörögnek a hátukon azért mert vannak emberek akik nem akarják beadatni ezt a szart, azoknak nincs önálló gondoltuk.
Ismételgetik a médiából összeszedegetett kliséket, fikarcnyit sem törődve azok valóságtartalmával, ellentmondásaival.
A kedvencem, ez a "mivaa, félsz egy szuritól?"
Nem bazdmeg, nem félek egy nyomorult tűtől, ezért is tudtam ezidáig harmincszor vért adni, amivel megmentettem anyádat, vagy a gyermekedet!
Érdekes módon, akkor s ott senki sem akart kizárni a Tb-ből!
Ja, én ezeket a statisztikákat már jó ideje nem követem. Valahol ott szakadt meg a dolog mikor nyáriszabadságra küldtük a vírus, és ez a kedves vírus el is ment pihenni. Majd lezajlott minden fontos esemény és hopp a vírus felbukkant. Én inkább arra leszek kíváncsi hogy ez a sok oltott mikir fárad bele ebbe a folyamatos oltakozásba. 10nél 20nál 100nál?
Kezdjem sorolni a különböző korlátozásokat, melyeket világszerte s nyáron alkalmaztak?
Rád is igaz.
Háttérhatalom,egy tulaj..............ja.
Mutass bizonyítékot.
Mint a portás.Ő minden infót mag a gyüjt,tonnaszám ismer elismert víruskutatót,orvost meg halakat terelő juhászt.
Jó arc.
Simán azért nincs nyáron mert van szezonalitása,mint az influenzának,és nem a hülye dumád miatt mer nyaralni kell.
Ismételgetik a médiából összeszedegetett kliséket, fikarcnyit sem törődve azok valóságtartalmával, ellentmondásaival.
A kedvencem, ez a "mivaa, félsz egy szuritól?"
Nem bazdmeg, nem félek egy nyomorult tűtől, ezért is tudtam ezidáig harmincszor vért adni, amivel megmentettem anyádat, vagy a gyermekedet!
Érdekes módon, akkor s ott senki sem akart kizárni a Tb-ből!
Vagy csak a neked passzoló tényeket veszed figyelembe?