Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem húzz vissza az asztal alá. 😆
Egészségügyi szempontból azt kellene csinálni, politikai szempontból viszont nem meri meglépni a kormány még a részleges korlátozásokat, illetve a kötelező maszkviselést sem nyilvános zárt helyeken.

Ez utóbbi kettőt kénytelen lesz meglépni hamarosan - de addig még néhány ezer honfitársunknak meg kell halnia értelmetlenül.
(Félelmetes a 4. hullám terjedési üteme / súlyossága, ha rendszeresen nézed a - kormány által bevallott! - hivatalos statisztikákat.)
Akkor tegyék kötelezővé. Ja, hogy nem merik. Vajon ez miért van? Ha annyira biztonságos ahogy azt mondják, akkor kérem szépen holnaptól tegyék kötelezővé mindenkinek aztán nincs varia.
Az oltakozás közérdek.
Az ő dolga.
Az is csak akkor volt "rosszul", amikor kifogást kellett találnia a vakcina ellen.
Érdekes, amikor pár héttel ezelőtt a tetanuszt adták be neki (egy kis pörsenés miatt...) akkor nem volt rosszul. 😂
Az már most 99% hogy ez így ebben a formában nem fog megvalósulni.
A parancsnok nem kér ilyenre. Miért kéne félni a szuritól? Bár ha jól emlékszem vannak itt olyanok akik rosszul vannak a tűtől.
Nyugodt lehetsz hogy egy hegymászó ellenőrzi a felszerelését. A széllel is számol. A többire inkább nem reagálnék.
Arra hajt hogy ha elküldik egy év fizetetlenre,nem mond fel,és kirúgják.
gy egy évig mázolhat végig majd még megkapja a 9 hónap fizetést is.
És miért nem vagy beoltva akkor sem, ha a parancsnokod KÉR erre?
A tűztól nem félsz, a szuritól meg igen?
Simán finom.Komolyan.
Faszt,ott a szél,meg az ellenséges mormoták,és a gonosz gyár aki kétes minőségben gyártja le a kötelet,a haszon miatt.
Akkor nem probléma senkinek.
Extrudált mókuskaka....
Mert veszélyesebb is mint a sziklamászás. Szikkamászásnál csak és kizárólag a te kezedben van a sorsod. Mindent jól csinálsz akkor nem esel le. A motorozásnál csinálhatsz te mindent jól ha forgalom másik résztvevője meg nem.
Ja,hát persze.Tudom.
Dehogy nincs,van mellekhatas,csak kurvara eltulozzatok a merteket,es kozeleben sincs a virus hatasanak.
Pont mikor egy sziklamaszo csajjal dumaltam,es mondja hogy a motorozas NAGYON veszelyes. 😆
Nekem van egy olyan érzésem hogy aki ezt odaírta már nem dolgozik ott,de hogy volt a szőnyeg szélén az tuti.Ez konkrétan a hivatáshoz nem méltó viselkedés,nem nagyon szokták díjazni az ilyet.rossz fényt vet az eü-ben dolgozókra és az adott kórházra is.
Te azt megbirod enni? Szerintem igen elbaszták.....
Egyenlore talaltam a kesztyutartoban kettot ebbol,de sisess. 😆
Á, ezek csak mende mondák, eltulozzák.....nincs és kész :)
Vannak ennél még cifrább infóim,csak nem biztos le kéne írnom.Patológus ismerős is mondott érdekes dolgokat.
azért mert neki kötelességei vannak, és ez amit írt ebbe nem fér bele
neki akkor is gyógyítani kell ha neki rosszabb lesz
félre ne érts értem a problémáját, én a sok selejtet aki önálló életvitelre alkalmatlan már születéskor hozzábasznám az asztal sarkához
plusz leszarnám a sok alkeszt meg a többi hasonló idiótát is
de jelenleg ilyet csak én mondhatok, aki doktor ápoló stb az nem mondhat